Foredraget

SUNDHED UDEN FILTER

Foredraget ‘SUNDHED UDEN FILTER’ bliver leveret på en måde, hvor intet er pakket ind, hverken bogstaveligt eller i uforståelige videnskabelige gloser, der ofte gør sundhed til den brede befolkning, både forvirrende og handlingslammende.

Krisztina Maria er kendt for at kalde en spade for en spade, og kommer derfor ind under huden på mange mennesker. Andre igen har det lidt ‘stramt’ med, at blive konfronteret med hendes direkte væremåde. Oftest fordi det altid ‘gør lidt ondt’, at få virkeligheden stukket helt op i fjæset. Men det er præcis det der skal, hvis det står til hende. Fordi hvis ikke du kan mærke noget, er der stor chance for, at du efter et par timer bare går hjem igen med en masse info, som du i princippet allerede godt vidste i forvejen, og derfor er glemt dagen efter igen.

Når vi derimod bliver ‘rusket’ godt og grundigt i vores grundvolde, er der stor sandsynlighed for, at der faktisk også sker noget. Handling skaber din forvandling. Ikke viden om alt det du godt ved du skal gøre. Der er en årsag til du ikke har fået det gjort endnu. Altså mere end få uger eller måneder ad gangen.

Den største opgave er at få løftet folk op af sofaen og få dem til at forstå, at det både kræver en indsats og vedholdenhed, at skabe forandring, men at det på ingen måde er rumforskning, tværtimod helt simpelt og håndgribeligt – og at alle kan opnå det!

HVORDAN OG HVORLEDES:

Selve foredraget er bygget op omkring hvordan man egentlig knækker koden til at leve en stærk og sund livsstil, for livet – og det er ikke via bøffer, broccoli og noget ‘stræk & bøj’.

De fleste mennesker ved godt hvad der er godt og hvad der er not, både når det kommer til at bevæge kadaveret og hvad de skal køre indenbords. Men hvorfor gør de det så ikke – ihvertfald ikke mere end få uger eller måneder ad gangen? Fordi de oftest søger efter deres forandring i kostplaner og træningsplaner som skal gøre det for dem. Der ligger den vedvarende forandring desværre ikke og derfor falder størstedelen tilbage til de dårlige vaner, kort tid efter alle deres ‘planer’ er udløbet og målet er opnået.

Hvorfor? Fordi en permanent forandring for det første tager tid og ikke kan klares ved at følge planer i x antal uger. For det andet, fordi dårlige vaner bliver brudt ned ved at se dem i øjnene og vigtigst, arbejde hårdt for, at få de nye sunde af slagsen opbygget. Nemt? Overhovedet ikke og det er måske her hele problematikken ligger. Fordi de fleste er ude efter ‘nemt’, ‘hurtigt’ og ‘let’. F*** “nemt’. Intet der har værdi er nogensinde blevet opbygget og opnået med ‘nemt’ eller ‘hurtigt’ og slet ikke uden en indsats. Om det gælder en succesfuld virksomhed, stor og passioneret arbejdsglæde, et parforhold, en snorlige græsplæne, velopdragne børn eller et sundt helbred og en stærk krop.

Foredraget SUNDHED UDEN FILTER, vender det hele lidt på hovedet og spørger, hvad nu hvis vi beslutter os for, en gang for alle, at konceptet ‘hårdt’ er helt vildt positivt. At ‘hårdt’ er vores aller bedste ven. At uden hårdt findes der ingen forandring. At det at gå igennem det ‘hårde’ (fysisk, mentalt og emotionelt) PRÆCIS er det der skiller alle bukkene fra fårerne. At det er dem der ser det hårde i øjnene, tager det ind og går igennem det, som får succes på den lange bane. At det er dem der forandrer deres liv eller dele af det forevigt.

‘Du er så sej!! Så fantastisk at høre dig sige de ting HØJT som jeg selv går og tænker og mener, men bare ikke lige har kunnet praktisere på mig selv! Nu er det MIN TUR.’

 

‘Tak for et lækkert foredrag som var SPOT-ON!’ ‘Virkelig motiverende at lægge øre til…tak for oplevelsen’

 

‘Tak for et godt motiverende foredrag , selvom tårene kom frem. Tak’.

Tak for et super godt foredrag, det får virkelig nogle tanker i gang. Håber snart og se/høre dig igen.’

 

‘Det var mega godt og inspirerende.’

 

‘Tak for et super lærerigt foredrag’.

 

‘Kan du gøre det her resten af dit liv? GOOD POINT, JA TAK!’

‘Tak for en kongefed dag, du er en kæmpe inspiration….Tak for dig’.

 

‘Hold nu kæft det gør ondt at blive sparket bagi, men jeg er sikker på at det gør godt’.

 

‘Hvor er du inspirerende og lækker ‘fandenivoldsk’ at høre og se på. Du er bare propfuld af energi’.

ÅBNE FOREDRAG

1 1/2 times foredrag ‘SUNDHED UDEN FILTER’ åben for alle.

Du finder aktuelle foredrag længere nede under praktisk info.

LUKKEDE FOREDRAG

For mere info, priser og booking til private og offentlige virksomheder skriv til [email protected]

At gå igennem det hårde kræver ofte at man stiller sig selv nogle til tider hårde spørgsmål, som f.eks hvorfor kan jeg ikke spise sundt og balanceret og opretholde en træningsrutine, det meste af tiden? Hvad pokker handler det egentlig om?

Fortiden. Sund fornuft. Selvfornægtelse. Selvkontrol. Overkontrol. Manglende kontrol. Selvkærlighed. Planlægning. Ligegyldighed. Følelser. Tanker. Adfærd, Selvværd. Comfortzonen. Forandring. Frygt. Usikkerhed. Udfordring. Handling. Mål. Privatliv (økonomi, parforhold, familierelationer, venskaber). Oprydning. Værdier.

Dette er bare nogle af de emner som foredraget indeholder og som har den største indflydelse på, om mennesker knækker koden til deres sunde livsstil eller ej. Også selvom de fleste tror, at den ligger i et fitnessmedlemskab og nye smarte måder at spise på.

PRAKTISK INFO

AKTUELLE ÅBNE FOREDRAG:

Foredragsturné foråret 2019

Byer og lokation for kommende foredrag kommer snarest.

X

Tid: Lørdag kl.11:30 – 13:00

Sted:

 

X

Tid: Lørdag kl.11:30 – 13:00

Sted:

 

X

Tid: Lørdag kl.12:30 – 14:00

Sted: 

 

X

Tid: Lørdag kl.11:30 – 13:00

Sted: 

 

X

Tid: Lørdag kl.11:30 – 13:00

Sted: 

 

X

Tid: Lørdag kl.11:30 – 13:00

Sted: 

 

X

Tid: Lørdag kl.11:30 – 13:00

Sted:

 

X

Tid: Lørdag kl.11:30 – 13:00

Sted: 

AFBUDSPOLITIK

Din tilmelding er bindende efter betaling til åbne foredrag, og det er ikke muligt at få refunderet pengene. 

Du kan dog videregive/sælge din plads til anden side.