Næste gang

Fra d. 10. Januar 2022

Skåret ind til benet er denne ONLINE KVINDEPOWER CAMP for dig som ønsker, at trække en streg i sandet og blive stærk(ere) indeni og udenpå, én gang for alle.

Det betyder:

 • At få ryddet op i alt det l*rt (dårlige vaner og destruktive mønstre) du har på slæb, som bliver ved med at spænde ben for dig.
 • At blive fri og uafhængig af ydre omstændigher og andre, der dikterer hvordan du skal leve dit liv
 • At leve i en krop du er fuldstændig fri og tilpas i og som bakker dig op, det meste af tiden
 • At være parat til at se dig selv og dine historier fra de varme lande i øjnene om, hvorfor du indtil videre ikke har levet i overensstemmelse med det du ønsker dig og længes efter
 • At lægge en indsats i at få vendt din tankegang og adfærd på hovedet, så kun det bedste er godt nok for dig
 • At have kontakt til og navigere fra både din krop, dit sind og hjerte
 • At opbygge et stærkt/stærkere selvværd, så du aldrig mere går på kompromis med dig selv og dine værdier, men altid står ved det, du ved, er sandt for dig

FORLØBET ER FOR DIG DER KAN SIGE 'JA TAK' TIL:

AT UDLEVE HVEM DU VIRKELIG ER OG STÅ STÆRKERE I DIG SELV – END NOGENSINDE FØR!

FORLØBET ER FOR DIG DER ØNSKER:

AT TAGE DIN POWER TILBAGE ELLER FÅ ENDNU MERE AF DEN!

KOMMER DU MED 100% COMMITMENT, TØR JEG GODT GARANTERE DU ER ‘ET BEDRE STED’ EFTER ENDT FORLØB. MEN IKKKE NOK MED DET. DER ER STOR CHANCE FOR DU BLIVER DER!

DET FÅR DU:

 • 4 uger med indsigt, opgaver og fordybelse fra uge til uge
 • Lukket Facebook Gruppe (forløbet kræver derfor du har en fb profil)
 • E-bogen ‘KOM SÅ!’ samt e-bogen ‘UDEN FILTER‘ (værdi 200 kr)
 • Opstart mail med hvordan du forbereder dig bedst muligt
 • Opstart med udfyldelse af uddybende feedbackskema
 • Den fysiske del består af Onlinepakken Fit 4 Fight på et frimærke (Silver udgaven, værdi 750 kr – 8 videoer i alt – 3 træningsprogrammer du kan tage udgangspunkt i og som kan udføres overalt)
 • 1x ugentlig ‘live video’ i den lukkede FB-gruppe (uge #1 55 min. – uge #2 #3 #4 – 45 min.)
 • Lukket fortroligt forum hvor du er sammen med ligesindede
 • 1x ugentlig opfølgning i videoform

Camilla

Jeg er nu røgfri på 54. dag. Jeg er blevet meget bevidst om, hvilke ting jeg ikke kan acceptere, og det giver sig også udtryk i den måde jeg siger fra på. Det er bare fedt! Det var virkelig årets bedste beslutning at tilmelde mig.

Stinne

Gør det! Det er et fantastisk forløb som er meget givende. Krisztina Maria er et af de mest inspirerende mennesker jeg nogensinde har mødt. Det har været den bedste investering i mig selv.

HVAD KOSTER DET?

Online Campen har en værdi af 2800 kr.

Early bird pris t.o.m d.1/11 500 kr

Early bird pris t.o.m d.1/12 575 kr.

Early bird pris t.o.m d.2/1 675 kr.

Deadline for tilmelding er d.6/1 kl.12.00.

OBS! Vær opmærksom på, at der er begrænset pladser, da jeg har en del forberedelse ifht. alle deltagere. Når der er udsolgt, er der derfor udsolgt.

PRAKTISK INFO:

Da det er en Online Camp, vil der ingen personlig sparring være udenom gruppen.

Dog vil der blive taget emner op i ‘live videoerne’, som berører de fleste og som jeg derfor er sikker på du også kan relatere til. Nogle af emnerne er naturligvis også valgt ud fra svarene i feedbackskemaerne.

Første ‘live streamning’ skal du se som en slags ‘kickoff’, hvor jeg i 55 min. gør dig parat til din nye rejse. Så du ikke er i tvivl om, hvor det er du skal lægge dit største fokus, for at få dit gennembrud.

De tre efterfølgende uger følger jeg op to gange om ugen og går i dybden med forskellige emner som er relevante for din forandring og svarer i ‘live videoerne’ samtidig på nogle af de spørgsmål, som måtte dukke op undervejs. Der vil udover den ugentlige ‘live videoe’ være én ugentlig opfølgning i gruppen, også i videoform.

Har du ikke mulighed for at være tilstede når ‘live videoerne’ bliver sendt, kan du altid se dem senere, da de vil blive liggende i den lukkede gruppe, så længe forløbet varer.

Dag og tidspunkt for live streamingen vil blive postet fra uge til uge i gruppen. Dog vil første ‘live møde’ være mandag d.10 januar 2022 kl.14.30. Som udgangspunkt kan du regne med at de fleste ‘live sessions’ ligger i det tidsrum og i starten af ugen, oftest mandag (og i nogle tilfælde tirsdag). Opfølgningsvideoen bliver postet hver torsdag morgen/formiddag.

Campen lægger op til at du interagerer og ‘deler ud af dig selv’. Der er absolut ingen tvivl om, at jo mere du deltager og bidrager, jo mere vil du få ud af forløbet.

Få dage inden opstart vil du løbende modtage flere fælles mails med uddybende og praktisk information, samt link til onlinepakken, bøgerne og FB gruppen. (Tjek dit spamfilter/uønsket mail, hvis du ikke modtager information)

Efter endt forløb lukker facebookgruppen og dens indhold ned, ligesom forløb lukker og slukker i den virkelige verden. E-bøger og ‘Fit 4 fight’ pakken er dog dit for altid.

Jeg GLÆDER mig til at ‘møde’ dig og være din coach og mentor i fire uger.

VÆR OPMÆRKSOM PÅ:

Da jeg arbejder hele vejen rundt om et menneske, handler denne Online Camp ikke om ’kvantitet’ (hverken ifht. antal deltagere eller massevis af overflødig information), men om kvalitet.

Derfor vil forløbet også kræve at du er klar til at reflektere og åbne op overfor dig selv, se dine uhensigtsmæssige vaner og din adfærd i øjnene og ikke mindst gøre en indsats for, at inkorporere nye, sunde og stærkere af slagsen, i dit liv.

Campen er for alle kvinder der ønsker sig mere personlig power, uanset udgangspunkt. Vi er alle forskellige og hvordan vi ser ud på ydersiden og hvad vi har med i vores rygsæk, er komplet ligegyldigt. Det handler om at komme dæmonerne på indersiden til livs og leve et liv, som stemmer mere overens med hvem du virkelig er og hvad du inderst inde længes efter.

Du kan se Online Kvindepower Campen som en kickstart-pakke for din personlige indre og ydre udvikling, hvor du i fire uger selvfølgelig får indsigt løbende (hvis du lægger den indsats i det, som du kræver) og når forløbet er slut, har fået en masse viden (om dig selv) og værktøjer du skal bruge fremadrettet, for at kunne stå på egne ben. Du skal derfor ikke ‘bare’ se det som et “kortvarigt forløb”, men som en rejse du starter op og fortsætter – resten af dit liv.

Ønsker du den nemme (og dermed kortvarige) løsning og håber du får det hele foræret, uden at skulle gøre en indsats, skal du IKKE tilmelde dig denne Camp – eller købe ind i mig i det hele taget. Campen er heller ikke for ‘professionelle’, som vil følge ‘hemmeligt’ med. Sidstnævnte skaber det modsatte af et ‘trygt rum’, hvor folk åbner op og deler.

AFBUDSPOLITIK

Din tilmelding er bindende efter betaling, og det er ikke muligt at få refunderet pengene efter opstart/v. afbrudt forløb. 

Næste gang

Fra d. 10. Januar 2022

Log ind

Mistet din adgangskode?