INTET ÆNDRER SIG FØR DU ÆNDRER DIG

HAR DU TABT SUTTEN ELLER HVAD?
17. juli 2017
LADER DU DIG INSPIRERE ELLER PROVOKERE?
31. juli 2017
Vis alle

INTET ÆNDRER SIG FØR DU ÆNDRER DIG

Jeg kan huske dengang jeg arbejdede for en virksomhed i et job som jeg udførte virkelig godt. Både ifht. personale og de mange millioner jeg og mit team sørgede for blev hevet hjem hvert år. Jeg var også dengang min egen herre og meget selvbestemmende og måske ikke altid helt nem at tøjle for mine chefer (som jeg iøvrigt og på trods havde et ret fantastisk forhold til). Det har altid været svesken på disken med mig og samtidig er jeg den vedholdende type, som når jeg går ind i noget, aldrig stopper før en opgave er fulgt HELT til døren. Det gav også dengang en stor portion frihed og tillid i mit job, hvor jeg det meste af tiden stort set havde frie tøjler (eller frihed under ansvar om du vil) til at styre alt fra personaleledelse (15-25 medarbejdere), budgetter, indkøb, den daglige drift osv.

 

I mange år gik jeg samtidig også og ønskede mig noget mere, at udvikle mig, at ekspandere til en højere stilling, fordi jeg vidste jeg havde ‘talentet’. Jeg var bare ikke helt klar i spyttet omkring hvad det præcis var jeg ville, men mest af alt var jeg overbevidst om at der kom en og ville ‘redde’ mig. At der kom en af de mange som vidste hvor knaldhamrende dygtig jeg var, lige fra mine egne chefer eller headhuntere til topchefer som jeg ofte talte med, fordi de var ved at falde på røven over de bundlinjeresultater vi leverede i en lang årrække. Men til min store overraskelse og frustration skete der ikke en skid, andet end at jeg blev mere og mere indebrændt over ikke at komme videre.

 

Ift. mit kærlighedsliv har jeg haft fire længere forhold (og så noget her og der indimellem, så har jeg vist ikke sagt for meget eller for lidt). Jeg kunne dengang ikke forstå hvorfor jeg ikke fandt den ‘eneste ene’, men blev ved med at rende ind i noget som aldrig blev til ‘the one and only’, enten fordi jeg skred eller omvendt. Det blev også med tiden til en frustration og mange mænd blev til nogle latterlige ‘tabere’ som ikke fattede en bjælde og ‘vidste de ikke hvad de gik glip af, ved ikke at beholde ‘sådan en som mig’, Guds gave til enhver lækker, klog og empatisk mand’ (oh my, hør mig lige). Jeg forstod simpelthen ikke hvorfor jeg ikke rendte ind i HAM! Jeg VAR jo en sød, sjov, begavet, lækker ung kvinde, så hvorfor fanden skulle det være så kompliceret med de mænd? Op ad bakke, det var det ihvertfald.

 

I en anden periode af mit liv havde jeg et lettere anstrengt forhold til mig selv og det vil være synd at sige, at mit selvværd var i top på det tidspunkt. Stadig masser af selvtillid ifht. alle de ting jeg var p*isse god til udenfor mig selv, men indeni var der kaos. Selvhad blev til total kontrol af mad og krop og vægten bestemte især om jeg havde en god eller dårlig dag og yderligere hæmmede det mig indimellem også socialt. Inderst inde ønskede jeg vitterligt at komme ud af det loop og håbede derfor (igen) på, at nogle (en mand, en veninde mm.) eller noget (nyt job, hobby, sport mm.) ville komme og ruske mig tilbage til virkeligheden. Sjovt nok skete det (heller) ikke. (du kan i øvrigt læse hele min personlige historie omkring det emne i min sidste bog ‘KOM SÅ’)

 

Pointen med alle tre beretninger er, at intet ændrer sig før vi fundamentalt ændrer os. Vi kan godt gå at håbe på at det sker, hvilket mange også gør (det gjorde jeg også selv) og derfor bliver vi ved med, at gøre det samme som vi altid har gjort. Vi fortsætter med at fyre vores mønstre af imens vi messer til os selv at ‘det ihvertfald ikke er MIG der er noget galt med’. Måske skulle vi istedet stoppe op og kigge tilbage på vores historik og hvordan tingene er faldet ud, ved at vi netop altid har gjort det samme. Personligt vågnede jeg heldigvis op til sidst og forstod, at jeg og KUN jeg kunne ændre hvordan mit liv faldt ud og hvis jeg ønskede det skulle blive anderledes end det var, så måtte jeg til at sadle om, vende snuden indad og begynde at gøre noget andet end jeg hidtil havde gjort (og sjovt nok faldt alt på plads med tiden – det blev til mit hjertebarn min egen virksomhed, mit livs kærlighed og personligt stærkere fysisk som mentalt end nogensinde før) . Det var og er en proces, fordi det kræver mod at se sig selv og alt sit bla bla og b*lls… i øjnene, og indse at ens måde at se sig selv på og være i verden på måske ikke altid har været til ens egen fordel. Mit mantra for fremtiden er at jeg skal gøre alt for at omskrive min historie (mig selv), hvis jeg kører i ring med noget der er uhensigstmæssigt for mig. Og ja, det er sgu da mega hårdt at skulle indrømme overfor sig selv, at man alt for længe har vendt det blinde øje til. Men samtidig kan man ikke give sig selv en større gave end selvÆrlighed. Fordi når dagen er omme, ender det op med masser af selvKærlighed og det er vejen til at leve et meningsfuldt liv – det meste af tiden.

Start din rejse i dag, senest imorgen – fordi livet kommer ikke tilbage.

 

Ønsker du mere motivation til at komme videre og i en stærkere og sundere retning, hvor du tager din power tilbage og styrer slagets gang?

Så kan du finde inspiration i mine fire bøger. Du finder dem HER.

Camps og forløb finder du HER.

Tjek også foredraget ‘SUNDHED UDEN FILTER’ ud rundt omkring i landet fra efteråret 2017 HER.

For daglig inspiration kan du følge med på InstagramFacebook og YouTube.

Kommentarer

Kommentarer