Næste ledige forløb

Ét ledigt forløb tilbage i juni måned

ET PERSONLIGT FORLØB, ER FOR DIG, DER ER KLAR TIL AT TAGE DIN KROP OG DIT SIND TIL NÆSTE NIVEAU.

Hvis du er klar til at tage kampen op og ændre din livsstil, så lad mig hjælpe dig med at finde din POWER frem, så du en gang for alle kan ose af saft, kraft og overskud!

HVAD KAN DU FORVENTE :

Forløbet er intensivt og varer en månedstid. I 4-5 uger træner vi sammen to til tre gange om ugen. Vi træner din styrke så din krop bliver sundere, fysisk stærkere og strammere og bruger konditionstræning til at flytte din ydeevne, booste din form og ikke mindst dit humør. Udover det sparrer vi sideløbende og lige meget mentalt, da det aldrig kan stå alene kun at have fokus på kroppen og det udenfor dig selv. Hvis det skal være en permanent forandring, vel at mærke. Du kan se træningsdelen som et stærkt værktøj, ud af mange jeg bruger.

Det bliver ikke en dans på roser, du signer op til, og har du lyst til at blive nurset om, så er dette ikke for dig. Jeg kommer til at være ærlig overfor dig, så du bliver holdt ansvarlig for dine handlinger, eller mangel på samme! Du kan samtidig regne med, at du får en helt klar fornemmelse af, at du er i trygge hænder og at der er en mening med ‘galskaben’. Lad os kalde det et forløb ‘uden filter’, som hvis du giver slip og spiller med, vil rykke dig mere end du overhovedet kan forestille dig, over tid.

HVORDAN KAN DU VIDE OM DU ER KLAR TIL DETTE?

Det ved du i det øjeblik, du løsriver dig fra din nuværende situation, sætter handling bag dine tanker og tager action på at signe op. Skriver den mail, investerer din tid og dine penge på DIG og dit overordnede helbred! I det sekund du gør det, er du klar til forandring!

Så når du om lidt er klar, er jeg lige her til at tage imod dig, og jeg glæder mig oprigtigt til at hjælpe dig et skridt i DIN rigtige retning, med masser af indre styrke og POWER til følge!

Skriv en mail til [email protected].

Selvfølgelig handler det også om, at der er kemi imellem os for, at du får mest succes med forløbet! Derfor er du også velkommen til at ringe til mig, før du beslutter dig for at “det her bare er noget du MÅ gøre”.

OBS! Hvis du kun er ude efter træningsdelen er det ikke mig du skal have fat i. Jeg arbejder med forandring hele vejen rundt om mennesker, hvor fysisk træning er en del af det, udover det mentale og følelsesmæssige aspekt.

 • Annette Heick
  Takket være Krisztina Marias indsigt i, hvad jeg er for en type, så er jeg nu nået det punkt, hvor jeg træner flere gange om ugen. Kan slet ikke lade være. Og motivationen er de synlige resultater.
  Annette Heick
  Tv-vært, journalist og sangerinde

HVORDAN OG HVORLEDES:

Der sker noget helt konkret rent mentalt når vi bruger vores krop på en fysisk udfordrende måde. Det udskiller nemlig automatisk et lykkehormon i hjernen. Udover det, modvirker det stress og depression og får dig til at sove bedre om natten. Men det der gør forskellen og har en enorm powerfuld effekt, er kombinationen mental sparring/udfordring, samtidig med fysisk udfoldelse. Det bliver simpelthen forstærket når du har tilgang til både din krop, dit hoved og dine følelser samtidig. Dét vil bl.a. hjælpe dig nemmere med at få ‘kontakt’ til dig selv og at flytte dine nuværende begrænsende overbevisninger om dig selv, din formåen og dit værd!! Konceptet er testet på adskillige kvinder det sidste årti, der med hver deres forskellige historier i bagagen, har genfundet deres gnist, glød, power, fysiske velvære og ikke mindst indre styrke.

Og selvfølgelig en sundere og stærkere krop!

 • Krisztina Maria er en lille lort med stor udstråling, og hun er befriende blottet for det frelste bullshit, der ellers har holdt mig langt væk fra et fitnesscenter i årevis. Anne Sophia Hermansen

DET FÅR DU:

 • Du får 10x 55 minutters træning og sparring 2-3x om ugen fordelt på 4-5 uger
 • Tilpasset træningsprogram(mer)
 • Løbende sparring, motivation og opfølgning i processen
 • Spørgeskema
 • Coaching og vejledning
 • Sjippetov
 • Bogen ‘UDEN FILTER’
 • Medlemsskab til SATS Falkoner Plads i perioden

HVAD KOSTER DET?

Prisen for dette er 10.000 kr.

Kan evt. betales i 2 rater (første rate inden opstart, anden rate halvvejs i forløbet).

Mange har lyst til at fortsætte efter endt forløb. Derfor kan du efterfølgende købe enkelttimer i en periode, dog med fremmøde min. en gang om ugen og med overtagelse af medlemsskabet til SATS. Timepris herefter er 900 kr.

PRAKTISK INFO:

Hverdage
kl. 7.45 – 12.30
SATS Falkoner Plads 1, Frederiksberg

Hverdage
kl. 8.15 – 12.30
SATS Falkoner Plads 1, Frederiksberg

Hverdage
kl. 8.15 – 12.30
SATS Falkoner Plads 1, Frederiksberg

Hverdage
kl. 8.15 – 12.30
SATS Falkoner Plads 1, Frederiksberg

Hverdage
kl. 8.15 – 12.30
SATS Falkoner Plads 1, Frederiksberg

Næste ledige forløb

Pt. ledige forløb

VÆR OPMÆRKSOM PÅ:

Alt fysisk træning foregår i SATS på Falkoner Plads 1 på Frederiksberg, hvor jeg lejer mig ind.

Træningstiderne ligger i tidsrummet kl.7:45 til og med kl.12:30 på alle hverdage.

Første møde og sparring foregår uden træning og i vores lokale på Smallegade 28, Frederiksberg.

Når vi sammen har booket dine tider via mail, kan du foretage den endelige tilmelding og betaling.

AFBUDSPOLITIK

Din tilmelding er bindende efter betaling, og det er ikke muligt at få refunderet pengene efter opstart eller ved afbrudt forløb.

Afbud skal ske senest 24 timer inden, da træningen ellers vil gå tabt.