HAR DU FÅET DIT FIX I DAG?

RIGTIGE KVINDER FØDER BØRN
19. juli 2018
SUND LIVSSTIL – SÅDAN KOMMER DU DEN NÆRMERE
2. august 2018
Vis alle

HAR DU FÅET DIT FIX I DAG?

Jeg giver vitterligt ikke en flyvende F*ck, hvis folk ikke kan håndtere budskaber der bliver leveret direkte og uden indpakning og sløjfe omkring. Vi lever efterhånden i en verden, hvor det meste bliver overfortolket. Så snart du kalder en spade for en spade eller lægger svesken på disken, og udfordrer folk en smule end hvad der føles ‘rart’, så er det enten ‘stødende’, ‘diskriminerende’ eller ‘at overtræde folks grænser og følelser’ og hvad har vi ellers.

Men vi er ikke først og fremmest ude efter ‘rart’, hvis vi ønsker at få et andet resultat, end det vi står med.

Selvfølgelig skal vi alle have respekt for hinanden (det burde være unødvendigt at skrive), men slap nu af med det hensynsbetændelse og gro noget hår på brystet. Fordi, hvem gavner det at stryge folk med hårene, og synes det er synd for dem de f.eks ikke kan tage ansvaret for dem selv (dem der nu kan det, hvilket er de fleste af os) og lægge den indsats i det, som det kræver, at få det godt med sig selv?

Ingen, hvis du spørger mig. Og nej, jeg taler slet ikke om ikke at forstå mennesker. Det er udgangspunktet i mit job. Empati, det som de fleste mennesker besidder, ihvertfald når vi står ansigt til ansigt med hinanden. Til gengæld ser jeg masser af mennesker ‘dyrke’ den form for selvmedlidenhed og / eller deres knap så flaterende fortid, som de (derfor) desværre bliver ved med at hænge fast i og identificere sig med. Som ikke fører dem andre steder hen, end der hvor de er i dag.

Og jeg underkender på ingen måde, at mange mennesker har en masse lort med i bagagen, som er svært at slippe af med. Men personligt, med min livserfaring og via mit arbejde og berøring med flere tusind mennesker de sidste mange år ved jeg, at vi alle igennem livet støder på både mindre og større udfordringer, men også at det faktisk er muligt, at komme ‘over på den anden side’, og (igen!?) leve det frie liv vi drømmer om.

Jeg har dog tilgode at møde nogle som er gået den vej, ved netop at hænge fast og blive ved med at dyrke det.
Og det er hele pointen i den her opdatering – at turde løsrive sig.

Fordi mange dyrker netop det de ønsker at slippe væk fra, fordi ‘det giver dem noget’, bevidst som ubevidst. Dette ‘noget’ er dog sjældent positivt, men kan være et momentant fix, som kompenserer eller beskytter en mod f.eks et manglende selvværd, grundet ens historik og selvbillede.

Derfor føles det ‘rart’ et kort øjeblik, at blive bakket op, f.eks igennem de sociale medier eller de mennesker man omgåes. Men problemet er, som jeg ser det, at alle dem der konstant ‘bakker en op’ er på præcis samme (bevidstheds)niveau som en selv og som derfor også selv ‘hænger fast og er styret af ‘frygten for forandring’. Derfor kan man så sidde der sammen med alle sine ‘rygklappere’ eller ‘følgesvende’ og blive enige om, hvor svært det er og hvor synd det er for én. Du kender flere af dem som du måske følger bla. via de sociale medier, og hvis du åbner øjnene vil opdage, at de kører i ring, måske på femte eller tiende år.

Det synes jeg er ærgerligt, især hvis DU er en af dem. Fordi det begrænser dig og fastlåser dig, mere end det bringer dig tættere på det, som du inderst inde ønsker dig.

Derfor er min opfordring, at tænke over hvad der er så inspirerende, ved at blive talt efter munden og konstant blive anerkendt for ens ‘ubehag’?

Jeg forstår at det føles rart, at have nogle man kan spejle sig i, og nogle der kan bekræfte (ens historie) – så langt så godt.

Men hvad blev der af at tage sin power tilbage og stå op for sig selv, i stedet for at fralægge sig alt ansvar og lade sig diktere af sine dårligdomme.

Step nu for fanden op!

Nej det er ikke spor hårdt sagt, men derimod meget kærligt ment!

Fordi det er ærgerligt, MEGA ærgerligt, at du bruger dit liv på ikke at komme videre, når du i princippet kunne starte I DAG, med at løsrive dig og leve et liv, der stemmer overens med hvem du inderst inde virkelig er!

GØR DET! Fordi du kan! Og fordi du har alt den styrke indeni til at løsrive dig, fra alt dit plammer, vende pladen og tage rorpinden i egen hånd, så DU styrer retningen for dit eget liv, værd og lykke.

Start i dag! Senest imorgen. Fordi ved du hvad? Tiden kommer ikke tilbage og en dag vil du se tilbage og tænke ‘hvorfor fanden hang jeg fast, i stedet for at løsrive mig og gå efter det der var vigtigt og betydningsfuldt for MIG’.
Det gode er, det er ALDRIG for sent!
Hvad venter du på?
Kom så!
Du er stærkere end du tror!

Hvis du selv hænger fast i et eller andet som du ved, du bliver nødt til at løsrive dig fra, for at komme videre. Så kan du få meget mere inspiration til ‘hvordan’, ved at dukke op til mine FOREDRAG rundt omkring i landet, læse mine BØGER eller se nærmere på mine Camps/180 GRADER og 360, INDIVIDUELLE forløb, ONLINE forløb eller COACHING/MENTOR forløb.

Jeg har igennem mange år guidet massevis af mennesker på vej mod deres endelige gennembrud og vedvarende forandring og jeg vil ELSKE også at hjælpe DIG, når du er klar. Men vær i god tid, da jeg ofte er fuldt booket.

Kommentarer

Kommentarer