EN TING ER HVAD MAN SELV SIGER

– NOGET ANDET ER HVORDAN ANDRE OPLEVER EN!

Lotte Reimar

Klummeskribent og administrerende direktør og partner i Running Dinner ApS


"Til trods for adskillige forsøg, er det aldrig før lykkedes mig, at få succesoplevelser med træning. Som det resultatorienterede menneske jeg er, har jeg også på den front brug for, at se og mærke hurtige resultater for at holde motivationen. Da jeg startede mit personlige forløb med Krisztina Maria, var der ’value for money’ med det samme! Efter blot 4 uger havde jeg tabt 4 kilo fedt og kunne simpelthen mærke, at min krop var blevet stærkere. Det gav mig for første gang nogensinde lyst til, at fortsætte med at træne og efter 3 mdr. med Krisztina Maria i hånden har jeg lige siden stået på egne ben og aldrig kigget mig tilbage (opdateret; stadig fem år efter)." 

Anne Sophia Hermansen

Blogger på Berlingske - Tv-vært på DR - Radiovært på Radio24syv


Da jeg mødte Krisztina Maria, var jeg stresset og heartbroken, og jeg havde brug for at blive genopbygget fysisk og som menneske. Og det gjorde hun. Krisztina Maria er en lille lort med stor udstråling, og hun er befriende blottet for det frelste bullshit, der ellers har holdt mig langt væk fra et fitnesscenter i årevis. Boksetræning, tunge vægte og sjipning Rocky-style er elementer i den træning, som har været med til at genopbygge mig. Men ikke nok med det. Hun interesserer dig for, hvor du er i dit liv og sparrer sideløbende med den fysiske træning mentalt med dig, som giver dig mere psykisk rygrad. Jeg har beholdt min uvane med at drikke alt for meget caffe latte, men ellers taget afsked med mormorarme, laske-lår, søvnløse nætter, for meget take away og for lidt kontakt med min mavefornemmelse. Hun er hver eneste sveddråbe værd. Og mere til." (Personligt forløb)

Anna Thygesen

Kommunikationsrådgiver og ejer af kommunikationsbureauet We Do Communication


"I Oktober 2010 blev Krisztina min personlige træner og jeg har været mere end tilfreds med resultaterne på flere forskellige måder. 1. Efter fem uger tabte jeg mere kropsfedt og tog flere muskler på end jeg nogensinde havde drømt om – jeg ville være strammere og i bedre form. 2. Krisztina har hjulpet mig med at finde den rigtige motivation og har gjort det at træne min krop til en del af min tankegang. 3. Krisztina er en ligefrem no-bullshit person, som jeg stoler på og som forstår at få mig til at føle glæde og være stolt af mig selv"! (Personligt forløb, Camp 180 Grader, Camp Next level)  

Michelle Hviid

Direktør/ejer HVIIDunderlig ApS


2011 blev året hvor jeg ENDELIG, med Krisztina i hånden, fik styr på min træning. Jeg vågnede igår morges og var IRRITERET fordi det var hviledag, og jeg havde lyst til at træne. Nu er jeg lige kommet fra træning og jeg gav den max gas. Og nød hvert et sekund. Næste mål er at være i topform til min fødselsdag d.12 maj. Du hjælper mig, det ved jeg. Minsandten om du ikke også sad i min sofa da mit hjerte var knust. Og nu klapper du mig frem når det går godt. Du er fantastisk. Jeg ved ikke helt hvordan jeg skal takke dig, du er sgu en enestående lille størrelse. Du taler til mine muskler, min hjerne, mit hjerte og mig. Tak for i år. Glæder mig til det næste. (Personligt forløb)

Annette Heick

Tv-vært, journalist og sangerinde


Jeg er ikke sådan en, der træner. Altså jeg gider godt spille tennis, og jeg løber da også regelmæssigt men jo ikke noget vildt. “Det behøver du da heller ikke”, siger de fleste mennesker. “Du er jo så fin og slank”. Ja ja. Det kan godt være, jeg holder den slanke linje, men fin!!! Nææh, der sker jo ting og sager, når man kommer forbi de 40. Og det er ikke fine sager. Jeg ved jo godt, det så kræver en indsats at holde formen, men der kommer vi tilbage til min første pointe: Jeg er ikke sådan en, der træner.Det er jeg til gengæld blevet. Takket være Krisztina Marias indsigt i, hvad jeg er for en type, så er jeg nu nået det punkt, hvor jeg træner flere gange om ugen. Kan slet ikke lade være. Og motivationen er de synlige resultater. Det kræver en del træning at nå dertil - i ca. 3 måneder, men så sker der også noget. Jeg opdagede det ved, at jeg skulle børste nogle krummer væk fra mit lår. Hovsa! Det lår var da egentlig ret stramt. Jooo, jeg er skam blevet strammet op. Det ses. Det mærkes og bemærkes. Og jeg elsker det simpelthen.Så er der også lige sidegevinsten: I mit fag, hvor jeg hele tiden får nye udfordringer på scenen, kræver det, at man er i topform. Det nyder jeg godt af nu, hvor jeg står foran længere tids teaterarbejde og hovedrollen i My Fair Lady - “Jamen er Eliza-rollen ikke ung?” spørger du måske. Jo. lige præcis. Så er det jo godt, man nu føler sig mindst ti år yngre i kroppen. Tak Krisztina." (personligt forløb)

Elisa Lykke

PR agent - Caster


'Jeg har altid været glad og afhængig af at røre min krop, træne, svede, mærke den. Men for pokker hvor er jeg også dårlig til at presse mig selv derud hvor man skal presses når man er 40+. Krisztina Maria´s Camp Next Level forløb har jeg haft STOR glæde af nu mere end 3 gange. Det er den vildeste inspiration og ikke midst motivation, at være på hendes hold, mærke hendes energi og glæde ved at træne andre i at tro på  sig selv og UDFORDRE sig selv. Det er en drug for mig at være på de her Camps og mærke variation og få tips til min videre træning alene. Jeg er FAN!

Ditte Giese

Journalist, Politiken


Jeg er virkelig ikke fan af sundhedsapostle, slankekure og detox-gøgl. Men Krisztina Maria er herligt befriet for hokuspokus, skøre tips og lynkure. Hun har lært mig at løfte tungt og glæden ved at føle sig stærk, og ikke mindst hvordan det er godt for mig også at være en krop i stedet for hele tiden kun at være hjerne. Der er no bullshit her i butikken, og det er en lang vej at vende en livslang dovenkrop mod styrke og sundhed. Indtil videre har hun fjernet mine rygproblemer og min tennisalbue, så det har været hver en krone værd. (personligt forløb)

Anne Kirstine Cramon

Partner og Kommunikationsrådgiver i WeDoCommunication


Jeg startede med at træne personligt med Krisztina Maria i september 2016 og efter to en halv måned, hvor jeg gik fra at være en slatten spaghetti til at være en noget lettere udgave, meget stærkere og meget gladere for mig selv, deltog jeg på hendes Camp Next Level. At træne på Krisztina Marias Camps er en fantastisk måde at træne på – man bliver presset helt derud, hvor det gør ondt, men samtidig er der så meget energi i luften, at det er svært ikke at blive helt høj på endorfiner. Der er ikke sådan noget fimset, lyserød dame-træning over Krisztina Marias Camps. Det er tung rapmusik og push ups og burpess og en træner, der presser en derud, hvor man ikke troede, man kunne komme. Man skal være en tough cookie for at følge med. Sammen med Krisztina blev jeg ”sådan en, der træner” og ”sådan en, der overvejende spiser sundt” og jeg fik knækket en kode, som det ellers har taget mig over 30 år at knække. Det har været en game-changer af de helt store.

Anne Pedersen

Skønhedsredaktør ELLE


Krisztina hjalp mig ud af min barselsbobbel og fik mig til at mærke min krop igen. Den var først medtaget, dernæst øm, men så blev den bemærkelsesvis hurtigt stærkere. Hun har formået at få mig til frivilligt, at gå ned og træne tidlig lørdag morgen eller løbe søndag morgen før 7– til dels fordi jeg gerne vil være stærk nok til at kunne løfte min store dreng, men ikke mindst for min egen krops skyld. Det skylder jeg den vist efter hvad den har været igennem. (personligt forløb)

Julie Bendtsen

Freelance journalist


Det her er ikke et "quick fix", og Krisztina prøver heller ikke at sælge sine forløb sådan. tværtimod! Hun er hård, barsk og tough, og hun lægger ikke skjul på, at det her kræver en målrettet indsats og hårdt arbejde fra en selv. Og det virker! Fedtet er smeltet af, jeg ser friskere ud – og vigtigst af alt: Jeg har det fantastisk!  (Camp 180 Grader)

Mai Kappenberger

Hotel Direktør


Camp 180 Grader var et personligt kick, hvor jeg fik øjnene op for den styrke det giver virkelig at presse sig selv fysisk. Samtidig var det den bedste teambuilding for vores lille hold fra Avenue Hotel, der gav langt mere mental styrke til en travl hverdag end de klassiske teambuildingsformer. Krisztina fokuserer 100% på sine deltagere med et langsigtet perspektiv for øje. ”

Annamette Fuhrmann

Freelance journalist og Radiovært


På fem ugers Camp genvandt jeg mere styrke i både krop og hjerne end jeg nogensinde har haft. Krisztina træner hårdt og effektivt og man bliver holdt til ilden. Styrketræning er helt nyt for mig og jeg har altid troet at jeg kom til at ligne en bodybuilder af det, men tværtimod, min krop er nu bare på vej i en strammere form. Jeg har mange flere kilo jeg skal have tabt, men jeg kunne ikke ønske en bedre motivator end Krisztina og hendes Camp 180 Grader. Så jeg er både blevet omvendt, afhængig af min træning og halvfrelst, men hold kæft, jeg er glad for min nye rygrad. Den holder 100!

Line Galsgaard-Olsen

Regnskabschef


"Jeg tog med på BOOT CAMP i januar 2012. Jeg fik spinket og sparet - alle gaver til fødselsdag og jul var cool cash, for jeg skulle bare på CAMP 180 med Krisztina Maria - Hell yeah! det var voldhårdt at træne, men jeg gjorde det. Jeg fulgte program og træning punktligt. Jeg fik rettet min kost op på grund af den rigtig gode vejledning, uden at der kom en kostplan ud af det. Den mentale oprydning, som blev sat i gang, var/er mindst lige så fantastisk som at have tabt sig. Jeg spiser ikke længere flødeboller, fordi det er synd for mig. Jeg spiser ikke længere skraldemad, fordi det er det nemmeste, og jeg stopper ofte op for at mærke mig selv. Det har ændret mit liv, livsstil, og mig i en sådan grad, at jeg ikke længere er bange for at kigge indad. Mit nye overskud, min energi og min krop får mig til at blive ved – og  når jeg forsøger at finde en rigtig god undskyldning for at lade være med at træne, så kommer Krisztina frem oppe I hovedet på mig og sparker dovenheden i solar plexus og siger: ’JO, DU KAN – AFSTED.’"

Tine Mouritsen

Indehaver af arkitekt og design virksomheden Tinemouritsen.dk


"Første træningstime i mit personlige forløb med Krisztina: Hold da op det var hårdt! Der er ingen kære mor. Hun har en sjælden evne til at se igennem alt ens bullshit, og rammer lige, hvor det gør ondt psykisk. Det var ekstremt hårdt fysisk, da jeg ikke havde trænet overhovedet i to år forinden. Jeg fandt dog ud af, at jeg var stærkere fysisk, end jeg havde forestillet mig. Det var mere min mentale barriere, jeg skulle overvinde, og jeg var da både ude og kaste op og ved at hoste mig selv ud af centret med propper i ørerne. Heldigvis er det blevet vendt til at være en rigtig god historie, så nu griner jeg af det.Den dag I dag befinder jeg mig godt i vægttræningsområdet i et fitnesscenter. Jeg presser mig selv. Jeg sveder og pruster og stønner - det er ikke kønt, men hold kæft hvor får jeg det godt efter hver træning! Træning er blevet en del af min hverdag, og jeg er mere tro mod mig selv og min tid.Krisztinas tilgang til helheden - hele mig - har gjort jeg også både i mit privatliv (som kvinde, kæreste og mor) og ikke mindst i mit professionelle liv har fået mere styr på mig, og dermed tiltrækker andre opgaver."

Lene Filsø

Hjemmevejleder/mentor


Jeg havde brug for en træner, jeg ikke kunne løbe om hjørner med og faste rammer til at skyde min træning i gang med et brag, så jeg kunne se resultater og slippe for min forestilling om, at det ville tage årevis, før jeg kunne se forandringer på min krop. Under mine mange samtaler med Krisztina opdagede jeg, at jeg har haft for vane at holde fast i forestillinger og tankemønstre, der hæmmede min udvikling.At opdage mine hæmmende tanke- og handlemønstre gør, at jeg kan ændre dem. Det sker ikke over nat, men efter fire ugers personligt træningsforløb kan jeg allerede mærke forskel. Jeg har lært, at jeg skal flytte mig fysisk og handle, når mine mentale sorte skyer trækker sammen og får mig til at lukke ned.På træningsfronten har jeg lært, at træning ikke behøver at være kedeligt. At det at træne kan udfordre mine kreative evner, og at der ikke er grænser for, hvor mange måder jeg kan sammensætte et træningsforløb på.Sidst men ikke mindste har jeg lært, jeg kan presse mig selv meget mere, end jeg i min vildeste fantasi havde troet. Og at der findes god smerte, der leder til udvikling. Helt overordnet har træningsforløbet tilført mig en stærkere og strammere krop og et nyt mentalt fokus.  

Nicoline Haslev-Hansen

Selvstændig Coach


Da jeg opsøgte Krisztina første gang var jeg 41, gift og havde 2 børn på 6 og 4. Indtil 2005 havde jeg et job, som jeg var rigtig glad for. Jeg havde altid været slank og rask bortset fra en livsfarlig blodprop i hovedpulsåren i 2001, som heldigvis blev opdaget – og fjernet - inden det gik helt galt. Min første graviditet udløste en autoimmun defekt i min krop. Det betød, at jeg fik store problemer med synet. Jeg fik en masse medicin, samtidig med at jeg havde fået mit første barn. Det betød, at jeg de næste 6 år rendte ud og ind af hospitalet og fik alt mulig medicin, som påvirkede min krop på alle mulige måder. Det påvirkede i den grad også mit sind, og jeg sov nærmest ikke, fra da mit andet barn blev født i 2007.  Sejt. Det var præcis det, jeg oplevede med mødet med Krisztina. At føle mig stærkere, sejere, på toppen.  Jeg mærkede hurtigt fysiske resultater, og det gav mig blod på tanden til at fortsætte. Jeg kan ikke præcis sætte fingeren på det, men det er noget med, at hun ser mit potentiale. Ser alt, hvad jeg kan blive...og så råber hun, at jeg skal gøre det.  Det var en fantastisk oplevelse af tage et personligt forløb hos Krisztina. Og det gav resultater på alle fronter: Jeg blev raskere, gladere, men fremfor alt: Stærkere, fysisk som mentalt. Det betød, at jeg kunne være mere for mig selv og mine børn ... og resten af verden.  Det mest betydningsfulde Krisztina har givet mig er indsigten. Indsigten i, at netop når det føles hårdest, sværest og mest uoverskueligt. Netop der er det, jeg skal huske at træne (og spise godt og sove), for netop der er det, at jeg mærker gevinsten ved arbejdet aller allermest. Netop der kan jeg high five mig selv hele vejen hjem og resten af dagen. Netop der er jeg allerstærkest.

Mia Peltz Olsen

Skolelærer


Da jeg tog kontakt til Krisztina, havde min vægt været stabil i over to år, efter et vægttab på 35 kg. Jeg mødte hende på et tidspunkt, hvor jeg havde den vægt, jeg gerne ville have, og ikke kunne forstå, hvorfor jeg ikke var tilfreds? Jeg havde svært ved at finde mig til rette i den krop, jeg havde nu, den opmærksomhed det gav, og at jeg virkelig havde fortjent dette. Jeg følte ikke indeni, at jeg var den, jeg så i spejlet. Krisztina hjalp mig i den grad i et personligt forløb, med at se, at det er i orden at prioritere sig selv, samt være egoistisk omkring sin træning og mål.  Jeg var meget spændt til første træningsgang. Her kom jeg op på løbebåndet og mens jeg gik der, svarede jeg på hendes spørgsmål. Jeg havde besluttet mig for at være 100% ærlig, for at få mest ud af forløbet. Hendes spørgsmål var meget direkte. Efter 5 minutter trillede tårerne ned af mine kinder.  Her stod jeg, midt i et træningscenter, og talte for første gang om mine vægtudsving (med tal på) og grundene hertil - i den grad ude af comfortzonen! Kampen mod mine indre dæmoner var nu en realitet.  Forløbet med Krisztina gav mig ekstremt meget. Hun er noget af en personlighed, hvilket betyder meget for, at budskaberne kan trænge ind.  Der går nu ikke længere 15-20 kilo, før jeg ser vægtstigningen men 5-8 kilo. Jeg er langt fra frelst. Jeg tror ikke på at være fanatisk, men at man skal finde sin egen balance. Mit mål er at udsvingene mindskes. Jeg ved, at træning bliver en fast del af resten af mit liv, fordi jeg vælger at prioritere mig selv. 

Line Andersen

Udviklingskonsulent


Jeg var en slap spaghetti – for at bruge Krisztina Marias udtryk da jeg første gang var på hendes Camp 180 Grader. Jeg var ikke overvægtig og har aldrig været det, men jeg var SLAP. En tilstand, jeg inderligt gerne ville ændre. Men jeg kunne ikke alene. Min slappe tilstand gjorde, at simple hverdagsting var ekstra hårde og noget, jeg jamrede over og blev i dårligt humør af.  Jeg investerede også i et personligt forløb og flere Camp Next Level efterfølgende.  Det har krævet en stærk økonomisk prioritering fra min side, fordi jeg tjener på ingen måde kassen – tværtimod. Jeg er alenemor til 2 drenge på 5 og 17 år. Men for pokker, det har været det hele værd, fordi jeg har ændret mit liv, noget jeg ikke kunne alene.......jeg æææælsker at blive trænet og coachet af Krisztina. Det er sjovt, lærerigt, udfordrende, hårdt, MEGA hårdt, forandrende og givende både fysisk og psykisk.  Ja, det er ikke raket-videnskab det med sundhed, siger Krisztina, men at kunne formidle budskabet, så det både er forståeligt og kommer ind under huden, så man rent faktisk handler på det, dét gjorde forskellen for mig. Og det har også været med til at ændre min hverdag til det bedre.  Jeg har aldrig været gladere for min krop, end jeg er nu, også selv om jeg godt kan se de aldersforandringer, der kommer snigende. Det har altid betydet meget for mig at se godt ud, og derfor har det været mit fokus i meget lang tid. Sagen er bare, at jeg nu kan mærke den positive indflydelse, træningen også har på mit selvværd og selvtillid. Det betyder bare så meget mere end “bare” at se fysisk godt ud.  Jeg har aldrig fortrudt et sekund, at jeg vovede mig ud af comfort zonen, og hver og en krone er de bedste, jeg har givet ud i mit liv. 

Jane Bojsen

Business / Finance Controller


Efter flere forsøg på at blive glad og vedholden for styrketræning, kontaktede jeg Krisztina Maria med henblik på et Onlineforløb for at lykkedes med at oparbejde en stærk krop, efter længere tids rygskade. Jeg vidste jeg skulle have peptalken på hendes måde efter at have læst hendes bøger. Jeg havde brug for ikke at blive snakket efter munden, men holdt til ilden uden løftede pegefingre. Krisztina lærte mig i særdeleshed at jeg skulle finde min måde at gøre det modsat på, i forhold til tidligere forsøg som ikke lykkedes. Det var en øjenåbner, at kunne træne så intenst på 30-40 minutter, og med løbende tests sandede jeg, at dette var måden der gav mig fremgang. Træningssammensætningen med kondition og styrketræning passer perfekt i mit liv. På med tøjet, ud af døren og træne i haven med mine vægte, egen kropsvægt og sjippetov.
Krisztina skal have stor tak for de 4 uger onlineforløbet varede, og som jeg fik så meget ud af og fortsat gør, med læring af sammensætning og løbende vægtøgning på øvelserne. Bøgerne/videoer som jeg fik med, giver mig fortsat mange muligheder for udvikling og jeg nyder det i fulde drag at give den gas i haven. Hilsen en meget stærkere Jane.

Pia Laustrup


Efter et par år med manglende motivation til at få skabt resultater med min træning og genfinde glæden ved at træne, tilmeldte jeg mig en Camp 180 Grader hos Krisztina. Jeg havde besluttet mig for, at prøve noget andet end jeg plejede og jeg havde brug for, at ”nogen” tog lidt styring på ”mit liv”, altså træning der både kunne ses og mærkes! Det blev mit første skridt ud af comfort zonen, (og langt fra det sidste). Campen bestod både af foredrag og træning og gav mig en masse eftertanke og konkrete mål med især træningen, og lidt justeringer på kosten. Det tiltalte mig i høj grad, med Krisztinas direkte kommunikations form og få ”svesken på disken” fremfor, at mine udfordringer skulle ”pakkes ind”. Jeg kunne hurtigt konstatere, at der ikke var noget hokus pokus eller en let udvej til en stærk krop. Det var pisse hårdt, men med en fantastisk fed og energifyldt træning og en træner der virkelig kan motivere og tror på een gjorde, at jeg glemte alt om tid og sted og kun havde fokus på min træning - fordi jeg vidste at Krisztina havde øjne på hver en bevægelse, korrigerede teknik og pressede grænser til noget, jeg aldrig selv ville have troet på, var muligt. Efter første Camp meldte jeg mig lige efter til Camp Next Level, og igen et skridt ud af comfort zonen. Next level var endnu en fantastisk (f****** hård) trænings camp med fokus på konditionstræning og styrketræning med egen kropsvægt. Igen med et hold fyldt af seje kvinder, som var med til at give masser af energi. Min proces henimod mine mål blev fastholdt og jeg er nu kommet meget tættere på mine mål. Under og efter begge Camps har jeg fået træningsteknikker i både styrke og konditionstræning, som jeg kan tage med mig fremover og træne, uanset om det er hjemme eller i et træningscenter. Jeg er 47 år og godt på vej mod mit mål om en stærk og sund krop og kan konstatere, at det aldring er for sent. Jeg har fundet en livsstil uden hokus pokus, som jeg kan committe mig til. Jeg er kun ærgerlig over ikke at være kommet i gang noget før! Det har jeg taget med mig:
  • Kom ud af comfort zonen
  • Omtanke og opmærksomhed til kosten
  • Planlægning af ugen både kost og træning
  • Det er pisse hårdt, - der er ingen let udvej
  • Gør som træneren siger!

Maria Wahl

Team Manager


Det første bekendtskab jeg gjorde mig med Krisztina Maria var i starten af 2014 på hendes fantastiske Camp 180 Grader og derefter en Camp Next Level. Dette blev dog kun det første spæde spadestik til et bedre forhold til mig selv, der ledte videre til, at jeg i slutningen af 2014 tog fat i Krisztina Maria igen. Denne gang med henblik på et personligt forløb. På dette tidspunkt var jeg et sted, hvor jeg havde både overskud og hårdt brug for at få nogle ting på plads i mit liv og jeg vidste ikke rigtig, hvor jeg skulle starte. Jeg havde mistet min Mor året inden efter et hårdt sygdomsforløb og da jeg havde fået pusten igen, var det tid til at finde tilbage og fokusere på mig igen. Det indebar, i mit tilfælde, igen at blive glad for hvem jeg var og føle mig kropsligt, følelsesmæssigt og psykisk sund og ikke mindst stærk, og tilføje en masse selvkærlighed. Det hjalp Krisztina Maria mig videre til og for det vil jeg være hende evig taknemmelig! Det var pissehårdt undervejs og jeg havde stadig dage, jeg ikke gad af sted, men jeg har også en viden om at jeg kan og at jeg elsker det, min krop er i stand til, når den er sund og stærk. Så med hendes motiverende råb i baghovedet, kan jeg altid komme tilbage i sadlen. Lige nu er der pause i styrketræningen pga. en tvillingegraviditet og det er skønt. Men så snart jeg har mulighed for det, skal jeg tilbage og give den maks gas med træningen – satser stærkt på en opstart igen sammen med hende! Glæder mig allerede!