WEEKEND PÅ EN HVERDAG HOS FALKENBERG STRANDBAD

SUNDHEDENS SELVBEDRAG
14. november 2017
DIÆT OP TIL PHOTO SHOOT, VIRKELIG?
21. november 2017
Vis alle

WEEKEND PÅ EN HVERDAG HOS FALKENBERG STRANDBAD

Jeg arbejder ofte i weekenderne i sæsonen, især med foredrag og workshops. Derfor nyder jeg indimellem at tage væk et par hverdage når det kan lade sig gøre og gerne omkring hver anden måned. Jeg arbejder stort set altid – eller min hjerne gør. Så det gør jeg også selvom jeg tager væk et par dage. Men jeg nyder at kunne lave flere af mine ting samtidig med at jeg f.eks har en fantastisk udsigt, mulighed for lidt spa, massage, afslapning, træning og frisk luft. Og så elsker jeg havet, det gør noget helt specielt ved mig. Jeg trækker bare vejret bedre når jeg i disse omgivelser. Jeg planlægger ofte mit arbejde flere måneder ud i fremtiden. Men med privat og fritidsliv kan jeg bedst lide at være forholdsvis spontan. Jeg gider ikke være bundet til noget lang tid ud i fremtiden. På den måde lever jeg meget ‘her og nu’. De sidste par dage har jeg været alene i Sverige på Falkenberg Strandbad, for at trække stikket lidt – en slags kombination af ‘work & pleasure’. Det er mit favorit spahotel (primært beliggenheden og atmosfæren) og jeg har efterhånden været der en del gange, men der er en årsag til jeg kommer igen. Kom med indenfor og få et lille glimt af stedet fra de sidste dage i min seneste Vlog.

Husk i øvrigt du kan abonnere gratis på YouTube kanalen og følge med fremover, hvis du har lyst.

Kommentarer

Kommentarer