KORT OM KRISZTINA MARIA

En af landets mest anerkendte og erfarne livsstilscoaches og trænere, med speciale i vedvarende forandring, indeni som udenpå.

Krisztina hjælper mennesker fra inderst til yderst, med at (gen)finde deres power, fysisk som mentalt, så de over tid kan opnå det de ønsker sig.

Hun har igennem de sidste mange år hjulpet hundredevis af kendte som ukendte kvinder, med at ændre livsstil - eller dele af den - og har bidraget, og bidrager, med viden indenfor forandring og livsstilsområdet i de fleste medier.

KRISZTINA MARIA I PUNKTFORM

 • Ejer af virksomheden Krisztina Maria – Styrken kommer indefra siden 2010
 • Livsstilscoach, Træner & Mentor
 • Foredragsholder
 • Speciale indenfor livsstilsændringforandring, motivation, mental udfordring/sparring, masser af tough love og hård/intelligent træning der flytter krop og sind!
 • Forfatter til bøgerne ‘BANG! Styrken kommer indefra’ – ‘STÆRK og sund for livet’ – ‘UDEN FILTER – fra selvbedrag til selvværd og sundhed – ‘KOM SÅ! Du er stærkere end du tror’.
 • Skribent for BT (2012 – 2014)
 • Praktiserer hvad jeg “prædiker”
 • 15 års erfaring indenfor ledelse, salg, motivation og coaching – udvikling af mennesker og ikke mindst mig selv.
 • Et helt liv med masser af udfordringer, livskriser, personlige sejre og succesoplevelser.
 • Sport, træning og fysisk udfoldelse i mange afskygninger har været en del af det meste af mit liv, både på højt niveau og motionsniveau – nogle perioder mere end andre.
 • Nordjyde bosat i København på 23. år med dansk/ungarnsk/færøsk blod i årerne, deraf også z’et i mit navn.
 • Bor og har kontor på Frederiksberg, hvor jeg lever sammen med Thomas og Oliver på 12. år, samt vores to hunde Hercules og Niké.

LANGT OM KRISZTINA MARIA

Jeg har endnu tilgode at møde et menneske som ikke ved at det er sundt og godt at huske, at spise sine grøntsager og spise de mindre sunde sager med måde. Jeg har også tilgode at møde et menneske som ikke ved det er sundt for både helbreddet, velværet og energiniveauet, at sætte det ene ben foran det andet og bevæge kadaveret.

Det er altså ikke viden mennesker mangler, til trods for at personlige trænere, diætister og kostvejledere nærmest står i kø for at tilbyde deres ydelser og viden om emnet. Til gengæld har jeg mødt og hjulpet massevis af mennesker, som komplicerer deres sundhed så meget, at det bliver til rumforskning og noget de prøver at få hjælp til at løse udenfor dem selv. Netop via en træner, kostvejleder, diætist mf., som skal lære dem at sætte det ene ben foran det andet eller lære dem at broccoli er en god ide at indtage, imens for meget sukker er dumt. Det går også meget godt, for en stund vel at mærke. Fordi de fleste kan sagtens få og får også resultater via sådanne forløb. Men fordi de kun har fokus på ‘praktikken’ og at følge en ‘plan’ glemmer de oftest det vigtigste og der den største indsats og fokus skal være, nemlig indeni dem selv. Så de kan få styr på hvorfor de gør som de gør og derfra begynde at bryde de dårlige vaner og destruktive mønstre, som i sin tid startede hele lavinen.

Jeg har snart i et årti erfaring med at hjælpe især kvinder der ønsker at tage deres power tilbage og leve et liv i både krop og sind, som stemmer overens med hvem de er. Jeg arbejder holistisk igennem forståelse og selvindsigt i forhold til ‘hvorfor vi gør som vi gør’ og derfra ændring af overbevisninger mod et nyt og stærkere mindset, som skaber grobund for en ny og powerfuld adfærd, der bakker én op, det meste af tiden. 

Jeg har uddannelser, mange års erfaring og speciale i at arbejde hele vejen rundt om mennesker, på min helt unikke måde og med en sjælden evne og (ydmyg) gave, til at se igennem folks filtre. Dét har ofte givet store øjenåbnere og wake up calls for dem der har krydset min vej. Og a pro pro vej, der er ingen udvej eller let vej. Der er kun, se det i øjnene, accepter, gå igennem det og bliv ved. 

Min store drivkraft, passion og fandenivoldskhed driver mig til aktivt at interessere mig for og løbende deltage i forståelsen for og udviklingen af først og fremmest mig selv og naturligvis andre mennesker. Fordi min overbevisning og personlige som professionelle erfaring er, at jo mere vi selv er ‘fri’ og går vejen, jo bedre kan vi hjælpe andre mennesker, uden ‘støj på linjen’.

Jeg er mest ‘kendt’ for min meget direkte, ‘uden filter’ attitude, som er bakket op af stor respekt for det enkelte menneske og en empatisk tilgang til, at hjælpe folk med deres forandring. Jeg skiller mig ud som hvis ikke den eneste, så blandt de meget få i branchen, ved at bruge mit ‘talent’ som mentor og mine coaching evner, sammen med min store og livslange personlige og kvalificerede forståelse for, hvad det fysiske har af betydning for forandring og at opnå balancen – ikke bare i kroppen, men også i sindet og det emotionelle aspekt. Vi er en helhed og vi bliver nødt til at se og forstå os selv sådan, hvis der skal ske et permanent gennembrud og vi skal ændre os fundamentalt.

Derfor, hvis du vil have min hjælp, skal du udover at være klar til din forandring, også være villig til at kigge indad, på lige fod med og alt imens du gør en indsats for, at din krop bliver stærkere, sundere og mere balanceret undervejs.

Hvis du gerne vil stryges med hårene eller kun fokusere på træning, skal du kigge et andet sted hen. Har du derimod brug for en som mig, der kan se dig tydeligt og måske endda lige igennem dig og alt dit ‘bla bla’, er du kommet til den rette. Som hvis du er klar til at lægge en indsats for dagen, kan betyde, at du over tid ændrer dit liv, på flere parametre. NU er altid det bedste tidspunkt at begynde på – start i dag, senest imorgen. Tiden kommer ikke tilbage.

UDDANNELSE

 • Certificeret Personlig Træner Fysiologi
 • Certificeret Ernærings- og livsstilscoach
 • Certificeret Training For Warriors instructor 
 • Certificeret NLP Practitioner
 • Certificeret Enneagram Practitioner
 • Anthony Robbins, Mastery University
 • Adskillige kurser, workshops, seminarer i ind/udland/online indenfor menneskelig og personlig udvikling

For uddybende info gå til Linkedin