HVEM ER DET FOR?

Online Campen er for dig, der ønsker at komme nærmere, at leve et sundere, stærkere og mere (k)ærligt liv. Kort sagt, er det for dig der ønsker at tage dig selv og dit fysiske, mentale og følelsesmæssige helbred til næste niveau. Min tilgang til forandring er ikke som de fleste andre i sundhedsbranchen, hvor du får udleveret kost og træningsplaner eller du skal spise/leve på ‘en bestemt måde’. Faktisk kommer jeg ikke ind på hvad du præcist skal spise, hvor meget af det eller hvad du ikke skal spise. Fordi det ved du udemærket godt. Jeg vil derfor meget hellere bruge min og din tid på, at guide dig i en ny og stærkere retning, så du selv kan opdage, hvorfor du f.eks. har ‘glemt’ hvordan du skal spise. Hvorfor du har ‘glemt’ at passe på dig selv. Hvorfor du har ‘glemt’ at bevæge kroppen kontinuerligt, når nu dén og du har så godt af det – og så videre.

Du skal derfor være klar til, at blive udfordret på din personlighed, vaner, mønstre ja dit liv generelt, da jeg arbejder hele vejen rundt om mennesker.

Derfor vil forløbet også kræve at du er klar til at åbne op overfor dig selv, se dine uhensigtsmæssige vaner og adfærd i øjnene og ikke mindst gøre en indsats for, at inkorporere nye, sunde og mere powerfulde af slagsen i dit liv.

Fordi jeg af gode grunde ikke kan være fysisk tilstede sammen med dig på en online camp, betyder det på ingen måde, at det bliver mindre forpligtende. Når jeg vælger og beslutter mig for at gå ind i noget, så gør jeg det 110 %. Jeg forventer derfor også, at du har taget stilling til at gøre det samme, såfremt du vælger at tilmelde dig dette forløb. Gør du det, kommer du nemlig også med et åbent sind og hjerte og det er en nødvendighed, hvis du vil gøre dig forhåbninger om at fortsætte, også efter Campen er færdig.

Du kan se Online Campen som en kickstart-pakke, hvor du selvfølgelig får indsigt løbende (hvis du lægger den indsats i det, som det kræver) og når forløbet er slut, har fået en masse viden (om dig selv) og værktøjer du skal bruge, for fremadrettet at kunne stå på egne ben. Du skal derfor ikke ‘bare’ se det som et “kortvarigt forløb”, men som en rejse du starter op og fortsætter – resten af dit liv.

Ønsker du at følge kost og træningsplaner (eller planer i det hele taget), blive hakket i granit, har styr på det meste eller håber du får det hele foræret, uden at skulle gøre en indsats, skal du IKKE tilmelde dig denne camp, eller købe ind i mig i det hele taget. Campen er heller ikke for ‘professionelle’ i branchen, som vil følge ‘hemmeligt’ med. Sidstnævnte skaber det modsatte af et ‘trygt rum’, hvor folk åbner op og deler.

ONLINE CAMPEN ER FOR DIG DER:

 • Ikke har mulighed for at mødes med mig fysisk, men ved at min tilgang til forandring er den rette vej for dig. Måske fordi du netop har prøvet ‘alle de andre’ kortvarige trip masser af gange og nu endelig har forstået, at de ikke virker, på den lange bane
 • Vil have indsigt i og forståelse for, hvordan du opnår det du inderst inde ønsker dig og bibeholder det
 • Ønsker at blive stærkere og sundere fysisk og få inkorporeret en god træningsrutine i din hverdag
 • Er klar til at vende snuden indad og arbejde med dig selv
 • Har brug for mentale værktøjer til at leve sundt i hverdagen
 • Har brug for indsigt i hvordan du træner ‘klogt’ og resultatgivende (via onlinepakke ‘Fit 4 fight på et frimærke), selv i en travl dagligdag, men ikke mindst at opnå en vedvarende træningsrutine
 • Vil have mere energi og lægge alle ‘hurtige løsninger’ på hylden, for altid
 • Ønsker et balanceret forhold til mad, ja og dig selv i det hele taget
 • Har brug for et stærkere selvværd og mere selvkærlighed
 • Vil passer bedre på dig selv, nu og her og i din fremtid
 • Vil være en god rollemodel for dine børn (hvis du har nogle) og have mere overskud til dig selv, dine relationer og dit job
 • Har brug for at du får ryddet op i og omkring dit liv
 • Har lyst til at se nærmere på din personlige udvikling og ‘blive til mere’

Læs hvad tidligere deltagere har oplevet

Begrænset pladser

DET FÅR DU:

 • 4 ugers fælles sparring online
 • Lukket Facebook Gruppe (forløbet kræver derfor du har en fb profil)
 • E-bogen ‘KOM SÅ!’ samt e-bogen ‘UDEN FILTER‘ (værdi 200 kr)
 • Opstart mail med hvordan du forbereder dig bedst muligt
 • Opstart med udfyldelse af uddybende feedbackskema
 • Onlinepakken Fit 4 Fight på et frimærke (Silver udgaven, værdi 750 kr – 8 videoer i alt – 3 træningsprogrammer du kan tage udgangspunkt i og som kan udføres overalt)
 • Ugentlig fysisk test via ‘Fit 4 fight’ pakken (hvis du vil)
 • 1x ugentlig ‘live video’ i den lukkede FB-gruppe (uge 1 55 min. – uge 2,3,4 – 45 min.)
 • Lukket forum hvor du ‘er sammen med’ ligesindede
 • 2x ugentlige opfølgninger (oftest i videoform) i gruppen

TILKØB:

Ønsker du at få mere personlig sparring undervejs, kan dette tilkøbes. Prisen for personlig online coaching er 800 kr pr. gang. Anbefaler min. 2-3 sessions.

Der er også den mulighed at du efter Campen, kan fortsætte med det personlige ‘Online forløb‘ hvis du undervejs finder ud af, at du vil investere mere i dig selv og din udvikling.

HVAD KOSTER DET?

Næste Camp fra d.2 september 2019

Online Campen har en værdi af 2800 kr.

Tilmelder du dig senest d.25/8 er din pris 790 kr 

Tilmelder du dig herefter, er prisen 1190 kr frem til d.30/8

Deadline for tilmelding d.30 august

 

VIGTIG INFO!

Da det er en Online Camp, vil der ingen personlig sparring være udenom gruppen.

Dog vil der blive taget emner op på ‘live videoerne’, som berører de fleste og som jeg derfor er sikker på du også kan relatere til. Emnerne er naturligvis også valgt ud fra svarene på feedbackskemaerne.

Første ‘live streamning’ skal du se som en slags ‘kickoff’, hvor jeg i 55 min. gør dig parat til din nye rejse. Så du ikke er i tvivl om, hvor det er du skal lægge dit største fokus, for at få dit gennembrud.

De tre efterfølgende uger følger jeg op og går i dybden med forskellige emner som er relevante og svarer også på nogle af de spørgsmål, som måtte dukke op undervejs. Der vil udover de ugentlige ‘live videoer’ være to ugentlige opfølgninger i gruppen (oftest i videoform).

Har du ikke mulighed for at være tilstede når ‘live videoerne’ bliver sendt, kan du altid se dem senere, da de vil blive liggende i den lukkede gruppe, så længe forløbet varer. Dag og tidspunkt for live streamingen vil blive postet fra uge til uge i gruppen. Dog vil første ‘live møde’ være d.2 september kl.15.00.

Dagene inden opstart vil du modtage en fælles mail med uddybende og praktisk information, samt link til onlinepakken, bøgerne og FB gruppen.

Efter endt forløb lukker facebookgruppen og dens indhold ned, ligesom forløb lukker og slukker i den virkelige verden – og der vil ikke være mere aktivitet. E-bøger og ‘Fit 4 fight’ pakken er dog dit for altid.

AFBUDSPOLITIK

Din tilmelding er bindende efter betaling, og det er ikke muligt at få refunderet pengene efter opstart/afbrudt forløb.