EN TING ER HVAD MAN SELV SIGER

– NOGET ANDET ER HVORDAN ANDRE OPLEVER EN!

Lotte Reimar

Klummeskribent og administrerende direktør i Running Dinner ApS


"Til trods for adskillige forsøg, er det aldrig før lykkedes mig, at få succesoplevelser med træning. Som det resultatorienterede menneske jeg er, har jeg også på den front brug for, at se og mærke hurtige resultater for at holde motivationen. Da jeg startede mit forløb med Krisztina Maria, var der ’value for money’ med det samme! Efter blot 4 uger havde jeg tabt 4 kilo fedt og kunne simpelthen mærke, at min krop var blevet stærkere. Det gav mig for første gang nogensinde lyst til, at fortsætte med at træne og efter 3 mdr. med Krisztina Maria i hånden har jeg lige siden stået på egne ben og aldrig kigget mig tilbage." 

Anne Sophia Hermansen

Kulturredaktør Berlingske


Da jeg mødte Krisztina Maria, var jeg stresset og heartbroken, og jeg havde brug for at blive genopbygget fysisk og som menneske. Og det gjorde hun. Krisztina Maria er en lille lort med stor udstråling. Hun interesserer dig for, hvor du er i dit liv og sparrer sideløbende med den fysiske træning mentalt med dig, som giver dig mere psykisk rygrad. Jeg har beholdt min uvane med at drikke alt for meget caffe latte, men ellers taget afsked med mormorarme, laske-lår, søvnløse nætter, for meget take away og for lidt kontakt med min mavefornemmelse. Hun er hver eneste sveddråbe værd. Og mere til." 

Anna Thygesen

Kommunikationsrådgiver og ejer af kommunikationsbureauet We Do Communication


Krisztina har hjulpet mig med at finde den rigtige motivation og har gjort det at træne min krop til en del af min tankegang. Krisztina er en ligefrem no-bullshit person, som jeg stoler på og som forstår at få mig til at føle glæde og være stolt af mig selv"!  

Michelle Hviid

Direktør/ejer HVIIDunderlig ApS


Jeg ved ikke helt hvordan jeg skal takke dig, du er sgu en enestående lille størrelse. Du taler til mine muskler, min hjerne, mit hjerte og mig. 

Annette Heick

Tv-vært, journalist og sangerinde


Jeg er ikke sådan en, der træner. Altså jeg gider godt spille tennis, og jeg løber da også regelmæssigt men jo ikke noget vildt. “Det behøver du da heller ikke”, siger de fleste mennesker. “Du er jo så fin og slank”. Ja ja. Det kan godt være, jeg holder den slanke linje, men fin!!! Nææh, der sker jo ting og sager, når man kommer forbi de 40. Og det er ikke fine sager. Jeg ved jo godt, det så kræver en indsats at holde formen, men der kommer vi tilbage til min første pointe: Jeg er ikke sådan en, der træner.Det er jeg til gengæld blevet. Takket være Krisztina Marias indsigt i, hvad jeg er for en type, så er jeg nu nået det punkt, hvor jeg træner flere gange om ugen. Kan slet ikke lade være. Og motivationen er de synlige resultater. Det kræver en del træning at nå dertil - i ca. 3 måneder, men så sker der også noget. Det ses. Det mærkes og bemærkes. Og jeg elsker det simpelthen. Så er der også lige sidegevinsten: I mit fag, hvor jeg hele tiden får nye udfordringer på scenen, kræver det, at man er i topform. Det nyder jeg godt af nu, hvor jeg står foran længere tids teaterarbejde og en hovedrollen i My Fair Lady - “Jamen er Eliza-rollen ikke ung?” spørger du måske. Jo. lige præcis. Så er det jo godt, man nu føler sig mindst ti år yngre i kroppen. Tak Krisztina." 

Ditte Giese

Journalist


Jeg er virkelig ikke fan af sundhedsapostle, slankekure og detox-gøgl. Men Krisztina Maria er herligt befriet for hokuspokus, skøre tips og lynkure. Hun har lært mig at løfte tungt og glæden ved at føle sig stærk, og ikke mindst hvordan det er godt for mig også at være en krop i stedet for hele tiden kun at være hjerne. Der er no bullshit her i butikken, og det er en lang vej at vende en livslang dovenkrop mod styrke og sundhed. Indtil videre har hun fjernet mine rygproblemer og min tennisalbue, så det har været hver en krone værd. 

Anne Kirstine Cramon

Chefrådgiver


Grunden til, at jeg overhovedet kom i gang med Krisztina Maria, var fordi, jeg fik hende anbefalet og fik at vide, at hun ikke var en miss quick-fix. Hun har faktisk forståelse for, at den måde, vi opfatter og behandler os selv og vores krop på, ikke altid bare har noget med dovenskab at gøre, men at hunden måske ligger begravet et helt andet sted, end man lige tror. Og at den skide hund skal graves op og trækkes helt frem i lyset for, at det batter noget. Krisztina var med til at gøre det helt klart, at der er en sammenhæng mellem min krop og min hjerne – noget, som jeg ellers har formået at holde næsten adskilt hele mit liv. Der er ikke noget, der bliver pakket ind – og alle de dårlige undskyldninger og usande fortællinger, som jeg har gået og bygget op omkring mig selv, er hun en mester til at plaffe igennem. Så meget, at jeg nu selv efterhånden også kan gennemskue mig selv. Det er faktisk befriende at slippe alle de historier og undskyldninger og bare tonse på.

Mai Kappenberger

Hotel Direktør


Krisztina fokuserer 100% på sine deltagere med et langsigtet perspektiv for øje. ”

Line Galsgaard-Olsen

Regnskabschef


I mit forløb med Krisztina er den mentale oprydning, som blev sat i gang, mindst lige så fantastisk som de kilo jeg også tabte løbende. Jeg spiser ikke længere flødeboller, fordi det er synd for mig. Jeg spiser ikke længere skraldemad, fordi det er det nemmeste, og jeg stopper ofte op for at mærke mig selv. Det har ændret mit liv, livsstil, og mig i en sådan grad, at jeg ikke længere er bange for at kigge indad. Mit nye overskud, min energi og min krop får mig til at blive ved – og  når jeg forsøger at finde en rigtig god undskyldning for at falde af på den, så kommer Krisztina frem oppe I hovedet på mig og sparker dovenheden i solar plexus og siger: ’JO, DU KAN.'

Tine Mouritsen

Indehaver af arkitekt og design virksomheden Tinemouritsen.dk


"Krisztina har en sjælden evne til at se igennem alt ens bullshit, og rammer lige, hvor det gør ondt psykisk. Det var ekstremt hårdt for mig fysisk, at komme i gang igen, da jeg ikke havde trænet overhovedet i to år forinden. Jeg fandt dog ud af, at jeg var stærkere fysisk, end jeg havde forestillet mig. Det var mere mine mentale barriere, jeg skulle overvinde. Krisztinas tilgang til helheden - hele mig - har gjort jeg også både i mit privatliv (som kvinde, kæreste og mor) og ikke mindst i mit professionelle liv har fået mere styr på mig, og dermed tiltrækker andre opgaver.”

Lene Filsø

Afdelingsleder


 Under mine mange samtaler med Krisztina opdagede jeg, at jeg har haft for vane at holde fast i forestillinger og tankemønstre, der hæmmede min udvikling. At opdage mine hæmmende tanke- og handlemønstre gør, at jeg kan ændre dem. Det sker ikke over natten, men efter fire uger kunne jeg allerede mærke forskel. Jeg har lært, at jeg skal flytte mig fysisk og handle, når mine mentale sorte skyer trækker sig sammen og får mig til at lukke ned. Helt overordnet har forløbet tilført mig en stærkere krop og et nyt mentalt fokus.  

Nicoline Haslev-Hansen

Selvstændig Coach


Sejt. Det var præcis det, jeg oplevede med mødet med Krisztina. At føle mig stærkere, sejere, på toppen. Jeg kan ikke præcis sætte fingeren på det, men det er noget med, at hun ser mit potentiale. Ser alt, hvad jeg kan blive... Det var en fantastisk oplevelse af tage et forløb hos Krisztina. Og det gav resultater på alle fronter: Jeg blev raskere, gladere, men fremfor alt: Stærkere, fysisk som mentalt. Det betød, at jeg kunne være mere for mig selv og mine børn ... og resten af verden.  Det mest betydningsfulde Krisztina har givet mig er indsigten. Indsigten i, at netop når det føles hårdest, sværest og mest uoverskueligt. Netop der er det, jeg skal huske at træne (og spise godt og sove), for netop der er det, at jeg mærker gevinsten ved arbejdet aller allermest. Netop der kan jeg high five mig selv hele vejen hjem og resten af dagen. Netop der er jeg allerstærkest.

Mia Peltz Olsen

Skolelærer


Da jeg tog kontakt til Krisztina, havde min vægt været stabil i over to år, efter et vægttab på 35 kg. Jeg mødte hende på et tidspunkt, hvor jeg havde den vægt, jeg gerne ville have, men ikke kunne forstå, hvorfor jeg ikke var tilfreds? Jeg havde svært ved at finde mig til rette i den krop, jeg havde nu, den opmærksomhed det gav, og at jeg virkelig havde fortjent dette. Jeg følte ikke indeni, at jeg var den, jeg så i spejlet. Krisztina hjalp mig i den grad i et forløb, med at se, at det er i orden at prioritere sig selv, samt være egoistisk omkring sig selv, sine behov og mål. Jeg havde besluttet mig for at være 100% ærlig, for at få mest ud af forløbet. Hendes spørgsmål var meget direkte. Efter 5 minutter inde i første møde trillede tårerne ned af mine kinder. Her talte jeg for første gang om mine vægtudsving (med tal på) og grundene hertil - i den grad ude af comfortzonen! Kampen mod mine indre dæmoner var nu en realitet. Forløbet med Krisztina gav mig ekstremt meget. Hun er noget af en personlighed, hvilket betyder meget for, at budskaberne kan trænge ind.  Der går nu ikke længere 15-20 kilo, før jeg ser vægtstigningen men 5-8 kilo. Jeg er langt fra frelst. Jeg tror ikke på at være fanatisk, men at man skal finde sin egen balance. Mit mål er at udsvingene mindskes og jeg ved at fysisk træning bliver en fast del af resten af mit liv, fordi jeg vælger at prioritere mig selv. 

Line Andersen

Udviklingskonsulent


Jeg investerede i et længere forløb med Krisztina. Det har krævet en stærk økonomisk prioritering fra min side, fordi jeg tjener på ingen måde kassen og er alenemor til 2 drenge. Men for pokker, det har været det hele værd, fordi det var noget jeg ikke kunne alene.......jeg æææælsker at blive coachet af Krisztina. Det er sjovt, lærerigt, udfordrende, hårdt, forandrende og givende både fysisk og psykisk. Ja, det er ikke raket-videnskab det med en sund og stærk livsstil, siger Krisztina, men at kunne formidle budskabet, så det både er forståeligt og kommer ind under huden så man rent faktisk handler på det, dét gjorde forskellen for mig. Det har været med til at ændre min hverdag til det bedre. Jeg har aldrig fortrudt et sekund, at jeg vovede mig ud af komfortzonen, og hver og en krone er de bedste, jeg har givet ud i mit liv.

Pia Laustrup

Personalechef


Da jeg fandt Krisztina, havde jeg længe været motiveret for, at der skulle ske en forandring - noget andet, end jeg plejede! Jeg havde brug for en person til at hjælpe mig på vej, og en, som ikke lovede guld og grønne skove, hurtige fix eller religiøse tendenser. Krisztina oplevede jeg som alt andet end det. Hun var ærlig om, at der ikke var nogle lette løsninger, og at det ville blive hårdt arbejde. Hendes ærlighed, tydelighed og direkte form virkede meget motiverende på mig. Det var rigtig rart, at hun sagde sin mening og samtidig var pissegod til at stille krav og troede på, at jeg sagtens kunne rykke mig. 

Maria Wahl

Team Manager


Da jeg tog fat i Krisztina var jeg på det tidspunkt et sted, hvor jeg havde både overskud og hårdt brug for at få nogle ting på plads i mit liv og jeg vidste ikke rigtig, hvor jeg skulle starte. Jeg havde mistet min Mor året inden efter et hårdt sygdomsforløb og da jeg havde fået pusten igen, var det tid til at finde tilbage og fokusere på mig igen. Det indebar, i mit tilfælde, igen at blive glad for hvem jeg var og føle mig kropsligt, følelsesmæssigt og psykisk sund og ikke mindst stærk, og tilføje en masse selvkærlighed. Det hjalp Krisztina Maria mig videre til og for det vil jeg være hende evig taknemmelig! 

Kirstine Munk Lund

Sygeplejerske


Inden jeg trådte ind af døren til Krisztina, havde jeg hørt om hende og følt mig tiltrukket af hendes ’no bullshit’- attitude, men det var et laaangt tilløb, der skulle til, før jeg skrev den første mail. Siddende på en bænk i solen med følelserne helt uden på tøjet skrev jeg, at jeg gerne ville blive en bedre udgave af mig selv, efter jeg de sidste to år igen bare var blevet tykkere og tykkere. Inden første møde var  jeg ved at dø af en mærkelig blanding af nervøsitet og forventningens glæde over at skulle i gang. Og fire nanosekunder inde i dette møde, græd jeg første gang!! Fordi Krisztina kan noget med mennesker, og hun fik i hvert fald lynhurtigt sporet sig ind på mig. Hun har lært mig SÅ meget!! Uden de mentale forandringer/redskaber hun har givet mig, var det aldrig lykkedes. Hun forstår at perspektivere og sætte tingene i mit hoved på plads. At sortere vås fra virkelighed og seriøst kigge mig i øjnene og holde fast. Krisztina er insisterende som få og insisterer på, at det ALTID nytter, og man ALTID kan blive en bedre udgave af sig selv. Jeg er kæmpe fan og har ikke fortrudt min mail til hende ét sekund. 

Mariah Westerling

Meeting designer


Krisztina Maria gjorde en kæmpe forskel i mit liv, og jeg vil være hende evigt taknemmelig. Det er ikke tit, man møder et menneske, der siger tingene så direkte og præcist - men det gør hun. Hun brænder SÅ meget for, at dem hun arbejder med, skal lykkedes og få det bedste ud af det, de har. Hun fik mig til at tro på, at intet kan stoppe mig, hvis jeg sætter mig noget for. Mit syn på mig selv er forandret, og jeg har gjort op med “jeg kan ikke”. Jeg er SÅ glad og nyder endelig at være sund, stærk og tilfreds, efter rygsmerter og tre børn.

ONLINE CAMP UDTALELSER


Mette Pirmo


Inden jeg mødte Krisztina Maria havde jeg prøvet utallige kurer, oftest med et hurtigt resultat, men som var helt urealistiske at leve op til efterfølgende. Derfor endte jeg altid med at tage det hele på igen. Krisztina Maria har givet mig en helt ny måde at se mig selv og mit forhold til mad på. Før var mit forhold til mad dels bundet op i en lang række følelser og ofte spiste jeg nærmest på faste tidspunkter hver dag og gerne for meget - uden at mærke efter i kroppen, om jeg overhovedet var sulten. Ligeledes kunne jeg også godt ‘spise på forhånd’, hvis jeg vidste der var længe til jeg kunne få mad igen. Hun har med sin fantastiske 'uden filter' facon udfordret mig og givet mig nogle mentale redskaber til bedre, at kunne sætte spørgsmålstegn ved mine handlemønstre og vaner. I dag er mit forhold til mad ikke længere bundet op i alle mulige følelser, men handler om at give min krop det den har brug for, både ifht. næring og træning. Det har været en rejse, hvor jeg er blevet så meget klogere på mig selv og som jeg absolut ikke ville have været foruden. 

Rikke


Online Campen har givet mig en indsigt i mig selv og mine handlinger, som jeg kan bygge videre på. Efter alverdens kure, alverdens træningsforløb er jeg fortsat ved samme udgangspunkt plus/minus. Efter denne 4 ugers camp har jeg en forståelse for præcis hvorfor, det er tilfældet og endnu bedre, hvordan jeg kommer videre herfra. Det er mig, der kan gøre en forskel i mit liv, ingen andre, og det er den vildeste erkendelse, når den først siver rigtigt ind. Det sørger Krisztina Maria for, det er med garanti, og nu er et op til mig, hvor jeg vil føre det til, og det er jeg godt på vej til at finde ud af. Mange tak for en inspirerende og lærerig camp.

Tine


Online Campen har helt klart levet op til mine forventninger. Jeg regnede med at få konkrete ting jeg efterfølgende kunne bruge og det har jeg fået. Og jeg anbefaler dig RIGTIG gerne til andre. Jeg fik rigtig meget for pengene. Skønt du er dedikeret selvom det foregår via computeren. Jeg har fået det ud af forløbet : Har endeligt lært at slippe enten eller princippet - tænker anderledes om mig. Det har været inspirerende - tankevækkende - motiverende - sjovt, og elsker du ikke pakker tingene ind.

Rikke


Super fin Online Camp. Live videoerne virker utrolig godt, meget livagtigt som om man sad ‘face to face’. Fedt med små videoer i løbet af ugen, der frisker dét op, der er blevet snakket om i starten af ugen. Utrolige lærerige uger, der er faldet nogle brikker på plads.

Ea Kaas


PÅ Online Campen og efterfølgende et Online Coaching forløb, har jeg fået de værktøjer jeg skal bruge, til at nå mit mål, så jeg kan blive den bedste udgave af mig. Mit selvværd er blevet bedre, jeg forstår nu at det er mit ansvar at elske mig selv og behandle mig selv ordentligt, det hverken kan eller skal være andres ansvar. Det er sgu også en lettelse, for jeg ved jo bedst selv hvad jeg inderst inde drømmer om og nu går jeg efter det. Jeg tror på mig selv nu og jeg glæder mig til at vise mig selv hvad jeg kan. F*ck jeg er glad!

Gitte Jensen


Jeg kom til Krisztina med ondt i hjerte og sjæl og udfordringer på arbejdsfronten. Krisztina opdagede hurtigt, at det jeg egentlig kom med, bare var "dåseåbneren" for noget, der stak dybere. Hun fik bevæget mig ind til kernen og rykket ved nogle ting i mig, som jeg ikke anede var kilden til mange af mine frustrationer. Jeg ved, at jo stærkere jeg står i livet, jo mere lykke og glæde og tilfredshed får jeg ud af mit liv. Og det er nemt at sige, men Krisztina gav mig redskaberne til at finde min egen vej, og opnå dette.

Katrine Martinussen


I de måneder jeg ser Krisztina Maria i et coaching/mentorforløb oplever jeg i den tid dage, hvor jeg både er lettet, glad, forundret, ked af det, opgivende, frustreret (især), styrket, utålmodig. Der manifesterer sig sætninger i mit hoved (og måske i virkeligheden allermest i mit hjerte og min krop), jeg stadig bruger, tænker, øver mig på, minder mig om, og som giver mig smil på læben. Frustration over frustration er lagt på hylden og jeg føler mig stærkere og veltilpas i svære situationer. 

Lisbeth Andersen


Krisztina, du har rykket mig længder på ét år, end jeg turde håbe på. Med din indsigt, din energi, din ærlighed, din stædighed, men allermest din medmenneskelighed, og ja jeg ved, at det er dét, du arbejder med og lever af. Men du besidder en ægthed i dit nærvær, som gør, at når jeg har været sammen med dig, så er det hele sgu blevet lidt nemmere fremadrettet.”