Næste ledige forløb

Pt. et ledigt forløb

ET TRÆNING OG COACHING FORLØB ER FOR DIG, DER ER KLAR TIL, AT TAGE DIN KROP OG DIT SIND TIL NÆSTE NIVEAU.

Hvis du er klar til at tage kampen op og ændre din livsstil, så lad mig hjælpe dig med at finde din POWER frem, så du en gang for alle kan ose af saft, kraft og overskud!

HVAD KAN DU FORVENTE :

Jeg anbefaler forløbet til dig der endnu ikke er selvkørende med en fast træningsrutine. Er du allerede det, men kæmper med andre dæmoner, skal du tage et kig på Livsstilscoaching.

Forløbet er intensivt og varer 5 uger, hvor vi mødes to gange om ugen. Vi træner din styrke så din krop bliver sundere, fysisk stærkere og strammere og bruger konditionstræning til at flytte din ydeevne, booste din form og ikke mindst dit humør. Udover det, sparrer vi sideløbende og lige meget mentalt, da det aldrig kan stå alene kun at have fokus på kroppen og det udenfor dig selv. Hvis du ønsker at opnå en permanent forandring, vel at mærke. Du kan se træningsdelen som et stærkt værktøj, ud af mange jeg bruger.

Det bliver ikke en badeferie, du signer op til, og har du lyst til at blive talt efter munden eller forblive i din komfortzone, så er dette forløb ikke for dig. Jeg kommer til at udfordre dig fysisk, men møder dig naturligvis i øjenhøjde. Jeg kommer til at være ærlig overfor dig, så du bliver holdt ansvarlig for dine handlinger, eller mangel på samme! Du kan samtidig regne med du får en helt klar fornemmelse af, at du er i trygge hænder og at der er en mening med ‘galskaben’. Lad os kalde det et forløb ‘uden filter’, som hvis du giver slip og spiller med, vil rykke dig mere end du overhovedet kan forestille dig, som tiden går.

HVORDAN KAN DU VIDE OM DU ER KLAR TIL DETTE?

Det ved du i det øjeblik, du løsriver dig fra din nuværende situation, sætter handling bag dine tanker og tilmelder dig. Skriver den mail, investerer din tid og dine penge på DIG og dit overordnede helbred! I det sekund du gør det, er du klar til forandring!

Så når du om lidt er klar, er jeg lige her til at tage imod dig, og jeg glæder mig oprigtigt til at hjælpe dig et skridt i DIN rigtige retning, med masser af indre styrke og POWER til følge!

Skriv en mail til [email protected].

OBS! Hvis du kun er ude efter træningsdelen er det ikke mig du skal have fat i. Jeg arbejder med forandring hele vejen rundt om mennesker, hvor fysisk træning er en del af det, udover det mentale og følelsesmæssige aspekt.

 • Annette Heick
  Takket være Krisztina Marias indsigt i, hvad jeg er for en type, så er jeg nu nået det punkt, hvor jeg træner flere gange om ugen. Kan slet ikke lade være. Og motivationen er de synlige resultater.
  Annette Heick
  Tv-vært, journalist og sangerinde

HVORDAN OG HVORLEDES:

Der sker noget helt konkret rent mentalt når vi bruger vores krop på en fysisk udfordrende måde. Det udskiller automatisk et lykkehormon i hjernen. Udover det, forebygger det stress og depression og får dig til at sove bedre om natten. Men det der gør forskellen og har en stor effekt, er kombinationen af mental sparring, samtidig med fysisk udfoldelse. Det bliver forstærket når du har tilgang til både din krop, dit hoved og dine følelser samtidig. Det vil bl.a. hjælpe dig med nemmere at kunne ‘give slip’, få ‘kontakt’ med dig selv og dermed flytte dine nuværende begrænsende overbevisninger om dig selv, din formåen og dit værd!! Konceptet er testet på adskillige kvinder det sidste årti, der med hver deres forskellige historier i bagagen, har genfundet deres gnist, glød, power, fysiske velvære og ikke mindst indre styrke.

Og selvfølgelig en sundere og stærkere krop!

 • Krisztina Maria er en lille lort med stor udstråling, og hun er befriende blottet for det frelste bullshit, der ellers har holdt mig langt væk fra et fitnesscenter i årevis. Anne Sophia Hermansen

DET FÅR DU:

 • Du får 10x 55 minutters træning og coaching 2x om ugen fordelt på 5 uger
 • Tilpasset træningsprogram(mer)
 • Løbende sparring, motivation og opfølgning i processen
 • Spørgeskema
 • Coaching og vejledning
 • Sjippetov
 • Bogen ‘UDEN FILTER’
 • Medlemsskab til SATS Falkoner Plads i perioden (hvis du ikke har det i forvejen)

HVAD KOSTER DET?

Prisen for dette er 10.000 kr.

Kan evt. betales i 2 rater (første rate inden opstart, anden rate halvvejs i forløbet).

Mange har brug for og fortsætter også efter første forløb. Derfor kan du efterfølgende købe fremmøde min. en gang om ugen og min. en måned ad gangen. Herfra overtager du selv medlemsskabet til SATS.

Der er også den mulighed, at du vælger et forløb udelukkende med coaching, for at fortsætte din indre oprydning og blive holdt på rette spor.

PRAKTISK INFO:

Hverdage
kl. 7.45 – 12.30
SATS Falkoner Plads 1, Frederiksberg

Hverdage
kl. 8.15 – 12.30
SATS Falkoner Plads 1, Frederiksberg

Hverdage
kl. 8.15 – 12.30
SATS Falkoner Plads 1, Frederiksberg

Hverdage
kl. 8.15 – 12.30
SATS Falkoner Plads 1, Frederiksberg

Hverdage
kl. 8.15 – 12.30
SATS Falkoner Plads 1, Frederiksberg

Næste ledige forløb

Pt. ledige forløb

VÆR OPMÆRKSOM PÅ:

Alt fysisk træning foregår i SATS på Falkoner Plads 1 på Frederiksberg, hvor jeg lejer mig ind.

Træningstiderne ligger i tidsrummet kl.8:00 til og med kl.12:30 på alle hverdage.

Første møde er udelukkende opstart og sparring og foregår i vores lokale på Smallegade 28, Frederiksberg.

Når vi sammen har booket dine tider via mail, kan du foretage den endelige tilmelding og betaling i shoppen.

AFBUDSPOLITIK

Din tilmelding er bindende efter betaling, og det er ikke muligt at få refunderet pengene efter opstart eller ved afbrudt forløb.

Afbud skal ske senest 24 timer inden, da træningen ellers vil gå tabt. Forløbet skal afsluttes indenfor tidsrammen og det er ikke muligt at udskyde sessioner til et senere tidspunkt.