Foredragene bliver leveret på en måde, hvor intet er pakket ind, hverken bogstaveligt eller i uforståelige videnskabelige gloser.

Krisztina Maria er kendt for at kalde en spade for en spade, og kommer derfor ind under huden på mange mennesker. Og det er præcis det der er nødvendigt, hvis det står til hende. Fordi hvis ikke du kan mærke noget, er der stor chance for, at du efter et par timer bare går hjem igen med en masse info, som du i princippet allerede godt vidste i forvejen, og derfor er glemt dagen efter igen.

Når vi derimod ser virkeligheden i øjnene (vores egen, vel at mærke), er der faktisk også chance for der sker noget. Handling skaber nemlig din forvandling. Ikke viden om alt det du godt ved du skal gøre. Der er en årsag til du måske ikke har fået det gjort endnu. Altså mere end få uger eller måneder ad gangen.

Den største opgave er at få løftet folk op af sofaen og få dem til at forstå, at det både kræver en indsats og vedholdenhed, at skabe forandring, og at det på ingen måde er rumforskning, fanatisk eller enten/eller,  men tværtimod helt simpelt og håndgribeligt – og at alle kan opnå det!

FOREDRAGET 'STÆRK INDENI, STÆRK UDENPÅ'

Foredraget ‘Stærk indeni, stærk udenpå’ tager dig med på en rejse, hvor det (forhåbenligt) bliver helt tydeligt, hvor det er du spænder ben for dig selv, når det kommer til at leve en sund livsstil. Men især også gør dig opmærksom på, hvad det er du skal gøre anderledes fremover, for at leve fra et endnu mere powerfuldt sted.

Foredraget har fokus på at give dig en håndsrækning til hvad der virkelig batter, hvis du ønsker at blive ‘sådan en’, der elsker dig selv med hud og hår, indvendig som udvendig. Fordi lige præcis derfra, træffer du de bedste valg for dig selv det meste af tiden – og resten af dit liv. Lige præcis dér, kan du blive stærkere end nogensinde før, indeni og udenpå.

Alt bliver som sædvanligt leveret i ren Krisztina Maria stil, nemlig uden filter og med fokus på det hele menneske.

Foredraget er for dig der ønsker at steppe op og tage dig selv og dit liv til næste niveau. Det er også til dig der famler i blinde ‘udenfor’ dig selv og har fået nok af, at ‘sejle rundt’ i alle mulige og umulige koncepter, som indtil nu måske kun har brudt dig mere ned end bygget dig op. Det er for dig der er parat til at sadle om og gøre noget andet end måske nogensinde før. Fordi, hvis noget ikke virker, så gør noget helt andet.

FOREDRAGET 'SUNDHED UDEN FILTER'

Foredraget ‘SUNDHED UDEN FILTER’ er bygget op omkring hvordan man egentlig knækker koden til at leve en stærk og sund livsstil, for livet – og det er ikke via bøffer, broccoli og noget ‘stræk & bøj’.

De fleste mennesker ved godt hvad der er godt og hvad der er not, både når det kommer til at bevæge kadaveret og hvad de skal køre indenbords. Men hvorfor gør de det så ikke – ihvertfald ikke mere end få uger eller måneder ad gangen? Fordi de oftest søger efter deres forandring i kostplaner og træningsplaner som skal gøre det for dem. Der ligger den vedvarende forandring desværre ikke og derfor falder størstedelen tilbage til de dårlige vaner, kort tid efter alle deres ‘planer’ er udløbet og målet er opnået.

Hvorfor? Fordi en permanent forandring for det første tager tid og ikke kan klares ved at følge planer i x antal uger. For det andet, fordi dårlige vaner bliver brudt ned ved at se dem i øjnene og vigtigst, arbejde hårdt for, at få de nye sunde af slagsen opbygget. Nemt? Overhovedet ikke og det er måske her hele problematikken ligger. Fordi de fleste er ude efter ‘nemt’, ‘hurtigt’ og ‘let’. F*** “nemt’. Intet der har værdi er nogensinde blevet opbygget og opnået med ‘nemt’ eller ‘hurtigt’ og slet ikke uden en indsats. Om det gælder en succesfuld virksomhed, stor og passioneret arbejdsglæde, et parforhold, stærke relationer, en snorlige græsplæne, velopdragne børn eller et sundt helbred og en stærk krop.

Foredraget, vender det hele lidt på hovedet og giver et indblik i hvor den største indsats skal lægges og hvad det er vi skal være allermest opmærksomme på og lægge den største indsats i, for at knække koden og få vores gennembrud. Altså det der varer resten af livet. Det er oftest ikke dér de fleste tror det er.

‘Du er så sej!! Så fantastisk at høre dig sige de ting HØJT som jeg selv går og tænker og mener, men bare ikke lige har kunnet praktisere på mig selv! Nu er det MIN TUR.’

 

‘Tak for et lækkert foredrag som var SPOT-ON!’ ‘Virkelig motiverende at lægge øre til…tak for oplevelsen’

 

‘Tak for et godt motiverende foredrag , selvom tårene kom frem. Tak’.

Tak for et super godt foredrag, det får virkelig nogle tanker i gang. Håber snart og se/høre dig igen.’

 

‘Det var mega godt og inspirerende.’

 

‘Tak for et super lærerigt foredrag’.

 

‘Kan du gøre det her resten af dit liv? GOOD POINT, JA TAK!’

‘Tak for en kongefed dag, du er en kæmpe inspiration….Tak for dig’.

 

‘Hold nu kæft det gør ondt at blive sparket bagi, men jeg er sikker på at det gør godt’.

 

‘Hvor er du inspirerende og lækker ‘fandenivoldsk’ at høre og se på. Du er bare propfuld af energi’.

ÅBNE FOREDRAG

1 1/2 times foredrag ‘SUNDHED UDEN FILTER’ og ‘STÆRK INDENI, STÆRK UDENPÅ’ åben for alle.

Du finder aktuelle foredrag længere nede under praktisk info.

LUKKEDE FOREDRAG

For mere info, priser og booking til private og offentlige virksomheder skriv til [email protected]

PRAKTISK INFO

AKTUELLE ÅBNE FOREDRAG:

‘STÆRK INDENII, STÆRK UDENPÅ’

Begrænset antal pladser i hver by!

 

Kommende byer:

 

SORØ D.26 OKTOBER

Tid: Lørdag kl.11:30 – 13:00

Sted: Hotel Comwell Sorø, Abildvej 100, 4180 Sorø

 

SILKEBORG D.9 NOVEMBER

Tid: Lørdag kl.11:30 – 13:00

Sted: Hotel Scandic Silkeborg, Udgaardsvej 2, 8600 Silkeborg

AFBUDSPOLITIK

Din tilmelding er bindende efter betaling til åbne foredrag, og det er ikke muligt at få refunderet pengene. 

Du kan dog videregive/sælge din plads til anden side.