ER DU IKKE TILFREDS, SÅ GØR NOGET VED DET!

IVÆRKSÆTTER
15. oktober 2017
FÅR JEG EN STOR RØV I DE HER BUKSER
6. november 2017
Vis alle

ER DU IKKE TILFREDS, SÅ GØR NOGET VED DET!

Det er pt. oppe i tiden at smide tøjret, stå i undertøj eller på anden vis vise hud, HVIS du vel at mærke samtidig siger noget med, at du har det dårligt med dig selv og hader visse kropsdele. Så kan man som tilskuer/følger sidde der og nikke genkendende til det, og man kan i kor sige ‘ja sådan har jeg det også, godt jeg ikke er den eneste’. Samtidig kan man sætte sig tilbage i sofaen med sin egen elendighed, efter at man momentant har fået sig et fix, som går ud på at ‘man er god nok som man er’.

JA det er vi alle, men intet forandrer sig, heller ikke følelsen af dit værd indeni, ved at andre fortæller at de har det ligesom dig. Tag i stedet ansvar og gør den indsats der skal til, for at DU får det bedre, fysisk som mentalt. Jeg opfordrer selv til at man slutter fred med sig selv og det man skal, og accepterer sig selv som man er, HVIS man ikke er parat til at lægge den indsats i det det kræver, at blive til mere, hele vejen rundt. Der er bare det, at de færreste kan og vil når alt kommer til alt, give slip på det de inderst inde ønsker sig. Dermed forbliver de i samme usunde mønstre, som spænder ben for dem igen og igen og bryder dem mere og mere ned som årerne går.

Personligt går jeg faktisk rundt størstedelen af tiden og ELSKER MIG SELV MED HUD OG HÅR! Min krop, min personlighed, mit værdisæt osv. Har det altid været sådan? NEJ! Men det har det i mange år. Jeg vil gerne gå forrest med budskabet om og opfordre til at man faktisk gør hvad der skal til, for at man lever et liv som er i overensstemmelse med hvem man virkelig er indeni som udenpå, det meste af tiden. Derfor er der virkelig ingen grund til at dvæle ved fortiden eller hænge fast i nutiden for den sags skyld, hvis det vel at mærke ikke bidrager til at du har det godt, en stor del af din tid på denne jord.

Det der rygklapperi hvor vi bekræfter hinanden i hvor dårligt vi har det, er fint til en vis grænse, fordi selvfølgelig er livet ikke bare en dans på roser for alle. Men det er sgu da en selvfølge, hvis vi lige stopper op og bruger vores sunde fornuft og når alt kommer til alt, flytter det dig så sådan for alvor, at andre fortæller at de også har det dårligt? Giver det dig indre styrke til at blive til mere, at udvikle dig som menneske og finde ro og stor tro på dig selv? Rykker det dig til det ene eller det andet, mere end bare et ‘kort øjeblik’? Oftest ikke og var det ‘bare’ det der  kunne gøre det for en, så var det jo ingen sag. Kom lad os alle sammen klynke i kor. Nej vel? Det klinger mere hult end powerfuldt, herfra hvor jeg sidder ihvertfald.

Derfor, tænk dig om et øjeblik, især hvis du endnu er ung og måske nem/naiv at forføre og lader dig vikle ind i forskellige spind, på f.eks de sociale medier, hvor meget handler om at få populæritet og opmærksomhed mere end det handler om integritet og et ønske og et højere formål, som faktisk at hjælpe mennesker med at blive en stærkere og sundere udgave af dem selv.

Så hør nu her! Er du ikke tilfreds med dig selv, din krop, din måde at være i verden på osv. Så lav det om, vil du godt!? Har du et problem med hvordan andre er skruet sammen og som derfor tricker noget i dig, så er et godt råd, pas din egen butik. Fordi det handler oftest om lavt selvværd, hvis vi har en tendens til at være ovre i andre og skal fortælle, at der er en rigtig eller forkert måde at være eller se ud på.

Tænk hvis vi alle brugte alt den energi på os selv i stedet. Tænk på hvor meget man kunne udrette og hvor godt man ville få det fysisk som mentalt. Og ikke mindst få overskud til at bakke hinanden op, i at få det bedste frem i sig selv, for sig selv.

Dit ydre afspejler dit indre og dit indre afspejler dit ydre. Det er der noget om, men den går begge veje.

Fordi hvad skal man med en sund, balanceret og stærk krop, hvis man ikke også har det godt indeni og med sig selv. Og samtidig er det svært at have det optimalt indeni, hvis man alt for længe har ladet stå til med sit ydre og ikke taget sig selv seriøs.

Begge dele handler om selvopretholdelse. At gøre en indsats for at skabe harmoni (det meste af tiden, ikke altid, det er en umulig opgave, livet går du ved) i krop, sind og hjerte.

Du kommer det hele nærmere ved primært at have lyst til at passe på dig selv. Være drevet af et højere formål og passion og ikke mindst at lægge en indsats i det, hele vejen rundt. Så kan det over tid faktisk godt lykkedes, både at leve balanceret og ufanatisk i en stærk og sund krop, samtidig med man elsker sig selv med hud og hår, indvendig som udvendig – det meste af tiden.

Gå efter det, det er det værd, DU er det værd. Og husk, vi er en helhed. Så det er fysisk, mentalt og følelsesmæssigt! Du skal hele vejen rundt, hvis det skal lykkes mere end bare en kort periode.

God rejse!

Kommentarer

Kommentarer