KORT OM KRISZTINA MARIA

Jeg er først og fremmest et sandhedssøgende væsen, der altid er villig til at forlade min komfortzone til fordel for tydeligt og ufiltreret, at tilkendegive hvad der betyder noget for mig. Samt være en stemme for alle dem der endnu ikke tør give udtryk for eller italesætte ‘ubehagelige’ sandheder.

Jeg har tilvalgt at være i verden bevidst og kompromisløst hver eneste dag i fuld kontakt med mig selv og mine stærkeste værdier (frihed, sandhed, kærlighed, ansvarlighed, integritet). Med det højere formål at leve et ‘vågent’ og levende liv i sind, hjerte, krop og ånd, mens jeg er på denne jord. Samtidig med jeg bidrager til at gøre en forskel i andres liv.

Jeg er en fri sjæl, som blandt andet bruger mine knivskarpe intuitive evner, værktøjerne NLP og Enneagrammet, min store kropslige forståelse, samt årelange professionelle erfaring og karriere til at guide og coache kvinder (og modige mænd) i alle aldre, der ønsker at løsrive sig fra fastlåste situationer, mønstre og gamle overbevisninger. Med det formål at omprogrammere dem selv og derigennem få adgang til at udvikle kontrol over egen indre tilstand og uforfærdet tage hvad de vil og har brug for i deres liv.

Jeg har sammen med min mand Thomas Finn været på en selvvalgt indre rejse i snart to årtier. Vi mener derfor ydmygt, at vi efterhånden har og lever noget andre også kan drage nytte af. Vi har af samme årsag stiftet konceptet og podcasten ‘Ild i hjertet’. Der fra et sandt sted har til hensigt at ‘løfte’ kvinder og mænd, hver for sig eller i et partnerskab. Ved at give indblik i og udforske menneskelig udvikling, sammenhænge, øget bevidsthed og ikke mindst gennembrud af de barrierer vi alle render rundt med, så vi kan skabe et liv i større tro og mening, med hvem vi virkelig er – og sammen.

‘Ild i hjertet’ podcasten findes i videoform på YouTube kanalen af samme navn (og som lyd, f.eks. på Spotify, til dem der foretrækker det).

 

KRISZTINA MARIA I PUNKTFORM

Ejer af virksomheden ‘Krisztina Maria – Styrken kommer indefra’ siden 2010

Rådgiver & Coach

Podcast vært

Foredragsholder

Speciale indenfor adfærdsændring, opbygning af nye støttende overbevisninger leveret ufiltreret og i øjenhøjde.

Forfatter til bøgerne

BANG! Styrken kommer indefra
STÆRK – og sund for livet
UDEN FILTERFra selvbedrag til selvværd og sundhed’
KOM SÅ!Du er stærkere end du tror
UTÆMMETAlting begynder og slutter med dig
ILD I HJERTET – Tag hvad du vil’.

Fast skribent for BT (2012 – 2014)

Medvirket i flere TV og Radioprogrammer og bidraget med massevis af viden og artikler gennem tiden i aviser, magasiner og radio. 

20 års erfaring indenfor ledelse, salg, motivation og coaching – udvikling af mennesker og ikke mindst mig selv.

Et helt liv med masser af udfordringer, livskriser, personlige sejre og succesoplevelser.

Sport, træning og fysisk udfoldelse i mange afskygninger har været en stor del af mit liv, både på højt niveau og motionsniveau – nogle perioder mere end andre.

Nordjyde bosat i København på 29. år med dansk/ungarnsk/færøsk blod i årerne, deraf også z’et i mit navn.

Bor og har virksomhed (som jeg deler med min mand, der også er selvstændig) på Frederiksberg, hvor jeg lever sammen med Thomas og vores to hunde Hercules og Niké.

LANGT OM KRISZTINA MARIA

Jeg har i 14 år hjulpet og hjælper mennesker, der ønsker at tage deres power tilbage og leve et liv i både sind, hjerte, krop og ånd, som stemmer mere overens med hvem de virkelig er. Jeg arbejder holistisk og ufiltreret gennem en større forståelse og indsigt i dig selv, når det kommer til ‘hvorfor du gør som du gør’. For derfra at ændre gamle overbevisninger og opnå et nyt og stærkere mindset, der skaber grobund for en ny og powerfuld adfærd, som vil bakke dig op resten af dit liv.

Jeg har selvbetalte uddannelser, seminarer, kurser mm. i ind og udland med i min værktøjskasse, mange års erfaring, en solid track record og speciale i at arbejde hele vejen rundt om mennesker – samt en sjælden evne og (ydmyg) gave, til at se gennem folks bevidste som ubevidste narrativ. Dét har ofte resulteret i store øjenåbnere og wake up call’s for mange der har krydset min vej.

Min store nysgerrighed og mit lidenskabelige og fandenivoldske væsen driver mig til aktivt at interessere mig for og løbende deltage i forståelsen og udviklingen af både mig selv, andre mennesker og verden. Min overbevisning og personlige samt professionelle erfaring er, at skal vi hjælpe andre optimalt, bliver vi nødt til selv at være forholdsvis ‘fri’ og ‘gå vejen’. For at skabe mindst muligt ‘støj på linjen’, i et andet menneskes udvikling og transformation. Du kan derfor regne med jeg praktiserer hvad jeg formidler og går forrest, som jeg har gjort i årevis – også uden at være blevet ‘en af de frelste’, der mener, de har den endegyldige sandhed.

Jeg er mest ‘kendt’ for min naturlige evne til at være i verden fra et ‘sandt’ og ‘tydeligt’ sted. Set fra den vinkel, er jeg et ukompliceret væsen. Hvad du ser, er hvad du får. Jeg har stor respekt for det enkelte individ og besidder en naturlig og empatisk evne, til at hjælpe og møde folk i øjenhøjde, uanset hvor de ‘kommer fra’.

Jeg skiller mig ud fra andre i forandringsbranchen, ved at bruge mit talent til at se (gennem) mennesker helt ‘tydeligt’, kombineret med min store og livslange personlige og kvalificerede forståelse for hvad det fysiske aspekt har af betydning, hvis man ønsker at leve et ‘vågent’ og vitalt liv i balance, ikke kun i kroppen, men også mentalt og følelsesmæssigt. Du er en helhed og du bliver nødt til at se og forstå dig selv sådan, hvis du vil udvikle dig og have et permanent gennembrud, hvor du ændrer dig fundamentalt.

Vil du have min hjælp, skal du udover at være klar til at lægge en indsats i din forandring være villig til at fjerne dit selvbedrag, kigge indad og arbejde hele vejen rundt om dig selv. Mentalt, emotionelt, åndeligt og kropsligt.

NU, er altid det bedste tidspunkt at begynde på – start i dag, senest i morgen. Du er her kun en gang og tiden får du aldrig tilbage.

UDDANNELSE

Certificeret NLP Practitioner (Neuro Lingvistisk Programmering – kommunikation/coaching)
Certificeret Enneagram Practitioner (personlighed/adfærd/coaching)
Certificeret Livsstilscoach
Anthony Robbins, Mastery University (udlandet og online)
Adskillige kurser, workshops, seminarer i ind/udland/onlineindenfor menneskelig og personlig udvikling

KROP

Certificeret Fysisk Træner
Certificeret Training For Warriors instructor

Scroll to Top