DAGENS TRÆNING TIL INSPIRATION

‘MIT SYN PÅ MIG SELV ER FORANDRET’
13. september 2017
MINE FREMTIDSPLANER
10. oktober 2017
Vis alle

DAGENS TRÆNING TIL INSPIRATION

Dagens WOD (workout of the day), hvis du vil have inspiration til din træning.

A. 16 min. time cap – Every minute on the minute

Hvert minut laves 16 (eller mindre hvis du kun kan det) front rack lunges. Pause indtil næste minut starter. Herefter laves 16 AB-mat sit ups. Så igen lunge osv. Altså i alt 8 runder lunges og 8 runder sit ups på 16 min. (128 gentagelser af hver øvelse totalt)

På videoen har jeg vist tre forskellige variationer af lunges. Du kan også bare lave dem med din egen kropsvægt, hvis det er dér du er. Vælg en af udgaverne og vælg en vægt du kan tage 16 gentagelser med i 8 runder. AB-mat sit ups kan også laves som alm. sit ups, hvis du ikke har en ‘pude’ til rådighed.

Kort pause.

B. 3 runder i alt

2 min. roning
2 min. Sjipning (vælg singles, eller double unders hvis du kan)
2 min. pause (altså ingen pause ml. roning og sjipning)
Forfra igen – i alt 3 runder.

Den er led, men jeg ved du kan og jeg lover den brænder godt i lår og baller imorgen.

OBS! Er du der hvor du endnu ikke kan lave lunges (hvis du f.eks ikke har styrken til det endnu), så lav evt. squat m. kropsvægt i stedet)

God træning!

Ps. For bedste videokvalitet tryk på HD og vælg derefter den højeste opløsning.

 

Kommentarer

Kommentarer