KORT OM KRISZTINA MARIA

Jeg har speciale indenfor forandringsprocesser, mentoring og livscoaching, hvor jeg hjælper kvinder med at bryde deres destruktive mønstre, så de kan genfinde deres indre ild og styrke, til at blive den mest kraftfulde udgave af dem selv, indeni og udenpå.

I snart 12 år har jeg drevet virksomheden 'Krisztina Maria - Styrken kommer indefra' og derigennem været i berøring med tusindvis af mennesker, samt hjulpet mange af dem med at ændre adfærd, så de over tid er blevet stærkere end måske nogensinde før - i krop, sind og hjerte.

KRISZTINA MARIA I PUNKTFORM

 • Ejer af virksomheden Krisztina Maria – Styrken kommer indefra siden 2010
 • Coach/Mentor
 • Foredragsholder
 • Speciale indenfor livscoaching, mentoring, livsstil, adfærdsændring, opbygning af nye støttende overbevisninger, fysisk træning, mental udfordring/sparring, alt sammen leveret uden omsvøb og i øjenhøjde
 • Forfatter til bøgerne ‘BANG! Styrken kommer indefra’ – ‘STÆRK og sund for livet’ – ‘UDEN FILTER, fra selvbedrag til selvværd og sundhed – ‘KOM SÅ! Du er stærkere end du tror’ – ‘UTÆMMET, Alting begynder og slutter med dig’ – ‘ILD I HJERTET’ (udgives i 2022)
 • Fast skribent for BT (2012 – 2014)
 • Medvirket i flere TV og Radioprogrammer og bidraget med massevis af viden og artikler i aviser, magasiner og radio. Du finder et lille uddrag her
 • 20 års erfaring indenfor ledelse, salg, motivation og coaching – udvikling af mennesker og ikke mindst mig selv.
 • Et helt liv med masser af udfordringer, livskriser, personlige sejre og succesoplevelser.
 • Sport, træning og fysisk udfoldelse i mange afskygninger har været en stor del af mit liv, både på højt niveau og motionsniveau – nogle perioder mere end andre.
 • Nordjyde bosat i København på 26. år med dansk/ungarnsk/færøsk blod i årerne, deraf også z’et i mit navn.
 • Bor og har virksomhed (som jeg deler med min mand, der også er selvstændig) på Frederiksberg, hvor jeg lever sammen med Thomas og Oliver på 15. år, samt vores to hunde Hercules og Niké.

LANGT OM KRISZTINA MARIA

Jeg har i snart 12 år hjulpet især kvinder, som ønsker at tage deres power tilbage og leve et liv i både, sind, hjerte, krop og ånd, som stemmer mere overens med hvem de virkelig er. Jeg arbejder holistisk igennem forståelse og selvindsigt, når det kommer til ‘hvorfor vi gør som vi gør’. For derfra at ændre gamle overbevisninger og opnå et nyt og stærkere mindset, som skaber grobund for en ny og powerfuld adfærd, der bakker én op, det meste af tiden. 

Jeg har uddannelser, mange års erfaring, en solid track record og speciale i, at arbejde hele vejen rundt om mennesker, samt en sjælden evne og (ydmyg) gave, til at se igennem folks filtre. Dét har ofte resulteret i store øjenåbnere og wake up call’s, for mange der har krydset min vej.

Apropros vej, der er ingen udvej eller let vej. Der er kun, ‘se det i øjnene, accepter det, gå igennem det og bliv ved’. 

Min store drivkraft, passion og fandenivoldskhed driver mig til aktivt, at interessere mig for og løbende deltage i forståelsen og udviklingen af både mig selv og andre mennesker. Min overbevisning samt personlige som professionelle erfaring er, at skal vi hjælpe andre mennesker, bliver vi nødt til selv at være ‘fri’ og ‘gå vejen’, så der er mindst muligt ‘støj på linjen’. Du kan derfor regne med, at jeg praktiserer hvad jeg formidler og går forrest.

Jeg er mest ‘kendt’ for min evne til at se mulighederne og min direkte, ‘uden filter’ attitude. På den måde er jeg ret ukompliceret. Hvad du ser er hvad du får. Jeg har stor respekt for det enkelte menneske og besidder en naturlig evne og har en empatisk tilgang til, at hjælpe og møde folk i øjenhøjde, uanset hvor de ‘kommer fra’. Jeg skiller mig ud fra andre i forandringsbranchen, ved at bruge mit talent til at se (igennem) mennesker helt ‘tydeligt’, kombineret med min store og livslange personlige og kvalificerede forståelse for, hvad det fysiske aspekt har af betydning for at opnå balance, ikke kun i kroppen, men også mentalt og følelsesmæssigt. Vi er en helhed og vi bliver nødt til at se og forstå os selv sådan, hvis der skal ske et permanent gennembrud og vi skal ændre os fundamentalt.

Vil du have min hjælp, skal du udover at være klar til din forandring, være villig til at fjerne dit selvbedrag, kigge indad og arbejde hele vejen rundt om dig selv. Mentalt, emotionelt og kropsligt.

Hvis du f.eks. kun vil fokusere på din indre forandring, uden at forholde dig til din fysik/helbred. Eller hvis du kun ønsker en kropslig tranformation. Eller hvis det hele kun skal handle om dit følelsesliv, skal du kigge et andet sted hen. Har du derimod brug for ‘en som mig’, der kan se dig tydeligt og måske endda lige igennem dig, og den historie fra de varme lande du alt for længe har fortalt dig selv, er du kommet til den rette. Det kan betyde, hvis du er klar til at lægge en indsats for dagen, at du over tid ændrer dig selv og dit liv, på flere parametre. NU, er altid det bedste tidspunkt at begynde på – start i dag, senest i morgen. Tiden kommer aldrig tilbage.

UDDANNELSE

 • Certificeret Livsstilscoach
 • Certificeret NLP Practitioner (Nero Lingvistisk Programmering – kommunikation/coaching)
 • Certificeret Enneagram Practitioner (personlighed/adfærd/coaching)
 • Anthony Robbins, Mastery University (udlandet og online)
 • Certificeret Fysisk Træner
 • Certificeret Training For Warriors instructor 
 • Adskillige kurser, workshops, seminarer i ind/udland/online indenfor menneskelig og personlig udvikling

Log ind

Mistet din adgangskode?