KAN EN ONLINE CAMP GØRE EN FORSKEL?

VIRKER PERSONLIG TRÆNING HELLER IKKE FOR DIG?
4. april 2019
MANGE VIL GERNE HAVE JEG ER ET GENETISK ORAKEL
30. juli 2019
Vis alle

KAN EN ONLINE CAMP GØRE EN FORSKEL?

I foråret startede jeg for første gang en Camp op online. Jeg tog alt den viden, jeg i ti år har delt ud til kunder på mine fysiske camp og omsatte det til, at kunne fungerer online. Jeg vidste naturligvis ikke på forhånd, HVOR godt det ville fungere, selvom jeg havde en forventning om, at den og jeg faktisk godt kunne gøre en forskel. Min fornemmelse holdt stik. Dem der havde tilmeldt sig, som godt vidste, at deres vedvarende gennembrud ikke fandtes i forskellige koncepter, planer og principper de skulle følge, fik rigtigt meget ud af forløbet. Det ved jeg på grund af deres løbende engagement i gruppen og den efterfølgende feedback jeg bad om at få. Jeg er altid af den overbevisning, at du kan tale nok så varmt om dit ‘produkt’. Men når dagen er omme, er det hvad andre oplever, der er det vigtigste og afgørende.

Derfor, hvis du også er et sted, hvor du bliver ved med at køre i ring og alt for længe har søgt og afprøvet det ene, andet og tredje, som skulle skabe din forandring, og endelig er kommet til den erkendelse, at din ændring skabes indeni dig og ikke udenfor dig selv. Ja, måske er du endda kommet så vidt, at du er ved at kaste op over, at skulle spise ‘på en bestemt måde’ og at mad og træning i det hele taget er dikteret og ikke kommer fra et naturligt, rent og balanceret sted. Så kan du læse mere nedenfor om, hvad andre har oplevet og eventuelt tilmelde dig næste Online Camp, som starter d.12 august. Der er i øvrigt altid en ‘Early Bird’ pris tilkoblet den Camp, hvor du får den billigeste pris, jo før du tilmelder dig. Campen har en værdi af 2800 kr. Men er du tidligt ude er din pris 790 kr. Begrænset pladser.

Hvad andre har oplevet:

‘Tak for dig Krisztina, fordi du er som du er…Ingen bullshit.’ Malene

‘TUSIND TAK for nogle fantastiske input og tak for at sætte en masse tanker igang. Meget bedre end nogle andre og meget længere forløb jeg har prøvet’. Hanne

‘Jeg har fået en øjenåbner, blod på tanden og ny træningsmakker. Tak for dig og din direkte måde at sige tingene på.’ Janne

‘Jeg har fået de værktøjer jeg skal bruge, til at nå mit mål til, at blive den bedste udgave af mig. Mit selvværd er blevet bedre, jeg forstår nu at det er mit ansvar at elske mig selv og behandle mig selv ordentligt, det hverken kan eller skal være andres ansvar. Det er sgu også en lettelse, for jeg ved jo bedst selv hvad jeg inderst inde drømmer om og nu går jeg efter det. Jeg tror på mig selv nu og jeg glæder mig til at vise mig selv hvad jeg kan. F*ck jeg er glad!’  Ea

‘Super fint forløb. Live videoerne virker utrolig godt, meget livagtigt som om man sad ‘face to face’. Fedt med små videoer i løbet af ugen, der frisker dét op, der er blevet snakket om i starten af ugen. Utrolige lærerige uger,. Der er faldet nogle brikker på plads.’  Rikke

‘Forløbet har helt klart levet op til mine forventninger. Jeg regnede med at få konkrete ting jeg efterfølgende kunne bruge og det har jeg fået. Og jeg anbefaler dig RIGTIG gerne til andre. Jeg fik rigtig meget for pengene. Skønt du er dedikeret selvom det foregår via computeren. Jeg har fået det ud af forløbet : Har endeligt lært at slippe enten eller princippet – tænker anderledes om mig. Inspirerende – tankevækkende – motiverende – elsker det med at du ikke pakker tingene ind – sjovt.” Tine

‘Forløbet har givet mig en indsigt i mig selv og mine handlinger, som jeg kan bygge videre på. Efter alverdens kure, alverdens træningsforløb er jeg fortsat ved samme udgangspunkt plus/minus. Efter denne 4 ugers camp har jeg en forståelse for præcis hvorfor det er tilfældet og endnu bedre, hvordan jeg kommer videre herfra. Det er mig, der kan gøre en forskel i mit liv, ingen andre, og det er den vildeste erkendelse, når den først siver rigtigt ind. Det sørger Krisztina Maria for, det er med garanti, og nu er et op til mig, hvor jeg vil føre det til, og det er jeg godt på vej til at finde ud af. Mange tak for en inspirerende og lærerig camp’. Rikke

‘Jeg ved ikke helt hvordan jeg skal forklare det, men du har en energi og en helt speciel måde at fortælle og snakke om tingene at jeg er vågnet op. Jeg vil sige tak for den måde du er på, det har givet mig så meget.’

‘Til kommende online campere, Det er din første dag i resten af dit liv og meget mere …’ Hildur

‘Super godt online forløb’.

‘Har fået samlet flere brikker i puslespillet’.

‘Mere ro og mere energi til at sparke røv. Det er mega fedt – TAK!’

‘Du har gjort en forskel for mig’.

‘Fan af dig som giver mig lyst til at være fan af mig’.

Læs mere om Online Campen her.

Kommentarer

Kommentarer