NÅR DU TRÆNER, SÅ TRÆNER DU KLOGT, EFFEKTIVT, FOKUSERET, HÅRDT OG KORREKT!

TRÆNINGSMETODE

 • Styrketræning – mellem til tunge vægte
 • Crossfit-træning
 • Kropsvægttræning
 • Intervaltræning – roning/løb/sjipning
 • Cirkeltræning
 • Boksning

Dette kombineret med et sundt og balanceret forhold til mad, med plads til nydelse og som samtidig passer ind i en travl hverdag, vil give dig resultater i form af bla. en strammere, stærkere, formet og sundere krop, som de fleste går og ønsker sig.

Når alt kommer til alt, handler konceptet om at du får succes, bliver selvkørende og uafhængig af mig, indenfor 1-3 måneder og dermed kan fortsætte din nye livsstil på egen hånd – resten af livet!

DERFOR VIRKER DET

Styrketræningen gør din krop strammere og former den, så den bliver harmonisk og ser velproportioneret ud. Men vigtigst gør det dig stærk og giver dig en større frihed i dit hverdagsliv, da alting bliver lettere. Yderligere udsætter den din ældningsproces, vedligeholder din muskelmasse/forbrænding og gør dine knogler og led stærkere. Du får en mere rank holdning og ‘stærkere’ udstråling, som samtidig mentalt er med til at øge din selvtillid. Fordelene er mange og alle har gavn af at styrke deres krop, både nu og her, men i den grad også til senere i livet!

Høj intens intervaltræning, cirkel og crossfit inspireret træning gør at du smelter det usunde fedt af kroppen hurtigere, og øger din efterforbrænding op til 48 timer efterfølgende. Det styrker dit hjerte og kredsløb og forbedrer derfor din iltoptagelse/form, hurtighed og eksplosivitet.

Kombinationen gør at du får fantastiske resultater i forhold til fedttab, forbedret kondition og opbygning af muskelmasse. Du vil med tiden opleve et markant højere energiniveau og mentalt overskud. Træningsmetoden har fokus på både styrketræning og konditionstræning, da begge dele er uundværlige når der skal opbygges et stærkt fundament for livet. Metoden er gennemtestet på egen krop og massevis af kunder og er yderst resultatgivende og ikke mindst langtidsholdbar.

 • Annamette Fuhrmann
  Efter fem uger genvandt jeg mere styrke i både krop og hjerne end jeg nogensinde har haft. Krisztina træner hårdt og effektivt og man bliver holdt til ilden.
  Annamette Fuhrmann
  Freelance journalist og Radiovært