DEN DYBESTE STEMME

Efter en lang pause over sommeren, er vi nu endelig tilbage med et ny afsnit af vores podcast ‘ild i hjertet’.

Episoden hedder ‘Den dybeste stemme’. Det gør den, fordi den handler om dét så mange mennesker ønsker inderst inde, men har svært ved at forfølge. Nemlig at udleve hvem de virkelig er, indeni og udenpå.

Sige det højt som de inderst inde mener. Gøre det de inderst inde ønsker. Være den, de inderst inde ved de er. Se ud, som de inderst inde har lyst til. Og så videre.

Vi taler om hvorfor så mange holder sig tilbage og hvordan man kommer det nærmere, at kunne stå stærkt i sig selv og dermed leve mere i overensstemmelse med hvem man virkelig er. Udover det, deler vi også ud af vores egne personlige oplevelser.

Kan du genkende det mønster, at du indeholder meget mere end du egentlig udfolder? Så kan du lytte til video podcasten ved at trykke på linket nedenfor.

‘DEN DYBESTE STEMME’.

 

Psst…. d.18+19/9 afholdes der en ‘ild i hjertet’ workshop i vores Studio på Frederiksberg. Der er kun 6 pladser til rådighed (pt. 5 pladser tilbage). Er du interesseret og har brug for at leve mere i overensstemmelse med hvem du er og få mere ild indeni (igen?). Så kan du læse mere HER.

Scroll to Top