FALDER DU OGSÅ PÅ R*VEN AF FØR-EFTERBILLEDER?

SUND LIVSSTIL – SÅDAN KOMMER DU DEN NÆRMERE
2. august 2018
VED DU EGENTLIG HVAD DET VIL SIGE AT LEVE SUNDT?
6. september 2018
Vis alle

FALDER DU OGSÅ PÅ R*VEN AF FØR-EFTERBILLEDER?

Hvorfor er det at du hylder eller falder på røven over de her mange før/efter billeder mange i sundhedsbranchen bruger som pr og salg i deres forretning? (Hvis du gør det). Jeg har aldrig forstået det. Fordi hvis vi ser helt rationelt på det og med vores logiske sans, så er det noget af det nemmeste der findes, at opnå synlige kropslige resultater. Ja! endda også hurtigt, som 4,6 eller 8 uger er. Skulle jeg lave et forsøg med en person på 4-8 uger, så ville jeg kunne skabe f*cking mirakler på den tid. Men det sidste det resultat ville blive var holdbart. Ingen, INGEN som udelukkende fokuserer og køber ind i forløb af den ene eller anden slags, som primært består af at følge kost og træningsplaner i x antal uger/måneder har opnået vedvarende forandring, for livet, som en måde at leve på, uden at blinke.

Før/efter billeder er det største salgstricks i historien, i ‘sundhedsbranchen’. Fordi det selvfølgelig sælger ‘drømme’ og ‘håb’, om at ‘også du’ kan opnå disse forandringer, ved at købe ind i produktet, firmaet eller personen som leverer det. Ja sgu da! Naturligvis kan også DU opnå et ‘før/efter’ billede. Men pointen er, at fordi alting altid skal gå så fandens stærkt og nåes på den halve tid, så er det yderst sjældent (hvis nogensinde) en holdbar løsning.

Jojo, bevar mig vel, det kan måske sagtens holde et kvart, et halvt eller måske endda et helt år, på den måde. Men for livet? Jeg har tilgode at opleve det og jeg har alligevel igennem mange år haft (og har) en stor berøringsflade og kontakt med MANGE (tusinder) mennesker. Hvorfor? Fordi koden aldrig rigtig bliver knækket indeni og livet går og lige pludselig støder man ind i modgang af den ene eller anden slags og BANG! så bliver man lynhurtigt slået ud af kurs og kommer IKKE tilbage på rette spor. Derimod kommer man tilbage til hvor man engang startede.

Fordi det vigtigste, den fundamentale ændring indeni én og adfærden, aldrig nogensinde blev givet fokus og en indsats. Derfor kan det ikke være anderledes, at man på et givent tidspunkt VIL blive slået tilbage til start. Det er oftest kun et spørgsmål om tid, når livet ‘skubber’ til en igen, som livet jo gør indimellem. Alligevel bliver alt for mange mennesker ved med at gøre og gribe ud efter det samme som de altid har gjort, nemlig at opnå, at blive sundere og stærkere udenpå. De visuelle resultater, vel at mærke, som de pisker sig selv (og gerne til blods, metaforisk set) for at opnå.

Pointen er, at hvis du har et mønster som har ‘jagtet’ dette igen og igen, i alt for lang tid, så er det på tide at stoppe op og spørge dig selv, ‘vil jeg endnu engang have et korterevarende resultat eller vil jeg bruge kræfterne denne gang, på at få en forandring der er holdbar for livet og hvor fokus er, at bryde destruktive mønstre og vaner og opbygge nye og stærke af slagsen, fremfor KUN at være styret af mad og motion og nå hurtigt i mål?’ Tænk godt over det!

Og de sidste ord. Jeg har (åbenlyst) meget lidt respekt for de her ‘før/efter billeder’. Misforstå mig ikke. Jeg synes det er stærkt at have skabt en fysisk forandring og det er oftest også en del af ændringen, hvis vi taler ‘livsstilsændring’. Men jeg vil meget hellere tale om hvordan du ved du har knækket koden indeni dig og hvad du har gjort for dette. Fordi det er dét der betyder noget, det er dét der er det VIRKELIGE før/efter ‘billede’, det på indersiden, som ikke kan ses, men som alle kan mærke omkring én, når der er hul igennem. Netop fordi vi ikke er ‘den samme person’, men er blevet til meget mere.

Jeg ved godt ‘hårdt indre og ydre arbejde og vedholdenhed’ ikke lyder så sexet og sælger så godt som ‘få uger, planer og mindre mave’, som flertallet (desværre) hopper på . Til gengæld så er det ‘Real life’ resultater og lad mig sige, jeg er et levende bevis på, at man godt kan skabe en GOD forretning (på 9. år) udfra ‘virkeligheden’ og samtidig bevare sin integritet og selvrespekt, uden at ‘narre’ folk eller sætte blår i øjnene på dem.

Til dig der alt for ofte har ‘hoppet i med begge ben’ og lader dig ‘forføre’ blindt. Tænk på alle de gange du sammenlagt har brugt tid på det ‘trip’. Du kunne for længst have været i mål og blevet der, hvis du havde taget det lidt længere, godt nok sejere træk. Til gengæld virker det og det er KUN én gang du skal igennem det. Det gode er, det er (næsten) aldrig for sent. Så, hvad venter du på, spørger jeg bare? Du er stærkere (og klogere) end du (måske) tror. Jo du er!! hep, hep!

Kommentarer

Kommentarer