onlineforlob

Ild i hjertet online forløbet

Er lavet til dig, der ønsker at blive kickstartet til at gå i en ny og mere kraftfuld retning og sætte ind, hvor du ved det er nødvendigt. For at komme nærmere at leve et mere sandt liv, hvor flammen altid er tændt og du tager hvad du vil – mens du stadig kan.

Det er ikke nemt at skabe udvikling og ændre sine overbevisninger og adfærd på egen hånd. Hvis ikke umuligt. Derfor tager jeg dig under vingerne og guider dig i en ny og stærkere retning.

HVAD KOSTER DET?

Forløbet starter d.9 januar 2023. Deadline for tilmelding er d.5 januar klokken 12.00.
– eller når forløbet er udsolgt.

‘Ild i hjertet – onlineforløbet’ koster 1250 kr.

Tilmelder du dig inden d.1/12 kan du benytte Early bird prisen på 750 kr.

Begrænset pladser.
Max. 10 pladser. Fordi. Kvalitet, fremfor kvantitet.

Derfor deltager du også i et trygt og intimt lukket fællesskab af ligesindede, som er der med samme seriøse formål som dig selv. Nemlig at lægge en indsats i og være nysgerrig på, hvordan du gør livet nemmere for dig selv og ikke mindst lever det endnu mere sandt og i tættere overensstemmelse med hvem du virkelig er.

Det er ikke nødvendigt at have læst bogen ‘Ild i hjertet – Tag hvad du vil’, men det kan være en fordel.

DET FÅR DU:

Krisztina Maria som din ufiltrerede coach og mentor, i et lukket fortroligt forum af ligesindede kvinder

En måned med motivation, inspiration, værktøjer, indsigt, fordybelse, handlekraft og opgaver, fra uge til uge

Lukket Facebook Gruppe (forløbet kræver derfor du har en profil)

Opstart og velkomstmail med praktisk info. og udfyldelse af uddybende feedbackskema

1x ugentlig ‘live-video’ med Krisztina Maria, i den lukkede FB-gruppe (uge #1 55 min. – uge #2 #3 #4 – 45 min.)

1x ugentlig opfølgning i videoform med ‘ugens opgave’

1x ugentlig opdatering til at stille eventuelle spørgsmål, hvor nogle af dem vælges ud og besvares i den efterfølgende live-video

For dig der er klar til at reflektere over din måde at være i og anskue verden.

For dig der er klar til at fjerne selvbedraget og se dine uhensigtsmæssige mønstre og adfærd i øjnene.

For dig der vil gøre en indsats løbende, og øve dig på at gøre noget andet end det du plejer.

PRAKTISK INFO. OM FORLØBET:

At du afsætter 45 min. om ugen til at se og høre live-videoen. Derudover skal du sætte tid af til refleksion i forhold til indholdet og den opgave du skal lave, til senere på ugen.

Svaret er, nej!

Du kan sagtens følge forløbet, selvom du ikke kan være tilstede, når live-videoerne afholdes.

Uanset hvornår du ser live-videoen, får du mest ud af forløbet, hvis du løbende følger med. Det vil sige, at du får set live-videoen indenfor de første dage og så vidt muligt får lavet opgaverne, inden udgangen af hver uge.

Vil være mandag d.9 januar kl.15.00

Du kan regne med, at alle ‘live-sessionerne’ ligger i samme tidsrum – mandage kl.15.00 (med mindre der er helligdag eller opstår noget uventet og uforudset, så flyttes dag eller tidspunkt).

Opfølgningsvideoen (som er præfabrikeret) bliver postet hver torsdag morgen/formiddag.

Forløbet lægger op til, at du interagerer og bidrager, når den ugentlige opfølgning bliver postet.

Der er slet ingen tvivl om, at hvis du gør en helhjertet indsats og deltager og bidrager fra uge til uge, så vil du få meget ud af forløbet.

Ja, det gør du torsdag d.11/8, på mail.
(Tjek dit spamfilter/uønsket mail, hvis du ikke modtager informationen).

Efter endt forløb lukker facebookgruppen og dens indhold ned.

Forløbet varer i fire uger og er lavet til, at man er dedikeret og gør en indsats, mens det står på. Jeg er selv en passioneret og dedikeret ildsjæl og ønsker derfor at tiltrække mennesker, der er eller ønsker at være det samme. Det giver den bedste energi, synergi og udvikling.

Forløbet foregår derfor ‘her og nu’, hvor jeg bruger min tid på det ‘live’ og er ‘tilstede’, under forløbet. På den måde bliver det mest ‘sandt’ og ægte, ligesom du får mest ud af det. End hvis jeg bare havde lavet alt på forhånd og solgt dig en færdiglavet pakke.

Vi gør derfor det her sammen. Fra start til slut.

Gruppen og dens indhold lukker af samme årsag ned efter endt forløb. Ligesom et forløb ville gøre i den virkelige verden, hvor jeg var tilstede ‘live’.

Jeg GLÆDER mig til at ‘møde’ dig og være din coach og mentor i fire uger.

Let’s go!

FORLØBET OPFORDRER TIL:

Ild i hjertet online forløbet, er for dig der ønsker at steppe op og udfolde mere, af alt det du indeholder. Som du måske har glemt, som tiden er gået. Eller måske aldrig rigtigt fik antændt. Eller måske blev ‘doven’ omkring og derfor lukkede ned for det.

Det er for dig der måske ønsker at udleve mere af hvem du virkelig er og hvad du længes efter inderst inde. Men af forskellige årsager har holdt tilbage, alt for længe.

Det er for dig, der måske allerede lever med ilden tændt, men alligevel ikke formår at skrue mere op for blusset, de steder, som er vigtige for dig.

Meningen med forløbet er, at du kommer til at se mere ‘tydeligt’. Både dig selv, dem omkring dig og verden.

Meningen er, at du på en måned får mere indsigt og bevidsthed om dig selv. Så du med tiden ikke længere spænder ben for dig selv. Men i stedet går ud og tager hvad vil have – og fortjener.

Meningen med forløbet er, at når det er slut. Så har du fået ny viden (om dig selv) og værktøjer, til at løsrive dig hurtigere, når dine tidligere overbevisninger og adfærd kommer på besøg og prøver på at fastholde dig i det gamle og ‘genkendelige’. Samtidig med, at du har opnået nye strategier og færdigheder, som støtter dig henimod alt du ønsker at udfolde og frisætte, i dig selv.

Meningen med forløbet er, at det er en rejse du starter op og fortsætter – resten af dit liv. Med ilden tændt i hjertet, båret af kærlighed og bevidsthed. For det er fra ‘det sted’, flammen altid vil være levende og tændt.

Din tilmelding er bindende efter betaling.

Det er ikke muligt at få refunderet pengene efter opstart/v. afbrudt forløb.

Du har kun et liv.
Uden mulighed for at gøre det du ønsker dig ‘næste gang’.

Hvis ikke dig, hvem så?
Hvis ikke nu, hvornår så?

Tag mit råd.
Tag hvad du vil ha’!
Nu.

Gør du en helhjertet indsats under hele forløbet, er der stor chance for, at du er meget mere afklaret omkring dig selv og retningen på dit liv, når du når mod enden.

Næste gang

Fra d.9 Januar 2023