MANGE VIL GERNE HAVE JEG ER ET GENETISK ORAKEL

KAN EN ONLINE CAMP GØRE EN FORSKEL?
30. juni 2019
TAB DIG IMENS DU SPISER KAGE
17. september 2019
Vis alle

MANGE VIL GERNE HAVE JEG ER ET GENETISK ORAKEL

Jeg ved godt mange gerne vil have, at jeg er et genetisk orakel.

Jeg ved godt mange gerne vil have, at jeg træner uhæmmet meget.

Jeg ved godt mange gerne vil have, at jeg lever af salatblade, skyr og brød lavet på f*cking broccoli.

Jeg ved godt mange har en formodning om, at jeg aldrig har haft modgang eller altid levet fra et sted, hvor jeg var tilfreds med mig selv.

Jeg ved godt mange har de formodninger, fordi det især bakker deres egen lidelseshistorier op om, hvorfor de ikke kan og ikke har hvad der skal til (med hvad de inderst inde går og drømmer om, at forandre eller udleve).

Her er virkeligheden. Intet af det er sandt!

Til gengæld har jeg bygget mig selv op indefra og ud, gennem de sidste mange år. Investeret blod, sved og tårer og en hel del penge i uddannelser, seminarer og kurser indenfor menneskelig udvikling. Og gør det i øvrigt stadig, da det er en integreret del af både min og min bedre halvdels liv og en ‘rejse’ vi har taget og er på sammen – for livet!

Resultatet af den rejse er, at jeg på ingen måde lever et fanatisk liv. Jeg lever balanceret, det meste af tiden. Jo det gør jeg faktisk og det vil jeg gerne stå ved. Med fare for at give nogle ondt i røven over, at jeg faktisk lever hvad jeg formidler og har gjort meget længe. Jeg har INGEN regler om hvad jeg må og skal. Jeg er en fri fugl og må alt i hele verden. Jeg er ‘styret’ af mig selv (og den gode selvkontrol) og kunne aldrig drømme om at lade mig diktere af noget eller nogen. Så klog er jeg dog blevet i mit 45. årige liv.

Når vi stopper med at følge os selv, for at følge efter andre, mister vi løbende lidt af os selv. Fordi vi følger oftets efter andre, når vi endnu ikke har bygget os selv op. Vi er ikke stærke nok endnu til, at stå ved og tro på os selv. At vi er gode nok. At vi har hvad der skal til. At vi ved hvad der er bedst for os selv.

Derimod vil vi aldrig gå ned ad den vej igen, når vi først har taget rejsen og har bygget os selv op, stærkere end nogensinde før. Så er der ingen vej tilbage. Så er du fri, eller kan hurtigt blive det igen, hvis du indimellem får viklet dig ind i ‘støj’ fra andre. Det betyder ikke, du ikke kan lytte og lade dig inspirere af andre. Selvfølgelig kan du det, og det gør en klog, med mindre man er ignorant og udelukkende styret af sit ego. Men man ser mere klart og er blevet klogere. Det betyder, at meget og mange lige pludselig bliver mere ‘gennemsigtig’ og man formår derfor, at navigerer udenom alt det, der prøver på at trække en væk fra sig selv igen.

Personligt vil jeg kun mig selv det bedste. Jeg er drevet fra et passioneret og kvalitetbevidst sted, med det meste jeg foretager mig. Om det er hvad jeg spiser, hvordan jeg holder min krop ved lige, mit mindset, mine følelser, mit parforhold, min virksomhed, mine relationer, hvad jeg investerer i osv. Fordi jeg træffer bevidste valg og vælger det.

Jeg lever ikke et perfekt liv! På ingen måde. Men jeg gør mig umage og anstrenger mig, med det der er vigtigt for mig. Og så bestræber jeg mig på, at være i konstant udvikling. Det bidrager både til mere selvindsigt, selvopretholdelse og forhåbenligt et større bevidsthedsniveau, som kommer mig selv, mine nærmeste og dem jeg hjælper professionelt tilgode.

Jeg foregiver ikke at være noget som jeg ikke er. Såfremt ‘turde’ jeg ikke møde dig ude i virkeligheden. Hvad du ser er hvad du får, som altid. Med eller uden filter på et billede, hvor jeg poserer. Jeg poserer også i virkeligheden. Ligesom jeg indimellem sveder som et svin og er den ‘klammeste’ udgave af mig selv, på billeder og i virkeligheden. Jeg indeholder og synes om det hele og kommer aldrig nogensinde til at være dikteret eller lade mig begrænse af, hvad andre synes eller mener man skal, kan, må gøre eller ytre sig om i livet. Såfremt ville jeg ikke leve mit liv fuldt ud.

Hvad jeg prøver at sige? Selvfølgelig er jeg født med et sæt gener, som reagerer positivt på de handlinger jeg træffer, indeni og udenpå. Selvfølgelig er jeg opvokset med og fået sport og fysisk udfoldelse ind med modermælken (men det er ikke noget der er sket ‘af sig selv’). Selvfølgelig er min personlighed helt unik og ingen kan blive ligesom jeg.

Men, og nu kommer det. Det er du også! Helt unik, og vælger du det, kan du også blive den stærkeste udgave af dig selv, i krop, sind og hjerte. Det meste af tiden. Det er mit ønske i alt hvad jeg beskæftiger mig med professionelt. At vise vejen og gå forrest med hvad der er muligt og hjælpe dig på vej. Så det du ønsker dig mere af, kan gå i opfyldelse, imens du er her. Som i øvrigt kun er på lånt tid. Hvis flere indså sidstnævnte det, ville de ikke tøve et sekund eller gå på kompromis, men i stedet sadle om og handle i en ny retning, være tro mod sig selv og udleve det de inderst inde ønsker sig.

Det hele kræver en indsats, naturligvis. Men vi har alle et valg og at lade være, er også et valg. Tag dine valg med omhu og sæt aldrig, ALDRIG dit lys under en skæppe, og tro du ikke har hvad der skal til eller du ikke kan opnå, at leve fra et sted, hvor du er super kraftfuld. For det har du og det kan du! Hvis du vælger det og vil det. Det er ikke sikkert du vil, men vil du, så spørger jeg bare, hvad går du egentlig og venter på?

For mig handler det om, at have det så sjovt som muligt, være positiv, elske mig selv og mine næste, være stærk indvendig og udvendig og gå efter det jeg vil have og opleve, imens jeg er her.

‘Går du vejen’ lover jeg dig, at du aldrig fortryder det. Det bliver den bedste beslutning i dit liv! Jeg sværger! 🖤

Skal du have hjælp til at begynde den rejse, så ved du hvor jeg er. Fortsat god sommer.

Kommentarer

Kommentarer