PERSONLIGT TRÆNINGSFORLØB

Næste ledige forløb

2018

ET PERSONLIGT FORLØB, ER FOR DIG, DER ER KLAR TIL AT TAGE DIN KROP OG DIT SIND TIL NÆSTE NIVEAU.

Hvis du er klar til at tage kampen op og ændre din livsstil, så lad mig hjælpe dig med at finde din POWER frem, så du en gang for alle kan ose af saft, kraft og overskud!

HVAD KAN DU FORVENTE :

Forløbet er intensivt og varer en månedstid. På 4-5 uger træner vi sammen to til tre gange om ugen. Vi træner styrketræning, så din krop bliver fysisk stærkere og strammere og bruger konditionstræning til at flytte din ydeevne og booste din form og ikke mindst dit humør. Udover det sparrer vi sideløbende mentalt, da fysisk træning ikke kan stå alene, hvis det skal være en permanent forandring.

Det bliver ikke en dans på roser, du signer op til, og har du lyst til at blive nurset om, så er dette ikke for dig – jeg kommer til at være direkte og ærlig overfor dig, på en måde hvor du bliver holdt ansvarlig for dine handlinger, eller mangel på samme! Du kan samtidig regne med, at du får en helt klar fornemmelse af, at du er i trygge hænder og at der er en større mening med ‘galskaben’. Lad os kalde det for en slags tough love, som hvis du giver slip og spiller med, vil rykke dig mere end du overhovedet kan forestille dig, med tiden.

HVORDAN KAN DU VIDE OM DU ER KLAR TIL DETTE?

Det ved du i det øjeblik, du løsriver dig fra din nuværende situation, sætter handling bag dine tanker og tager action på at signe op. Skriver den mail, investerer din tid og dine penge på DIG og din fysiske og mentale sundhed! I det sekund du gør det, er du klar til forandring!

Så når du om lidt er klar, er jeg lige her til at tage imod dig, og jeg glæder mig oprigtigt til at hjælpe dig et skridt i den rigtige retning med masser af indre styrke og POWER tilfølge!!! Skriv en mail til [email protected].

Selvfølgelig handler det også om, at der er kemi imellem os for, at du får mest succes med forløbet! Derfor kan du opsætte et 10 min. telefonmøde med mig, før du beslutter dig for at “det her bare er noget du MÅ gøre”

OBS! Hvis du kun er ude efter træningsdelen er det ikke mig du skal have fat i. Jeg arbejder primært med forandring, hvor fysisk træning blandt andet er en del af det.

HVORDAN OG HVORLEDES:

Der sker noget helt konkret rent mentalt når vi bruger vores krop på en fysisk udfordrende måde. Det udskiller nemlig automatisk et lykkehormon i hjernen. Udover det, modvirker det stress og depression og får dig til at sove bedre om natten. Men det, der gør forskellen og har en enorm powerfull effekt, er kombinationen mental sparring/udfordring, samtidig med fysisk udfoldelse. Det bliver simpelthen forstærket og vil bl.a. hjælpe dig med at flytte dine nuværende begrænsende overbevisninger om dig selv, din formåen og dit værd!! Konceptet er testet på adskillige mennesker de sidste mange år, der med hver deres forskellige historier i bagagen, har genfundet deres gnist, glød, power, kondition og ikke mindst indre styrke.

Og selvfølgelig en strammere og stærkere krop!

 • Anna Thygesen
  Krisztina er en ligefrem no-bullshit person, som jeg stoler på og som forstår at få mig til at føle glæde og være stolt af mig selv”!
  Anna Thygesen
  Kommunikationsrådgiver og ejer af kommunikationsbureauet We Do Communication

DET FÅR DU:

 • Du får 10x 55 minutters træning og sparring 2-3x om ugen fordelt på 4-5 uger
 • Tilpasset træningsprogram(mer)
 • Løbende sparring, motivation og opfølgning i processen
 • Spørgeskema
 • Coaching og vejledning
 • Måling af centimeter på kroppen først og sidst i forløbet, hvis du har en del du skal tabe
 • Sjippetov
 • Bogen ‘UDEN FILTER’
 • Medlemsskab til Fitness dk i perioden

HVAD KOSTER DET?

Prisen for dette er 10.000 kr.

Kan evt. betales i 2 rater (første rate inden opstart, anden rate halvvejs i forløbet).

Mange har lyst til at fortsætte efter endt forløb. Derfor kan du efterfølgende købe enkelttimer, dog med fremmøde min. en gang om ugen og med overtagelse af medlemsskabet til fitnessdk. Timepris herefter er 900 kr.

PRAKTISK INFO:

Hverdage
kl. 8.15 – 12.30
Fitnessdk Falkoner Plads 1, Frederiksberg

Hverdage
kl. 8.15 – 12.30
Fitnessdk Falkoner Plads 1, Frederiksberg

Hverdage
kl. 8.15 – 12.30
Fitnessdk Falkoner Plads 1, Frederiksberg

Hverdage
kl. 8.15 – 12.30
Fitnessdk Falkoner Plads 1, Frederiksberg

Hverdage
kl. 8.15 – 12.30
Fitnessdk Falkoner Plads 1, Frederiksberg

Næste ledige forløb

2018

VÆR OPMÆRKSOM PÅ:

Alt fysisk træning foregår i fitnessdk på Falkoner Plads 1 på Frederiksberg, hvor jeg lejer mig ind.

Træningstiderne ligger i tidsrummet kl.8:15 til og med kl.12:30 på alle hverdage.

Første møde og sparring  foregår uden træning og på kontoret på Smallegade 28, Frederiksberg.

Når vi sammen har booket dine tider via mail, kan du foretage den endelige tilmelding og betaling.

AFBUDSPOLITIK

Din tilmelding er bindende efter betaling, og det er ikke muligt at få refunderet pengene efter opstart eller ved afbrudt forløb.

Afbud skal ske senest 24 timer inden, da træningen ellers vil gå tabt.