TAB DIG IMENS DU SPISER KAGE

MANGE VIL GERNE HAVE JEG ER ET GENETISK ORAKEL
30. juli 2019
BOG NR. 5 SER DAGENS LYS
21. oktober 2019
Vis alle

TAB DIG IMENS DU SPISER KAGE

Det passer ikke, at du ikke kan tabe dig samtidig med du f.eks. også spiser pasta, kartofler, brød, ris og kage. Det er simpelthen et slagstrick af format som gør, at du alt for ofte havner i den boldgade der hedder ‘enten eller’.

Det er ligeså dumt som at sige du bliver ‘en stor type’, hvis du styrketræner. Hvis vi skal tale om det ydre, så er nogle af de mest velproportionerede kvinder i verden, dem som også har styrketræning i deres træningsrutine. Naturligvis ikke de ‘uægte’ som doper sig og bliver totalt rippet og vokser på niveau med visse mænd.

Det er SÅ nemt at få resultater. F.eks. kan du netop bare udrydde alt stivelse, fedt, sukker og gå til makronerne med din træning. Så vil de fleste kunne skabe et ‘før/efter billede’ allerede efter 4-6 uger.

Men tro samtidig på, at når du ser disse billeder, så har størstedelen af dem ikke samme resultat to år (eller meget mindre) efter. Fordi det netop kun gik ud på at få et kropsligt resultat, med stor fokus på hvordan man skal spise (det ved ingen af os jo #ironi).

Du skal vide, at de færreste for alvor ændrer sig indeni når de konstant er i det loop. Og det sker heller ikke, ved bare, at få et par tricks til, hvordan du ændrer dine vaner. Det kræver selvransagelse, oprydningsarbejde og en vedvarende indsats, hvis det skal ske.

Det ved du også godt, hvis du flere gange er gået ned af den vej, hvor du har skullet følge noget eller gøre noget på en bestemt måde, i x antal dage/uger. Har du været heldig har du holdt det nogle måneder, måske et halvt år og max et år, hvis du har haft en stor vilje. Men vilje kan aldrig stå alene hvis det ikke er bakket op af selvindsigt og evnen til at ville ændre på den måde du er i verden. Så kan du på et givent tidspunkt ikke længere holde til at være i det ‘state of mind’, hvor du er dikteret af noget eller nogle som fortæller dig du skal leve på en bestemt måde og hvilke valg du skal træffe for dig selv.

Selvfølgelig kan du spise kage og samtidig tabe dig og endda med større sandsynlighed få et vedvarende resultat. ALLE jeg har hjulpet gennem tiden som har knækket koden, har spist kage (kage er bare et eksempel på lækkerier/noget vi nyder) i processen. Hvis ikke, er de blevet tvunget til det, for netop at bryde mønstret om at ‘de er sådan en der ikke kan styre det’ og hvad de ellers har tillagt ‘kage’. Selvfølgelig kan de styre det, når de tager ansvaret tilbage.

Spørger du mig, er det det modsatte af frihed, at lade sig flette ind i den slags hvor mad bliver ‘en synd’. Sagen er nemlig den, at du ingenting styrer, men lader dig diktere. Du er ikke fri på den måde. Du er lullet ind i en illusion om at ‘hvis du bare følger det her koncept, så forsvinder alle dine problemer og dårlige mønstre’. Med løg på! Tænk over det. Hvis dét fandtes fulgte vi alle bare de principper og så sad du ikke og læste med her.

Derimod sælger det pisse godt og er populært. Fordi verden (og du?) vil bedrages til at tro, der findes noget, der kan gøre det for dem.

DU kan gøre det for dig, når du vågner op! Vågn op! Du fralægger dig din styrke og power, når du konstant lader dig forføre af andre og jeg ved bare, at du inderst inde er klogere end det.

Jeg får ofte kommentarer som ‘du er stærk’, ‘du er for vild’, du er sej’, ‘du er… Men det er jeg ikke mere end andre også kan blive. Jeg er det KUN fordi jeg har bygget mig selv op indefra og ud, løsrevet mig fra alt det plammer og hævet mit niveau.

Selvfølgelig ville jeg kunne opnå kun at have et stærkt ydre, uden et stærkt indre. Men hvad fanden skulle jeg (eller du) bruge det til, hvis fundamentet ikke var i orden og jeg ikke var fri? Så er det netop, det bare går hen og bliver en ‘skal’ og en jagt. Det kan aldrig opfylde os på den lange bane.

Min opfordring er, vær nysgerrig. På dig selv og stol på du har alt hvad du skal bruge indeni, til at opnå din forandring eller det du ønsker dig mere af, imens du er her. For det har du. Hvis du disponerer din energi og indsats rigtigt, nemlig i krop, hjerne og hjerte.

Ps. For dig der er nysgerrig, så husk de kommende foredrag i henholdvis:

Roskilde d.28/9

Frederikshavn d.5/10

Sorø d.26/10

Helsingør d.2/11

Silkeborg d.9/11

Book din plads HER

Kommentarer

Kommentarer