Næste gang til

Start 2018

Tre timers workshop fyldt med inspiration, power, motivation og værktøjer til at leve en stærk og sund livsstil!

Er det nu du skal op af sofaen og udover stepperne, og en gang for alle leve den sunde livsstil, du ved er vejen til at udleve det du inderst inde ønsker dig? Hvis svaret er JA, er det lige præcis denne K.M Power Workshop du skal tilmelde dig. Næste workshops kører i starten af 2017.

HVORDAN OG HVORLEDES:

Da det er en workshop, er det ikke kun en ensvejskommunikation, og altså heller ikke KUN et foredrag. Derfor vil alle blive bedt om at fortælle hvorfor de er der og om nogle af de forhindringer, erfaringer og personlige historier som indtil nu har sat en kæp i hjulet for forandring. Yderligere vil der indimellem være mulighed for at stille spørgsmål.

Der er ikke noget hokus pokus ved workshoppen, og du vil ikke opleve raketvidenskab eller få overrakt en plan for, hvordan du skal spise og træne resten af dit liv. Der er dog stor chance for, at du selv opdager det og ikke mindst efterfølgende opnår præcis de mål du har sat dig. Indsatsen er dog op til dig, men efter mere end tre timer i undertegnedes selskab, kan jeg godt love for, at det ikke er motivation eller retning du mangler når du tager hjem. Der er simpelthen ingen undskyldninger tilbage for ikke at fyre den af! Hvad venter du på?

HVAD DU KAN FORVENTE:

  • Vi kommer til detaljeret at gennemgå målsætning og hvorfor det er så vigtigt for at du lykkes også på den lange bane, så når du går hjem senere har en helt klart plan nedskrevet over hvor du er på vej hen.
  • Vi gennemgår tankegang om kost og væske, og hvad der er mest hensigtsmæssigt at spise, hvorfor og hvornår.
  • Udover det, kommer vi også en hel del ind på de mentale og følelsesmæssige udfordringer, der er forbundet med en stærk og sund livsstil, og ikke mindst hvorfor mange propper i munden i den kontekst eller konstant spænder ben for sig selv, når nu det er strit imod det de inderst inde ønsker sig.
  • Vi kommer også lidt ind på træning og hvordan du får de bedste resultater som sparker røv for dig, samtidig med at det også bliver overskueligt og tidsbesparende.
  • Du vil også blive oplyst om vigtigheden af forandring og udfordring i træningssammenhænge og hvorfor den del spiller en kæmpe rolle for vores resultater.
  • Sidst men ikke mindst, vil søvn og restitution være i fokus, hvor du vil blive sat ind, så du aldrig glemmer det igen, hvorfor resultater kan og vil udeblive, hvis den del ikke er optimal og hvilken unik effekt det har, når den den spiller i ens liv.

DET FÅR DU:

  • 2,5 times workshop

Workshoppen i Kbh. foregår på Smallegade 28, Frederiksberg.

HVAD KOSTER DET?

Prisen er 500 kr.

Husk i ordrebemærkninger ved check ud, at notere i hvilken by du deltager.

Der er max 10 pladser til rådighed på workshoppen.

PRAKTISK INFO:

Lørdag
Kl. 11.00 – 13.30
Sted – Smallegade 28, 2000 Frederiksberg

Næste gang til

Start 2018

VÆR OPMÆRKSOM PÅ:

VÆR OPMÆRKSOM PÅ:

Tiderne for workshoppen i alle byer foregår om lørdagen og har helt samme agenda.

AFBUDSPOLITIK

Din tilmelding er bindende efter betaling, og det er ikke muligt at få refunderet pengene. 

Du kan dog videregive/sælge din plads til anden side.