Coaching/Mentor-forløb

Pt. få forløb til rådighed

HVAD DU KAN FORVENTE

Min tilgang til forandring er hele vejen rundt om et menneske. Både sind, krop og følelser. Forskellen på mig og mange andre der tilbyder det samme er, at jeg er ‘kendt’ for at være meget tydelig og have fokus på du skaber fremdrift og står et stærkere sted efter endt forløb. Jeg støtter dig og skaber et trygt, ærligt og kærligt rum. Dog er du der ikke kun for dine blå øjnes skyld. Du kommer for at udvikle en stærkere udgave af dig selv og (gen)tænde din indre ild, for at opnå en fundamental ændring. Med andre ord, du kommer for at blive udfordret på din nuværende overbevisning og adfærd og gøre en indsats, for i sidste ende at skabe mere af det, du går og længes efter.

Derfor sidder jeg heller ikke kun og ‘piller i navle med dig’. Jeg udfordrer dig til, at forvente noget af dig selv, sætte handling bag dine ord og øve dig fra gang til gang i, at skabe en større bevidsthed om dig selv og derigennem ændring af din adfærd.

Selvfølgelig er det også afgørende at forstå dine uhensigtsmæssige mønstre.

Når det er sagt, ved rigtig mange allerede en masse om dem selv. Det de til gengæld mangler at få øje på og forståelse for, er den dybereliggende grund til ‘hvorfor de gør som de gør’. Først derfra kan du begynde at trække en streg i sandet og komme nærmere et stærkere sind og en mere støttende måde at være i verden på, som bakker dig op resten af livet.

Et forløb under mine vinger er for kvinder der ønsker at løsrive sig fra deres nuværende, begrænsende tilstand og i stedet steppe op, tage deres power tilbage og blive en mere kraftfuld og tiltrækkende udgave af dem selv – og dermed leve i tættere overensstemmelse med hvem de virkelig er, indeni og udenpå.

Hvad venter du på?

Er du dedikeret og ikke mindst klar til at gøre en indsats og noget andet end du plejer,
så lover jeg dig, at der er stor chance for, at dette forløb kan komme til at forandre dit liv, på flere områder.

DET OPLEVER ANDRE:

Gitte Jensen

Jeg kom til Krisztina med ondt i hjerte og sjæl og udfordringer på arbejdsfronten. Krisztina opdagede hurtigt, at det jeg egentlig kom med, bare var “dåseåbneren” for noget, der stak dybere. Hun fik bevæget mig ind til kernen og rykket ved nogle ting i mig, som jeg ikke anede var kilden til mange af mine frustrationer. Jeg ved, at jo stærkere jeg står i livet, jo mere lykke og glæde og tilfredshed får jeg ud af mit liv. Og det er nemt at sige, men Krisztina gav mig redskaberne til at finde min egen vej, og opnå dette. 

Hanne Hansen

Inden forløbet gik jeg rundt med en følelse af, at jeg havde glemt hvem jeg var. Jeg følte ikke jeg havde en mening om ting – og hvis jeg havde, turde jeg ikke ytre den af frygt for andres mening. Jeg kunne ikke mærke hvad jeg havde lyst til i livet. Dagene gik bare derudaf en efter en, og det virkede uoverskueligt for mig, hvor jeg kunne starte med at ændre noget og hvad det i givet fald var, der skulle ændres.  Krisztina er ærlig og lægger ikke fingre imellem. Hun har en fantastisk evne til at stille de rigtige spørgsmål, der får mig til at reflektere over tingene. Hun er en knalddygtig mentor der får mine varmeste anbefalinger. Jeg kunne ikke have opnået min forandring uden Krisztina. Så var mit liv fortsat i hamsterhjulet, hvor jeg ikke rigtig var glad, uden at kunne beskrive hvorfor. Men nu er jeg så heldig at være et andet og bedre sted – både i krop og sind.

Britt Bang

De fleste mennesker og psykologer jeg har talt med har aldrig turde udfordre mig. Krisztina derimod var ikke bange for at sige, “du lugter da langt væk af rødvin” og “Du lyver”, når jeg sagde, at jeg ikke havde drukket aftenen før. Det er den kærligste hjælp, jeg indtil da havde fået – at nogen ikke var bange for at nævne elefanten i rummet.

Camilla Brok

Før- og efter Krisztina Maria! Jeg er så glad for, at jeg fik taget mig sammen til at starte et coaching forløb. Det er min familie, venner og arbejdsplads også 🙂 Jeg har haft nogle år, hvor jeg var rigtig ked af mit arbejde. Jeg så problemer alle vegne og kunne ikke rigtig finde mening med livet. Med sit stærke blik og, til tider, svære spørgsmål, har Krisztina hjulpet mig med at finde ud af hvad der er vigtigt for mig og hjulpet mig til at blive meget gladere. Altså markant gladere! Der er KÆMPE forskel på mit humør og livssyn før Krisztina Maria og efter Krisztina Maria. Det er som om alt er ændret til det bedre. Det er tydeligt at mærke at Krisztina brænder for at hjælpe mennesker. Hun ser det hele, stiller altid de rette spørgsmål og jeg får ikke lov til at slippe let over noget. På den måde har hun rykket mig til at være en meget bedre, gladere, klogere og stærkere version af mig selv. Stor ros og kæmpe tak fra mig.

Fjóla

Jeg er så glad for at have valgt et personligt coaching/mentorforløb hos Krisztina. Hendes livsenergi og måde at være på er sjov og inspirerende på mange måder. Men hendes evne til at se igennem selvbedrag og ens eget ‘b*llshit’ er enestående. Hun har hjulpet mig med at genfinde min personlige styrke og få tingene sat i et større perspektiv. Jeg er en travl kvinde med mange bolde i luften både som mor og karrierekvinde. Inden forløbet havde jeg det egentlig meget godt, men følte bare der manglende noget. Hos Krisztina har jeg genfundet min selvkærlighed og vigtigheden af at prioritere mig selv i hverdagen. Det vigtigste er også den måde Krisztina fik mig til at indse, at det liv vi lever er enestående og vi vælger selv hvordan vi lever det. Jeg har kæmpe respekt for Krisztina, holder meget af vores møder og kommer til at savne hendes selskab. Heldigvis har vi ikke sagt farvel, men på gensyn. Jeg kan anbefale hende til alle kvinder der mangler at finde sin styrke igen, uden at blive ‘talt efter munden’.

SOM DIN COACH OG MENTOR SØRGER JEG FOR:

 • At du efter få gange finder ud af hvor du præcis skal sætte ind for at knække koden
 • At du finder en klar og tydelig retning for din rejse og ikke er i tvivl om hvor du er på vej hen og hvad du skal
 • At hjælpe dig med at se og mærke dig selv klart og tydeligt
 • At udfordre dig og alt dit sh*t, så du ‘flytter dig’ de steder det er nødvendigt
 • At støtte dig og se lige i gennem dig
 • At fodre dig med bæredygtige og powerfulde værktøjer til at stå op for og ved dig selv, uanset hvad du møder i dit liv
 • At lære dig hvordan du skaber et balanceret forhold til dig selv – fra et selvkærligt og ærligt sted
 • At du får mere glæde, energi, motivation og gå-på-mod i processen
 • At give dig sparring og direkte positive indspark til at holde fokus på din retning
 • At møde dig i øjenhøjde
 • At bryde dig og dine gamle destruktive mønstre ned, så du kan bygge dig selv op – stærkere end nogensinde før

DET FÅR DU:

 • 55 min. sparring pr. gang
 • Coaching, rådgivning og en mentor der forstår og udfordrer dig
 • Bogen ‘UTÆMMET’
 • Yderligere ved min. 8x – bogen ‘UDEN FILTER’ og bogen ‘KOM SÅ’.

HVAD KOSTER DET?

Vælg mellem følgende forløb:

 • 6x fordelt over seks uger – Pris 6.500 kr
 • 8x fordelt over otte uger – Pris 8.000 kr
 • 10x fordelt over 11 uger – Pris 10.000 kr
 • 15x fordelt over 18 uger – Pris 14.000 kr

*Forløbet kan også foregå online eller en kombination af fysiske møder og online møder, hvis du f.eks. bor længere væk.

*Skal din virksomhed betale, bliver der lagt moms oveni de viste priser.

(Ønsker du at fortsætte efter endt forløb, kan du købe min. 4 timer ad gangen til 4.000 kr)

OBS! Som udgangspunkt mødes vi én gang om ugen (første gang halvanden time). Udvikling kræver kontinuerlig fokus, hvis der skal ske en vedvarende transformation. Derfor skal dine timer afvikles løbende og ikke med ugers eller måneders mellemrum. Er du i et længerevarende forløb (månedsvis +1 år) kan der blive længere mellem at vi ses.

PRAKTISK INFO:

Hverdage i alle uger
Kl.12.00 – 15.30
Sted – Smallegade 28, Frederiksberg

Pt. få forløb til rådighed

VÆR OPMÆRKSOM PÅ:

Forløbet foregår i vores Studio på Smallegade 28 på Frederiksberg.

Tidsrummet der kan bookes er alle hverdage fra kl.11.30 til og med kl.16.00.

Før du betaler skal du skrive en mail til [email protected] hvor vi afstemmer forventninger og booker første tid. Herefter betaler du det forløb du har valgt.

AFBUDSPOLITIK

Din tilmelding er bindende efter betaling, og det er ikke muligt at få refunderet pengene hvis du vælger at afbryde et igangværende forløb, da jeg både blokerer tid og må sige nej til nye forløb, i en oftest fuldt booket kalender. Dog kan du vælge at stoppe efter første gang. Såfremt er prisen på en enkelt opstartsession 3.000 kr. Det resterende beløb tilbagebetales.

Afbud til en time skal ske senest 24 timer inden, da den ellers vil gå tabt. Uret begynder at tikke på det tidspunkt vi har aftalt, også selvom du kommer for sent. Går vi over tid er det på ‘min regning’. Forløbet skal afsluttes indenfor tidsrammen vi har aftalt og det er derfor ikke muligt at stoppe op midt i processen og udskyde sessioner til et senere tidspunkt.

Log ind

Mistet din adgangskode?