En ting er hvad man selv siger

– noget andet er hvordan andre oplever en!

COACHINGFORLØB – UDTALELSER


Jeanette


Jeg kontaktede Krisztina Maria dagen efter min mand gennem 17 år fuldstændig havde revet tæppet væk under mig, og bedt om skilsmisse. Jeg havde fulgt Krisztina Maria på Facebook i lidt over et år på det tidspunkt, og jeg var ikke et sekund i tvivl om, at det var hende jeg skulle kontakte.
Jeg var i chok, og anede ikke hvad jeg skulle stille op med mig selv, da jeg allerede 4 dage efter sad i stolen hos Krisztina Maria. I øvrigt i det mest hyggelige lille lokale, hvor man bare føler sig godt tilpas lige med det samme.
Jeg har aldrig været hos en coach før, men jeg følte mig tryg og i gode hænder.
Krisztina Marias passion, engagement og vilje til at hjælpe var så kæmpe stor, at jeg tænkte “det skal nok gå det her” allerede efter 1. Gang.
Krisztina Maria havde en fantastisk evne til at stille de rigtige spørgsmål, mærke hvor mine uhensigtsmæssige mønstre var, og hvor jeg spændte ben for mig selv.
Hun fik mig til at se tingene fra en helt anden synsvinkel, hvor det hele lige pludselig gav mening, og hvor jeg kunne se alting klart og tydeligt.
Jeg sad med den ene aha oplevelse efter den anden, altsammen noget jeg aldrig var kommet frem til på egen hånd.
Jeg har lært SÅ meget om mig selv, og lært at mærke mig selv på en måde jeg aldrig har gjort før.
Jeg har fået selvindsigt og selvværd, og mod til at være den jeg er, og stå ved mig selv.
Samtidig føler jeg en indre styrke og power, som jeg aldrig har mærket før.
Det har været en vild og spændende rejse, jeg bestemt ikke ville ha’ været foruden.
Så den største krise i mit liv, blev vendt til at være den største gave i mit liv. Alt sammen takket være Krisztina Maria.
Så med dette vil jeg bare sige:
Krisztina Maria du har gjort en KÆMPE forskel for mig i min nye tilværelse.
At være i et forløb hos dig, er det bedste jeg nogensinde har gjort for mig selv, og det har været hver en krone værd.
Så tak for dig. Du får den absolut bedste anbefaling fra mig.

Stine K.


Under c0rona nedlukningerne i 2020 blev der sat lys på noget i mit Liv, som jeg ikke kunne sætte ord på. Jeg startede hos Krisztina, og step by step er det ene mørklægningsgardin efter det andet blevet rullet op, og jeg har fået meget større bevidsthed om, hvad det var nedlukningerne satte lys på. Jeg har fundet ind til kernen af, hvem jeg er, hvad jeg indeholder, og hvordan jeg udfolder mine vinger, så jeg kan flyve endnu stærkere ud i livet end da jeg sad hos Krisztina første gang. Krisztina har på en varm, kærlig, ærlig, skarp, direkte, omfavnen, klog, empatisk, rummelig, engageret, nærværende og sjov måde hjulpet mig med at omskrive den historie jeg konstant fortæller mig selv. Hos Krisztina er der ‘ren r*v at trutte i’. Krisztina er ikke berøringsangst, og er Krisztina ikke helt sikker på, at jeg mener det, jeg svarer, så vender hun tilbage med samme spørgsmål på næste session – jeg skal ikke “snyde” mig selv. Her 2 år efter min første session går jeg stadig hos Krisztina, fordi jeg er så skide nysgerrig på at grave dybere i kaninhullet. Hvis du er engageret og klar til at flytte dig, og ønsker du en mentor, coach og sparringspartner, der ikke er bange for at sige, at der skal være ‘ren r*v at trutte i’, hvis du ikke lige synes, det er fedt at svare på hendes spørgsmål, vil jeg varmt anbefale et forløb hos Krisztina.”

Anne Marie


Ønsker du at møde et menneske, en coach, som har det mod, den viden og indsigt til at kunne formå at skubbe til dig, som en jernnæve i en forholdsvis blød fløjlshandske, så er Krisztina den helt rigtige for dig. Tilføj desuden et dybt ønske om at du tager ansvar for eget liv, adfærd, mønstre og lever dit fulde potentiale krydret med en knivskarp analytisk iagttagelsesevne, skarpe spørgsmål, en no b*llsh*t tilgang, tårnhøj energi og en god portion uformel humor så rammer du ind i essensen af, hvad du bliver omgivet af og med, i mødet med Krisztina. Et møde du ikke kan gå uændret fra – go do.

Nicoline


Det har taget mig tid at følge op på mit forløb hos Krisztina med et lille skriv. Det, fordi jeg kun kan fremhæve en brøkdel af, hvilken oplevelse og hjælp det har været for mig. Men lidt har bestemt også ret. Så her er en brøkdel af, hvad jeg kan fortælle. Jeg begyndte i forløb hos Krisztina da livet stod slemt til. Gennem et års tid er jeg med Krisztinas hjælp blevet klogere på, hvem jeg er, og hvorfor jeg er blevet, som jeg er. Denne bevidsthed har skabt mulighed for forandring, og den har muligtgjort at tale ind i, hvem jeg gerne vil være. For det kan man nemlig godt ændre på. Det fede er, at Krisztina udfordrer dig. Samtidig med at hun støtter dig. Denne balance som Krisztina eminent navigerer i, skaber gode forudsætninger for udvikling i sig selv. Jeg synes tit det var lidt svært at dukke op til sessions, men jeg er ALTID gået derfra med at have lært noget nyt og med lidt lettere at kunne trække vejret helt ned i maven.

Fjóla


Jeg er så glad for at have valgt et personligt coaching/mentorforløb hos Krisztina. Hendes livsenergi og måde at være på er sjov og inspirerende på mange måder. Men hendes evne til at se igennem selvbedrag og ens eget ‘b*llshit’ er enestående. Hun har hjulpet mig med at genfinde min personlige styrke og få tingene sat i et større perspektiv. Jeg er en travl kvinde med mange bolde i luften både som mor og karrierekvinde. Inden forløbet havde jeg det egentlig meget godt, men følte bare der manglende noget. Hos Krisztina har jeg genfundet min selvkærlighed og vigtigheden af at prioritere mig selv i hverdagen. Det vigtigste er også den måde Krisztina fik mig til at indse, at det liv vi lever er enestående og vi vælger selv hvordan vi lever det. Jeg har kæmpe respekt for Krisztina, holder meget af vores møder og kommer til at savne hendes selskab. Heldigvis har vi ikke sagt farvel, men på gensyn. Jeg kan anbefale hende til alle kvinder der mangler at finde sin styrke igen, uden at blive ‘talt efter munden’.

Camilla Brok


Før- og efter Krisztina Maria! Jeg er så glad for, at jeg fik taget mig sammen til at starte et coaching forløb. Det er min familie, venner og arbejdsplads også . Jeg har haft nogle år, hvor jeg var rigtig ked af mit arbejde. Jeg så problemer alle vegne og kunne ikke rigtig finde mening med livet. Med sit stærke blik og, til tider, svære spørgsmål, har Krisztina hjulpet mig med at finde ud af hvad der er vigtigt for mig og hjulpet mig til at blive meget gladere. Altså markant gladere! Der er KÆMPE forskel på mit humør og livssyn før Krisztina Maria og efter Krisztina Maria. Det er som om alt er ændret til det bedre. Det er tydeligt at mærke at Krisztina brænder for at hjælpe mennesker. Hun ser det hele, stiller altid de rette spørgsmål og jeg får ikke lov til at slippe let over noget. På den måde har hun rykket mig til at være en meget bedre, gladere, klogere og stærkere version af mig selv. Stor ros og kæmpe tak fra mig.

Hanne Hansen


Inden coaching-forløbet gik jeg rundt med en følelse af, at jeg havde glemt hvem jeg var. Jeg følte ikke jeg havde en mening om ting – og hvis jeg havde, turde jeg ikke ytre den af frygt for andres mening. Jeg kunne ikke mærke hvad jeg havde lyst til i livet. Dagene gik bare derudaf en efter en, og det virkede uoverskueligt for mig, hvor jeg kunne starte med at ændre noget og hvad det i givet fald var, der skulle ændres. Forløbet hos Krisztina har hjulpet mig til bedre at kunne mærke hvad der er rigtig for mig, i stedet for altid at tænke. Jeg har lært i højere grad at stole på min intuition og mavefornemmelse. Krisztina har hjulpet mig med at finde frem til mine egne livsværdier, som guider mig til at træffe de rigtige valg. Vi har snakket om mine drømme og nogle af dem er lagt på hylden og andre er blevet til mål. Og bedst af alt, så har jeg fået en afklaring på mit arbejdsliv, og fået flere spændende opgaver og mere frihed og tid til mine børn uden at skifte job. Alt sammen fordi jeg nu tror på mit eget værd, og fordi jeg tør åbne munden og ytre mig. Krisztina er ærlig og lægger ikke fingre imellem. Hun har en fantastisk evne til at stille de rigtige spørgsmål, der får mig til at reflektere over tingene. Hun er en knalddygtig mentor der får mine varmeste anbefalinger. Jeg kunne ikke have opnået de ting uden Krisztina. Så var mit liv fortsat i hamsterhjulet, hvor jeg ikke rigtig var glad, uden at kunne beskrive hvorfor. Men nu er jeg så heldig at være et andet og bedre sted – både i krop og sind.

Gitte Jensen


Jeg kom til Krisztina med ondt i hjerte og sjæl og udfordringer på arbejdsfronten. Krisztina opdagede hurtigt, at det jeg egentlig kom med, bare var “dåseåbneren” for noget, der stak dybere. Hun fik bevæget mig ind til kernen og rykket ved nogle ting i mig, som jeg ikke anede var kilden til mange af mine frustrationer. Jeg ved, at jo stærkere jeg står i livet, jo mere lykke og glæde og tilfredshed får jeg ud af mit liv. Og det er nemt at sige, men Krisztina gav mig redskaberne til at finde min egen vej, og opnå dette.

Katrine Martinussen


I de måneder jeg ser Krisztina Maria i et coaching/mentorforløb oplever jeg i den tid dage, hvor jeg både er lettet, glad, forundret, ked af det, opgivende, frustreret (især), styrket, utålmodig. Der manifesterer sig sætninger i mit hoved (og måske i virkeligheden allermest i mit hjerte og min krop), jeg stadig bruger, tænker, øver mig på, minder mig om, og som giver mig smil på læben. Frustration over frustration er lagt på hylden og jeg føler mig stærkere og veltilpas i svære situationer.

Britt Bang Nielsen


JEG TROEDE IKKE SELV PÅ EN LØSNING MEN DET GJORDE KRISZTINA Krisztinas direkte no b*llsh*t spark gav mig styrke til at tage de første skridt mod det frie, hele og glade menneske jeg er i dag. Nytårsaften 2017 måtte jeg aflyse en tur til Milano pga. angst. Alkoholafhængighed var blevet et fængsel, og jeg var på detour mod et liv alene i angst, depression og ensomhed. Ingen af mine utallige forsøg på at lægge alkohol på hylden var lykkedes. Jeg fulgte Krisztina på Instagram og efter utallige besøg hos psykologer, rakte jeg ud efter det sidste halmstrå. Jeg så Krisztinas kraft og styrke både fysisk og mentalt og VILLE have det hun havde, men jeg vidste ikke hvordan, og jeg troede ikke selv på, at jeg nogensinde kunne komme til at stå stærkt og afbalanceret… I februar 2018 besluttede jeg mig for at købe et individuelt forløb hos Krisztina. Jeg fandt mod og fortalte for 1. gang hele sandheden om mit misbrug af alkohol, som snigende, magtfuldt og overrumplende havde overtaget mit liv henover en perioden på 10 år. Jeg fortalte Krisztina, at jeg var træt af at tale og ville træne mig fysisk stærk i håbet om, at jeg også mentalt ville finde styrke. Sådan gik det ikke, da jeg ikke formåede at møde op til træning en eneste gang uden tømmermænd – jeg var grådkvalt og nedtrygt. Hvad der skulle have været et træningsforløb blev til et coaching-forløb. Jeg gik på løbebåndet og talte og talte – Krisztina lyttede. Herudover så Krisztina mit b*ll sh*t. De fleste mennesker og psykologer jeg har talt med har aldrig turde udfordre mig. Krisztina derimod var ikke bange for at sige, “du lugter sku da langt væk af rødvin” og “Du lyver”, når jeg sagde, at jeg ikke havde drukket aftenen før. Det er den kærligste hjælp, jeg indtil da havde fået – at nogen ikke var bange for at nævne elefanten i rummet. Krisztina fortalte mig, at hun var ligeglad med om jeg drak eller ej, men jeg skulle ikke lyve, hvis hun skulle arbejde videre med mig. Jeg er taknemmelig for, at Krisztina også godt vidste hun ikke kunne hjælpe mig – jeg havde brug for hjælp fra mennesker, der specialiserede sig i alkoholafhængighed. At indrømme, at jeg er alkoholiker og ikke havde styr på en skid var det først skridt på vejen mod hjælp, og Krisztina hjalp mig med at komme derhen via mange lange kærlige og omsorgsfulde snakke, hvor Krisztina selv fortalte om hendes liv og erfaring og derigennem skabte en tillid jeg aldrig har haft til de psykologer jeg har gået til. Krisztina rakte ud i hendes netværk, og jeg fik hjælp af en coach ”Søren”, der selv er ædru alkoholiker. At gå på løbebåndet og snakke fik mig åbnet op, og jeg bad Søren, om også vi kunne gå under samtalerne…. Det Krisztina og jeg havde startet på ‘gåbåndet’ blev nu til en vandring sammen med Søren mod frihed, håb og lykke. I dag går jeg stadig videre, og jeg har startet et ugentligt gåmøde i et velkendt fælleskab af mænd og kvinder, der deler erfaring styrke og håb i Søndermarken, hvor vi nu er 12 alkoholikere, der går sammen mod bedring og et liv uden alkohol. Jeg hjælper nu andre kvinder med at komme sig fra alkoholafhængighed. Jeg har fundet friheden til ikke at drikke og har fået livet tilbage. Du skal ikke vælge Krisztina, hvis du vil holdes i hånden og krammes, men hvis du vil have en coach, der tør fortælle dig sandheden, en coach der tør at kalde dit bluff, en coach der tør udfordre dig og samtidig er enormt imødekommende, kærlig og omsorgsfuld, så er Krisztina den du leder efter. Jeg er taknemmelig for, at jeg valgte Krisztina, da jeg havde allermest brug for det, og jeg ville vælge hende igen uden forbehold.

Ea Kaas


På Online Coaching-forløbet, har jeg fået de værktøjer jeg skal bruge, til at nå mit mål, så jeg kan blive den bedste udgave af mig. Mit selvværd er blevet bedre, jeg forstår nu at det er mit ansvar at elske mig selv og behandle mig selv ordentligt, det hverken kan eller skal være andres ansvar. Det er sgu også en lettelse, for jeg ved jo bedst selv hvad jeg inderst inde drømmer om og nu går jeg efter det. Jeg tror på mig selv nu og jeg glæder mig til at vise mig selv hvad jeg kan. F*ck jeg er glad!

Mariah Westerling

Meeting designer


Krisztina Maria gjorde en kæmpe forskel i mit liv, og jeg vil være hende evigt taknemmelig. Det er ikke tit, man møder et menneske, der siger tingene så direkte og præcist – men det gør hun. Hun brænder SÅ meget for, at dem hun arbejder med, skal lykkedes og få det bedste ud af det, de har. Hun fik mig til at tro på, at intet kan stoppe mig, hvis jeg sætter mig noget for. Mit syn på mig selv er forandret, og jeg har gjort op med “jeg kan ikke”. Jeg er SÅ glad og nyder endelig at være sund, stærk og tilfreds, efter rygsmerter og tre børn. (Workshop)

Nedenstående udtalelser fra dengang fysisk træning også indgik i min forretning


Lisbeth Andersen


Krisztina, du har rykket mig længder på ét år, end jeg turde håbe på. Med din indsigt, din energi, din ærlighed, din stædighed, men allermest din medmenneskelighed, og ja jeg ved, at det er dét, du arbejder med og lever af. Men du besidder en ægthed i dit nærvær, som gør, at når jeg har været sammen med dig, så er det hele sgu blevet lidt nemmere fremadrettet.”

Mette Pirmo


Inden jeg mødte Krisztina Maria havde jeg prøvet utallige kurer, oftest med et hurtigt resultat, men som var helt urealistiske at leve op til efterfølgende. Derfor endte jeg altid med at tage det hele på igen. Krisztina Maria har givet mig en helt ny måde at se mig selv og mit forhold til mad på. Før var mit forhold til mad dels bundet op i en lang række følelser og ofte spiste jeg nærmest på faste tidspunkter hver dag og gerne for meget – uden at mærke efter i kroppen, om jeg overhovedet var sulten. Ligeledes kunne jeg også godt ‘spise på forhånd’, hvis jeg vidste der var længe til jeg kunne få mad igen. Hun har med sin fantastiske ‘uden filter’ facon udfordret mig og givet mig nogle mentale redskaber til bedre, at kunne sætte spørgsmålstegn ved mine handlemønstre og vaner. I dag er mit forhold til mad ikke længere bundet op i alle mulige følelser, men handler om at give min krop det den har brug for, både ifht. næring og træning. Det har været en rejse, hvor jeg er blevet så meget klogere på mig selv og som jeg absolut ikke ville have været foruden. 

Kirstine Munk Lund

Sygeplejerske


Inden jeg trådte ind af døren til Krisztina, havde jeg hørt om hende og følt mig tiltrukket af hendes ’no b*llsh*t’- attitude, men det var et laaangt tilløb, der skulle til, før jeg skrev den første mail. Siddende på en bænk i solen med følelserne helt uden på tøjet skrev jeg, at jeg gerne ville blive en bedre udgave af mig selv, efter jeg de sidste to år igen bare var blevet tykkere og tykkere. Inden første møde var  jeg ved at dø af en mærkelig blanding af nervøsitet og forventningens glæde over at skulle i gang. Og fire nanosekunder inde i dette møde, græd jeg første gang!! Fordi Krisztina kan noget med mennesker, og hun fik i hvert fald lynhurtigt sporet sig ind på mig. Hun har lært mig SÅ meget!! Uden de mentale forandringer/redskaber hun har givet mig, var det aldrig lykkedes. Hun forstår at perspektivere og sætte tingene i mit hoved på plads. At sortere vås fra virkelighed og seriøst kigge mig i øjnene og holde fast. Krisztina er insisterende som få og insisterer på, at det ALTID nytter, og man ALTID kan blive en bedre udgave af sig selv. Jeg er kæmpe fan og har ikke fortrudt min mail til hende ét sekund. 

Anne Kirstine Cramon

Kommunikationsrådgiver


Grunden til, at jeg overhovedet kom i gang med Krisztina Maria, var fordi, jeg fik hende anbefalet og fik at vide, at hun ikke var en miss quick-fix. Hun har faktisk forståelse for, at den måde, vi opfatter og behandler os selv og vores krop på, ikke altid bare har noget med dovenskab at gøre, men at hunden måske ligger begravet et helt andet sted, end man lige tror. Og at den skide hund skal graves op og trækkes helt frem i lyset for, at det batter noget. Krisztina var med til at gøre det helt klart, at der er en sammenhæng mellem min krop og min hjerne – noget, som jeg ellers har formået at holde næsten adskilt hele mit liv. Der er ikke noget, der bliver pakket ind – og alle de dårlige undskyldninger og usande fortællinger, som jeg har gået og bygget op omkring mig selv, er hun en mester til at plaffe igennem. Så meget, at jeg nu selv efterhånden også kan gennemskue mig selv. Det er faktisk befriende at slippe alle de historier og undskyldninger og bare tonse på.

Maria Wahl

Team Manager


Da jeg tog fat i Krisztina var jeg på det tidspunkt et sted, hvor jeg havde både overskud og hårdt brug for at få nogle ting på plads i mit liv og jeg vidste ikke rigtig, hvor jeg skulle starte. Jeg havde mistet min Mor året inden efter et hårdt sygdomsforløb og da jeg havde fået pusten igen, var det tid til at finde tilbage og fokusere på mig igen. Det indebar, i mit tilfælde, igen at blive glad for hvem jeg var og føle mig kropsligt, følelsesmæssigt og psykisk sund og ikke mindst stærk, og tilføje en masse selvkærlighed. Det hjalp Krisztina Maria mig videre til og for det vil jeg være hende evig taknemmelig! 

Tine Mouritsen

Indehaver af arkitekt og design virksomheden Tinemouritsen.dk


“Krisztina har en sjælden evne til at se igennem alt ens b*llsh*t, og rammer lige, hvor det gør ondt psykisk. Det var ekstremt hårdt for mig fysisk, at komme i gang igen, da jeg ikke havde trænet overhovedet i to år forinden. Jeg fandt dog ud af, at jeg var stærkere fysisk, end jeg havde forestillet mig. Det var mere mine mentale barriere, jeg skulle overvinde. Krisztinas tilgang til helheden – hele mig – har gjort jeg også både i mit privatliv (som kvinde, kæreste og mor) og ikke mindst i mit professionelle liv har fået mere styr på mig, og dermed tiltrækker andre opgaver.”

Line Galsgaard-Olsen

Regnskabschef


I mit forløb med Krisztina er den mentale oprydning, som blev sat i gang, mindst lige så fantastisk som de kilo jeg også tabte løbende. Jeg spiser ikke længere flødeboller, fordi det er synd for mig. Jeg spiser ikke længere skraldemad, fordi det er det nemmeste, og jeg stopper ofte op for at mærke mig selv. Det har ændret mit liv, livsstil, og mig i en sådan grad, at jeg ikke længere er bange for at kigge indad. Mit nye overskud, min energi og min krop får mig til at blive ved – og  når jeg forsøger at finde en rigtig god undskyldning for at falde af på den, så kommer Krisztina frem oppe I hovedet på mig og sparker dovenheden i solar plexus og siger: ’JO, DU KAN.’

Line Andersen

Udviklingskonsulent


Jeg investerede i et længere forløb med Krisztina. Det har krævet en stærk økonomisk prioritering fra min side, fordi jeg tjener på ingen måde kassen og er alenemor til 2 drenge. Men for pokker, det har været det hele værd, fordi det var noget jeg ikke kunne alene…….jeg æææælsker at blive coachet af Krisztina. Det er sjovt, lærerigt, udfordrende, hårdt, forandrende og givende både fysisk og psykisk. Ja, det er ikke raket-videnskab det med at blive en sundere og stærkere udgave af sig selv, siger Krisztina, men at kunne formidle budskabet, så det både er forståeligt og kommer ind under huden så man rent faktisk handler på det, dét gjorde forskellen for mig. Det har været med til at ændre min hverdag til det bedre. Jeg har aldrig fortrudt et sekund, at jeg vovede mig ud af komfortzonen, og hver og en krone er de bedste, jeg har givet ud i mit liv.

Lene Filsø

Afdelingsleder


 Under mine mange samtaler med Krisztina opdagede jeg, at jeg har haft for vane at holde fast i forestillinger og tankemønstre, der hæmmede min udvikling. At opdage mine hæmmende tanke- og handlemønstre gør, at jeg kan ændre dem. Det sker ikke over natten, men efter fire uger kunne jeg allerede mærke forskel. Jeg har lært, at jeg skal flytte mig fysisk og handle, når mine mentale sorte skyer trækker sig sammen og får mig til at lukke ned. Helt overordnet har forløbet tilført mig en stærkere krop og et nyt mentalt fokus.  

Nicoline Haslev-Hansen

Selvstændig Coach


Sejt. Det var præcis det, jeg oplevede med mødet med Krisztina. At føle mig stærkere, sejere, på toppen. Jeg kan ikke præcis sætte fingeren på det, men det er noget med, at hun ser mit potentiale. Ser alt, hvad jeg kan blive… Det var en fantastisk oplevelse af tage et forløb hos Krisztina. Og det gav resultater på alle fronter: Jeg blev raskere, gladere, men fremfor alt: Stærkere, fysisk som mentalt. Det betød, at jeg kunne være mere for mig selv og mine børn … og resten af verden.  Det mest betydningsfulde Krisztina har givet mig er indsigten. Indsigten i, at netop når det føles hårdest, sværest og mest uoverskueligt. Netop der er det, jeg skal huske at træne (og spise godt og sove), for netop der er det, at jeg mærker gevinsten ved arbejdet aller allermest. Netop der kan jeg high five mig selv hele vejen hjem og resten af dagen. Netop der er jeg allerstærkest.

Mia Peltz Olsen

Skolelærer


Da jeg tog kontakt til Krisztina, havde min vægt været stabil i over to år, efter et vægttab på 35 kg. Jeg mødte hende på et tidspunkt, hvor jeg havde den vægt, jeg gerne ville have, men ikke kunne forstå, hvorfor jeg ikke var tilfreds? Jeg havde svært ved at finde mig til rette i den krop, jeg havde nu, den opmærksomhed det gav, og at jeg virkelig havde fortjent dette. Jeg følte ikke indeni, at jeg var den, jeg så i spejlet. Krisztina hjalp mig i den grad i et forløb, med at se, at det er i orden at prioritere sig selv, samt være egoistisk omkring sig selv, sine behov og mål. Jeg havde besluttet mig for at være 100% ærlig, for at få mest ud af forløbet. Hendes spørgsmål var meget direkte. Efter 5 minutter inde i første møde trillede tårerne ned af mine kinder. Her talte jeg for første gang om mine vægtudsving (med tal på) og grundene hertil – i den grad ude af comfortzonen! Kampen mod mine indre dæmoner var nu en realitet. Forløbet med Krisztina gav mig ekstremt meget. Hun er noget af en personlighed, hvilket betyder meget for, at budskaberne kan trænge ind.  Der går nu ikke længere 15-20 kilo, før jeg ser vægtstigningen men 5-8 kilo. Jeg er langt fra frelst. Jeg tror ikke på at være fanatisk, men at man skal finde sin egen balance. Mit mål er at udsvingene mindskes og jeg ved at fysisk træning bliver en fast del af resten af mit liv, fordi jeg vælger at prioritere mig selv. 

Pia Laustrup

Personalechef


Da jeg fandt Krisztina, havde jeg længe været motiveret for, at der skulle ske en forandring – noget andet, end jeg plejede! Jeg havde brug for en person til at hjælpe mig på vej, og en, som ikke lovede guld og grønne skove, hurtige fix eller religiøse tendenser. Krisztina oplevede jeg som alt andet end det. Hun var ærlig om, at der ikke var nogle lette løsninger, og at det ville blive hårdt arbejde. Hendes ærlighed, tydelighed og direkte form virkede meget motiverende på mig. Det var rigtig rart, at hun sagde sin mening og samtidig var pissegod til at stille krav og troede på, at jeg sagtens kunne rykke mig. 

Anne Sophia Hermansen

Foredragsholder


Da jeg mødte Krisztina Maria, var jeg stresset og heartbroken, og jeg havde brug for at blive genopbygget fysisk og som menneske. Og det gjorde hun. Krisztina Maria er en lille lort med stor udstråling. Hun interesserer dig for, hvor du er i dit liv og sparrer sideløbende med den fysiske træning mentalt med dig, som giver dig mere psykisk rygrad. Jeg har beholdt min uvane med at drikke alt for meget caffe latte, men ellers taget afsked med mormorarme, laske-lår, søvnløse nætter, for meget take away og for lidt kontakt med min mavefornemmelse. Hun er hver eneste sveddråbe værd. Og mere til.” 

Lotte Reimar

Klummeskribent og administrerende direktør i Running Dinner ApS


Da jeg startede mit forløb med Krisztina Maria, var der ’value for money’ med det samme! Det gav mig for første gang nogensinde lyst til, at fortsætte med at træne og efter 3 mdr. med Krisztina Maria i hånden har jeg lige siden stået på egne ben og aldrig kigget mig tilbage.”  

Anna Thygesen

Kommunikationsrådgiver og ejer af kommunikationsbureauet We Do Communication


Krisztina er en ligefrem no-b*llsh*t person, som jeg stoler på og som forstår at få mig til at føle glæde og være stolt af mig selv”!  

Ditte Giese

Journalist


Jeg er virkelig ikke fan af sundhedsapostle, slankekure og detox-gøgl. Men Krisztina Maria er herligt befriet for hokuspokus, skøre tips og lynkure. Hun har lært mig at løfte tungt og glæden ved at føle sig stærk, og ikke mindst hvordan det er godt for mig også at være en krop i stedet for hele tiden kun at være hjerne. Der er no b*llsh*t her i butikken, og det er en lang vej at vende en livslang dovenkrop mod styrke og sundhed. Indtil videre har hun fjernet mine rygproblemer og min tennisalbue, så det har været hver en krone værd. 

Annette Heick

Tv-vært, journalist og sangerinde


Jeg er ikke sådan en, der træner. Altså jeg gider godt spille tennis, og jeg løber da også regelmæssigt men jo ikke noget vildt. “Det behøver du da heller ikke”, siger de fleste mennesker. “Du er jo så fin og slank”. Ja ja. Det kan godt være, jeg holder den slanke linje, men fin!!! Nææh, der sker jo ting og sager, når man kommer forbi de 40. Og det er ikke fine sager. Jeg ved jo godt, det så kræver en indsats at holde formen, men der kommer vi tilbage til min første pointe: Jeg er ikke sådan en, der træner.Det er jeg til gengæld blevet. Takket være Krisztina Marias indsigt i, hvad jeg er for en type, så er jeg nu nået det punkt, hvor jeg træner flere gange om ugen. Kan slet ikke lade være. Og motivationen er de synlige resultater. Det kræver en del træning at nå dertil – i ca. 3 måneder, men så sker der også noget. Det ses. Det mærkes og bemærkes. Og jeg elsker det simpelthen. Så er der også lige sidegevinsten: I mit fag, hvor jeg hele tiden får nye udfordringer på scenen, kræver det, at man er i topform. Det nyder jeg godt af nu, hvor jeg står foran længere tids teaterarbejde og en hovedrollen i My Fair Lady – “Jamen er Eliza-rollen ikke ung?” spørger du måske. Jo. lige præcis. Så er det jo godt, man nu føler sig mindst ti år yngre i kroppen. Tak Krisztina.”