NÅR DU TRÆNER, SÅ TRÆNER DU EFFEKTIVT, FOKUSERET, HÅRDT OG KORREKT!

TRÆNINGSMETODE

 • Styrketræning – mellem til tunge vægte
 • Crossfit-træning
 • Kropsvægttræning
 • Intervaltræning – roning/løb/sjipning
 • Cirkeltræning
 • Boksning

Dette kombineret med sund kost, UDEN at sulte og som samtidig passer ind i en travl hverdag, vil give dig resultater i form af bla. en velproportioneret, stram, stærk, formet og sund krop, som de fleste drømmer om.

Når alt kommer til alt, handler konceptet om at du får succes, bliver selvkørende og uafhængig af mig, indenfor 1-3 måneder og dermed kan fortsætte din nye livsstil på egen hånd – resten af livet!

DERFOR VIRKER DET

Styrketræningen strammer dig op og former din krop, som ser attraktivt ud. Den gør dig stærk og øger samtidig dit hvilestofskifte, som gør at du kan forbrænde kalorier i op til 48 timer efter. Det udsætter din ældningsproces, vedligeholder din muskelmasse/forbrænding og gør dine knogler og led stærke. Du får en rank holdning og stærk udstråling, som samtidig mentalt er med til at øge din selvtillid. Det vil give dig en større frihed i dit hverdagsliv, da alting bliver lettere. Fordelene er mange og alle har gavn af at styrke deres krop, både nu og her, men i den grad også til senere i livet!

Høj intens intervaltræning, cirkel og crossfit inspireret træning gør at du smelter fedtet af kroppen hurtigere, da også dette øger din efterforbrænding op til 48 timer efterfølgende. Det styrker dit hjerte og kredsløb og forbedrer derfor din iltoptagelse/form, hurtighed og eksplosivitet.

Kombinationen gør at du får fantastiske resultater i forhold til fedttab, samtidig med at du opbygger muskelmasse, som igen betyder et øget stofskifte. Du vil med tiden opleve et markant højere energiniveau og mentalt overskud. Træningsmetoden er bygget op med fokus på både styrketræning og konditionstræning, da begge dele er uundværlige når der skal opbygges et stærkt fundament for livet. Metoden er gennemtestet på egen krop og hundredevis af kunder og er yderst resultatgivende og ikke mindst langtidsholdbar.

 • Annamette Fuhrmann
  Efter fem uger genvandt jeg mere styrke i både krop og hjerne end jeg nogensinde har haft. Krisztina træner hårdt og effektivt og man bliver holdt til ilden.
  Annamette Fuhrmann
  Freelance journalist og Radiovært