Foredraget

SUNDHED UDEN FILTER

Foredraget ‘SUNDHED UDEN FILTER’ bliver leveret på en måde, hvor intet er pakket ind, hverken bogstaveligt eller i uforståelige videnskabelige gloser, der ofte gør sundhed til den brede befolkning, både forvirrende og handlingslammende.

Krisztina Maria er kendt for at kalde en spade for en spade, og kommer derfor ind under huden på mange mennesker. Andre igen løber skrigende bort, når de bliver konfronteret med hendes direkte væremåde. Oftest fordi det altid “gør lidt ondt” at få sandheden stukket helt op i fjæset. Men det er præcis det der skal, hvis det står til hende. Fordi hvis ikke vi kan mærke noget, er der stor chance for, at du efter et par timer bare går hjem igen med en masse info, som du i princippet allerede godt vidste i forvejen, og derfor er glemt dagen efter igen.

Når vi derimod bliver rusket godt og grundigt i vores grundvolde, er der stor sandsynlighed for, at der faktisk også sker noget. Handling skaber din forvandling. Ikke viden om alt det du godt ved du skal gøre. Der er en årsag til du ikke har fået det gjort endnu. Altså mere end fire, fem uger ad gangen.

Den største opgave er at få løftet folk op af sofaen og få dem til at forstå at det både kræver en indsats at skabe forandring, men at det ikke er rumforskning.

HVORDAN OG HVORLEDES:

Selve foredraget er bygget op omkring hvordan man egentlig knækker koden til at leve en stærk og sund livsstil – og det er ikke via bøffer og broccoli.

De fleste mennesker ved godt hvad der er godt og hvad der er not, både når det gælder om at bevæge kadaveret og hvad de skal køre indenbords. Men hvorfor gør de det så ikke – ihvertfald ikke mere end 4 uger ad gangen? Fordi de oftest søger efter deres forandring i kostplaner og træningsplaner som skal gøre det for dem. Der ligger den desværre ikke og derfor falder størstedelen tilbage til de dårlige vaner kort tid efter alle deres “planer” er udløbet.

Hvorfor? Fordi en permanent forandring for det første tager tid og ikke kan klares ved at følge planer i x antal uger. For det andet, fordi dårlige vaner bliver brudt ved at se dem i øjnene og vigtigst, arbejde hårdt på at få de nye sunde af slagsen opbygget. Nemt? Overhovedet ikke og det er måske her hele problematikken ligger. Fordi de fleste er ude efter “nemt”, “hurtigt” og “let”. F*** “nemt”. Ingen større målsætninger er nogensinde blevet opnået med “nemt” eller “hurtigt”. Om det gælder en succesfuld virksomhed, et parforhold, en snorlige græsplæne, velopdragne børn eller et sundt helbred og en stærk krop.

Foredraget SUNDHED UDEN FILTER, vender det hele lidt på hovedet og spørger, hvad nu hvis vi beslutter os for, en gang for alle, at hårdt er helt vildt positivt. At hårdt er vores aller bedste ven. At uden hårdt findes der ingen forandring. At det at gå igennem det hårde PRÆCIS er det der skiller alle bukkene fra fårerne. At det er dem der ser det hårde i øjnene og tager det ind, der får succes på den lange bane. At det er dem der forandrer deres liv forevigt.

‘Du er så sej!! Så fantastisk at høre dig sige de ting HØJT som jeg selv går og tænker og mener, men bare ikke lige har kunnet praktisere på mig selv! Nu er det MIN TUR.’

 

‘Tak for et lækkert foredrag som var SPOT-ON!’ ‘Virkelig motiverende at lægge øre til…tak for oplevelsen’

 

‘Tak for et godt motiverende foredrag , selvom tårene kom frem. Tak’.

Tak for et super godt foredrag, det får virkelig nogle tanker i gang. Håber snart og se/høre dig igen.’

 

‘Det var mega godt og inspirerende.’

 

‘Tak for et super lærerigt foredrag’.

 

‘Kan du gøre det her resten af dit liv? GOOD POINT, JA TAK!’

‘Tak for en kongefed dag, du er en kæmpe inspiration….Tak for dig’.

 

‘Hold nu kæft det gør ondt at blive sparket bagi, men jeg er sikker på at det gør godt’.

 

‘Hvor er du inspirerende og lækker ‘fandenivoldsk’ at høre og se på. Du er bare propfuld af energi’.

ÅBNE FOREDRAG

1 1/2 times foredrag ‘SUNDHED UDEN FILTER’ åben for alle.

Du finder aktuelle foredrag længere nede under praktisk info.

LUKKEDE FOREDRAG

For mere info, priser og booking til private og offentlige virksomheder skriv til [email protected]

At gå igennem det hårde kræver ofte at man stiller sig selv nogle til tider hårde spørgsmål, som f.eks hvorfor kan jeg ikke spise sundt og opretholde en træningsrutine det meste af tiden. Hvad fanden handler det egentlig om?

Fortiden. Sund fornuft. Selvfornægtelse. Selvkontrol. Planlægning vs kaos. Følelser. Tanker. Adfærd, Selvværd/selvkærlighed. Comfortzonen. Forandring. Usikkerhed. Udfordring. Handling. Mål. Privatliv (økonomi, parforhold, familierelationer, venskaber). Oprydning. Værdier.

Dette er bare nogle af de emner som foredraget indeholder, og som har den største indflydelse på om mennesker knækker koden til deres sunde livsstil eller ej. Også selvom de fleste tror, at den ligger i madplaner eller nye smarte måder at spise på.

PRAKTISK INFO

AKTUELLE ÅBNE FOREDRAG:

Foredragsturné efteråret 2018

 

København d.1 september

Tid: Lørdag kl.11:30 – 13:00

Sted: Sophias Hus Godthåbsvej 6A, 2000 Frederiksberg

 

Ringkøbing d.22 september

Tid: Lørdag kl.11:30 – 13:00

Sted: ROFI-Centret, Kirkevej 26, 6950 Ringkøbing (lokale 4 1. sal, eller kontakt receptionen)

 

Fredericia d.29 september

Tid: Lørdag kl.12:30 – 14:00

Sted: Trinity Hotel & Konference Center, Gl. Færgevej 30, 7000 Fredericia

 

Hobro d.6 oktober

Tid: Lørdag kl.11:30 – 13:00

Sted: Hotel Amerika, Amerikavej 48, 9500 Hobro

 

Hjørring d.27/10

Tid: Lørdag kl.11:30 – 13:00

Sted: Hotel Phønix, Jernbanegade 6, 9800 Hjørring

 

Hillerød d.3/11

Tid: Lørdag kl.11:30 – 13:00

Sted: FrederiksborgCentret, Milnersvej 29, 3400 Hillerød

 

Skanderborg d.10/11

Tid: Lørdag kl.11:30 – 13:00

Sted: Hotel Skanderborghus, Dyrehaven 3, 8660 Skanderborg

 

Holstebro d.17/11

Tid: Lørdag kl.11:30 – 13:00

Sted: Musikteatret, Den Røde Plads 16, 7500 Holstebro (lokalet ligger på 1. sal)

AFBUDSPOLITIK

Din tilmelding er bindende efter betaling til åbne foredrag, og det er ikke muligt at få refunderet pengene. 

Du kan dog videregive/sælge din plads til anden side.