Næste gang

Januar 2019

Tre timers workshop fyldt med inspiration, power, motivation og værktøjer til at leve en stærk og sund livsstil, hvor du én gang for alle siger farvel til kostplaner, detox-gøgl, nul-sukker politik, dameblads-sundhedsplammer, ‘enten eller’ koncepter, at være slave af vægten og hvad du ellers har fået viklet dig ind i. Med andre ord, workshoppen er altså for dig der endnu ikke lever en fri og ukompliceret sund livsstil, det meste af tiden. Hvilken ‘form’ du kommer i er til gengæld underordnet, der kan godt være kaos på indersiden uanset formen på ydersiden.

Er det derfor nu du skal have ryddet op i og omkring dig selv, tage din power tilbage og leve et sted fra hvor DU styrer slagets gang, på en ufanatisk og balanceret måde? Der hvor du lever stærkt og sundt, fysisk som mentalt og helt naturligt kommer nærmere det du inderst inde ønsker dig? Hvis svaret er JA og du er klar til forandring, er det lige præcis denne Workshop du skal tilmelde dig.

En fodnote jeg allerede kan dele med dig her i indledningen er, at der kun er plads til 6 deltagere og at der findes en Early Bird pris til denne workshop. Hvordan du får fingrene i dén og sparer penge, læser du om længere nede på siden.

Læs evt. om Mariah der deltog på en tidligere workshop og sidenhen blev stærkere og sundere indvendig som udvendig, end nogensinde før – og i øvrigt stadig er det, her 3 år senere. Læs hendes historie HER.

HVORDAN OG HVORLEDES:

Da det er en workshop, er det ikke kun en envejskommunikation. Derfor vil alle deltagere blive bedt om at dele hvorfor de er der og nogle af de forhindringer, erfaringer og personlige historier som indtil nu har sat en kæp i hjulet for forandring. Yderligere vil der naturligvis også være mulighed for at stille spørgsmål og få sparring til at finde sin ‘nye vej’.

Der er ikke noget hokus pokus ved workshoppen, og du vil ikke opleve raketvidenskab eller få overrakt en plan for, hvordan du skal spise, træne og opbygge nye stærke vaner, der varer resten af dit liv. Der er dog stor chance for, at du selv opdager det og ikke mindst efterfølgende og over tid opnår præcis det du har sat dig for. Indsatsen er dog op til dig, men efter tre timer i undertegnedes selskab, kan jeg godt love for, at det ikke er motivation, indre drivkraft eller retning du mangler når du tager hjem. Kort sagt, der er simpelthen ingen undskyldninger tilbage for, at begynde at gøre noget andet end du plejer, aldrig kigge dig tilbage og fyre den af! Hvad venter du på?

HVAD DU KAN FORVENTE:

 • Vi kommer til at gennemgå detaljeret hvordan du bedst muligt opnår dit overordnede mål/forandring og finder ind til dit højere formål, og hvorfor sidstnævnte er så vigtigt for, at du lykkes på den lange bane. Når du går hjem senere har du derfor en helt klar retning for, hvor du er på vej hen og hvordan du kommer dertil, på en bæredygtig og hensigtsmæssig måde.
 • Vi gennemgår tankegangen omkring mad, og hvordan du spiser på en ufanatisk, selvkærlig, sund og balanceret måde.
 • Udover det, kommer vi også en hel del ind på de mentale og følelsesmæssige udfordringer der er forbundet med at knække koden til en stærk og sund livsstil, og hvorfor så mange konstant spænder ben for sig selv – når nu det er modsat af hvad de inderst inde ønsker sig.
 • Vi kommer også lidt ind på træning og hvordan du opnår de bedste resultater, samtidig med at det også bliver overskueligt, tidsbesparende og drevet af lyst, det meste af tiden.
 • Restitution og måden du lever dit liv på vil også komme i fokus ifht. hvorfor resultater/forandring kan udeblive hvis det er i ubalance og hvad der er en god idé at prioritere og rydde op i, for at have energi og overskud (fysisk som mentalt), til at være vedholdende og opnå en permanent ændring.

DET FÅR DU:

 • 3 times workshop (inklusive en kort pause på ca. 15 min.)
 • Bogen ‘Uden Filter’ (værdi 200 kr)
 • Bogen ‘Kom så’ (værdi 200 kr)
 • Onlinepakken ‘Fit 4 fight på et frimærke‘ (alle videoer, værdi 800 kr)
 • Vand+frugt
 • Papir+kuglepen til rådighed

HVAD KOSTER DET?

Prisen for det hele er 2000 kr. Der vil dog altid være en early bird pris på 1500 kr, hvis du tilmelder dig min. ti dage før eller tidligere. Indtast koden workshop under rabatkode i shoppen når du booker.

Husk i ordrebemærkninger ved check ud i shoppen, at notere i hvilken by du deltager.

Der er KUN 6 pladser til rådighed på workshoppen.

PRAKTISK INFO:

Kommende Workshops:

 

Århus lørdag  d.23/2-2019

Tid: Lørdag kl.10:30 – 13:30

Sted: Hotel Scandic Århus City, Østergade 10, 8000 Århus

 

København lørdag d.2/3-2019

Tid: Lørdag kl.11:00 – 14:00

Sted: Vores eget lokale, Smallegade 28, 2000 Frederiksberg

VÆR OPMÆRKSOM PÅ:

Dagene for workshoppen i alle byer foregår om lørdagen og har helt samme agenda.

AFBUDSPOLITIK

Din tilmelding er bindende efter betaling, og det er ikke muligt at få refunderet pengene. 

Du kan dog videregive/sælge din plads til anden side.