Coaching/Træningsforløb

ET COACHING OG TRÆNINGSFORLØB ER FOR DIG DER ER KLAR TIL, AT TAGE DIN KROP OG DIT SIND TIL NÆSTE NIVEAU.

Hvis du er klar til at arbejde med dig selv indeni og udenpå, så lad mig hjælpe dig med, at finde tilbage til din POWER, så du én gang for alle kan ose af saft, kraft og overskud!

HVAD KAN DU FORVENTE :

Jeg anbefaler forløbet til dig, der endnu ikke er selvkørende udi at holde din krop ved lige med en fast træningsrutine og derfor har brug for både den fysiske og mentale sparring. Er du allerede selvkørende fysisk, men kæmper med indre dæmoner og derfor konstant spænder ben for dig selv, skal du tage et kig på Coaching-forløbet.

Forløbet er en ‘kickstart pakke’ som varer 5 uger og er derfor intensivt. Vi træner din styrke så din krop bliver sundere og fysisk stærkere, samt bruger konditionstræning til at flytte din ydeevne, booste din form og ikke mindst dit humør. Udover den fysiske del, sparrer vi sideløbende og lige meget mentalt, da det aldrig kan stå alene kun at have fokus på kroppen og det udenfor dig selv, hvis du ønsker at opnå en permanent forandring og ikke bare et ‘øjebliksbillede’. Du kan se den fysiske proces, som et stærkt værktøj ud af mange jeg bruger.

Det bliver ikke en badeferie du signer op til, og har du lyst til at blive talt efter munden eller forblive i din komfortzone, så er dette forløb ikke for dig. Jeg kommer til at udfordre dig mentalt, følelsesmæssigt og fysisk, men møder dig naturligvis i øjenhøjde. Jeg kommer til at være ærlig (og kærlig) overfor dig, så du bliver holdt ansvarlig for din adfærd og handlinger (eller mangel på samme). Du kan samtidig regne med, at du får en klar fornemmelse af, at du er i trygge hænder og at der er en mening med ‘galskaben’. Lad os kalde det et forløb med masser af kærlighed, respekt, udvikling og forståelse ‘uden omsvøb’, som hvis du giver slip og spiller med, vil rykke dig mere end du overhovedet kan forestille dig, som tiden går.

HVORDAN KAN DU VIDE OM DU ER KLAR TIL DETTE?

Det ved du i det øjeblik, du løsriver dig fra din nuværende situation, sætter handling bag dine tanker og tilmelder dig. Skriver den mail, investerer din tid og dine penge på DIG og dit overordnede helbred! I det sekund du gør det, er du klar til forandring!

Så når du om lidt er klar, er jeg lige her til at tage imod dig, og jeg glæder mig oprigtigt til at hjælpe dig et skridt i DIN rigtige retning, med masser af indre styrke og POWER til følge!

Skriv en mail til [email protected].

OBS! Hvis du kun er ude efter træningsdelen er det ikke mig du skal have fat i. Jeg arbejder primært med forandring hele vejen rundt om mennesker indefra og ud, hvor fysisk træning kan være en del af det, sammen med det mentale og følelsesmæssige aspekt.

  • Da jeg mødte Krisztina Maria, var jeg stresset og heartbroken, og jeg havde brug for at blive genopbygget fysisk og som menneske. Og det gjorde hun. Krisztina Maria er en lille lort med stor udstråling. Hun interesserer dig for, hvor du er i dit liv og sparrer sideløbende med den fysiske træning mentalt med dig, som giver dig mere psykisk rygrad. Jeg har beholdt min uvane med at drikke alt for meget caffe latte, men ellers taget afsked med mormorarme, laske-lår, søvnløse nætter, for meget take away og for lidt kontakt med min mavefornemmelse. Hun er hver eneste sveddråbe værd. Og mere til."              Anne Sophia Hermansen

HVORDAN OG HVORLEDES:

Der sker noget helt konkret rent mentalt når vi bruger vores krop på en fysisk udfordrende måde. Det udskiller automatisk et lykkehormon i hjernen. Udover det, forebygger det stress og depression og får dig til at sove bedre om natten. Men det der gør forskellen og har en stor effekt, er kombinationen af mental sparring, samtidig med fysisk udfoldelse. Det bliver forstærket når du har tilgang til både din krop, dit hoved og dine følelser samtidig. Det vil bl.a. hjælpe dig med nemmere at kunne ‘give slip’, få ‘kontakt’ til dig selv og dermed flytte dine nuværende begrænsende overbevisninger om dig selv, din formåen og dit værd!! Konceptet er testet på adskillige kvinder det sidste årti, hvor mange af dem, med hver deres forskellige historier i bagagen, har genfundet deres gnist, glød, power, fysiske velvære og ikke mindst indre styrke.

Og selvfølgelig en sundere og stærkere krop!

LÆS HVAD ANDRE KVINDER OPLEVER

DET FÅR DU:

  • Du får 10x 55 minutters træning og coaching 2x om ugen fordelt på 5 uger
  • Tilpasset træningsprogram(mer)
  • Løbende sparring, motivation og opfølgning i processen
  • Spørgeskema
  • Coaching og vejledning
  • Sjippetov
  • Bogen ‘UDEN FILTER’
  • Adgang sammen med mig i SATS Falkoner Plads, i perioden

HVAD KOSTER DET?

Prisen for dette er 10.500 kr.

Kan evt. betales i 2 rater (første rate inden opstart, anden rate halvvejs i forløbet).

Mange har brug for og fortsætter også efter første omgang. Derfor kan du efterfølgende købe fremmøde min. en gang om ugen og min. en måned ad gangen. Herfra overtager du selv medlemsskabet til SATS.

Der er også den mulighed, at du vælger et forløb udelukkende med coaching, for at fortsætte din indre oprydning og blive holdt på rette spor.

PRAKTISK INFO:

Hverdage
kl. 8.15 – 12.30
SATS Falkoner Plads 1, Frederiksberg

Hverdage
kl. 8.15 – 12.30
SATS Falkoner Plads 1, Frederiksberg

Hverdage
kl. 8.15 – 12.30
SATS Falkoner Plads 1, Frederiksberg

Hverdage
kl. 8.15 – 12.30
SATS Falkoner Plads 1, Frederiksberg

Hverdage
kl. 8.15 – 12.30
SATS Falkoner Plads 1, Frederiksberg

Næste ledige forløb

Pt. ledige forløb

VÆR OPMÆRKSOM PÅ:

Alt fysisk træning foregår i SATS på Falkoner Plads 1 på Frederiksberg, hvor jeg har en ‘huslejekontrakt’ og lejer mig ind.

Træningstiderne ligger i tidsrummet kl.8:15 til og med kl.12:30 på alle hverdage.

Første møde er udelukkende opstart og sparring. Det foregår i vores lokale på Smallegade 28, Frederiksberg.

Når vi sammen har booket dine tider via mail, kan du foretage den endelige tilmelding og betaling i shoppen.

AFBUDSPOLITIK

Din tilmelding er bindende efter betaling, og det er ikke muligt at få refunderet pengene efter opstart eller ved afbrudt forløb.

Afbud skal ske senest 24 timer inden, da træningen ellers vil gå tabt. Forløbet skal afsluttes indenfor tidsrammen og det er ikke muligt at udskyde sessioner til et senere tidspunkt.