KORT OM KRISZTINA MARIA

Jeg har specialiseret mig indenfor livsstilsområdet, hvor jeg hjælper især kvinder med at bryde deres destruktive mønstre og dermed genfinde deres indre styrke, til at blive den bedste udgave af dem selv, indeni og udenpå.

I snart et årti har jeg drevet virksomheden 'Krisztina Maria - Styrken kommer indefra' og derigennem været i berøring med tusindvis af mennesker, og hjulpet mange af dem med at ændre adfærd, så de over tid er blevet stærkere, end måske nogensinde før - i krop, sind og hjerte.

KRISZTINA MARIA I PUNKTFORM

 • Ejer af virksomheden Krisztina Maria – Styrken kommer indefra siden 2010
 • Mentor & Livsstilscoach
 • Foredragsholder
 • Speciale indenfor livsstil, adfærdsændring, opbygning af nye støttende overbevisninger, kropstransformation, mental udfordring/sparring, alt sammen i øjenhøjde og leveret ‘uden filter’.
 • Forfatter til bøgerne ‘BANG! Styrken kommer indefra’ – ‘STÆRK og sund for livet’ – ‘UDEN FILTER – fra selvbedrag til selvværd og sundhed – ‘KOM SÅ! Du er stærkere end du tror’.
 • Fast skribent for BT (2012 – 2014)
 • Medvirket i flere TV og Radioprogrammer og bidraget med massevis af viden og artikler i aviser og magasiner
 • 20 års erfaring indenfor ledelse, salg, motivation og coaching – udvikling af mennesker og ikke mindst mig selv.
 • Et helt liv med masser af udfordringer, livskriser, personlige sejre og succesoplevelser.
 • Sport, træning og fysisk udfoldelse i mange afskygninger har været en stor del af mit liv, både på højt niveau og motionsniveau – nogle perioder mere end andre.
 • Nordjyde bosat i København på 24. år med dansk/ungarnsk/færøsk blod i årerne, deraf også z’et i mit navn.
 • Bor og har virksomhed på Frederiksberg, hvor jeg lever sammen med Thomas og Oliver på 13. år, samt vores to hunde Hercules og Niké.

LANGT OM KRISZTINA MARIA

Jeg har  tilgode, at møde et menneske som ikke ved hvad der er sundt og mindre sundt eller at det hverken er godt at spise for meget eller for lidt. Jeg har også tilgode at møde et menneske, som ikke ved, det er sundt for både helbreddet, velværet og energiniveauet, at sætte det ene ben foran det andet og bevæge kroppen kontinuerligt.

Det er altså ikke viden mennesker mangler, til trods for ‘eksperter’ står i kø for, at tilbyde deres ydelser og indsigt om emnet. Til gengæld har jeg mødt og hjulpet massevis af, især kvinder, som komplicerer deres sundhed, livsstil,  ja liv så meget, at det bliver til rumforskning og noget de prøver at få hjælp til at løse, udenfor dem selv. Netop via ‘sundhedseksperter’ som skal lære dem, at sætte det ene ben foran det andet eller lære dem at broccoli er en god idé at indtage, imens for meget sukker er dumt. Det går også meget godt, for en stund vel at mærke. De fleste kan sagtens få og får også resultater i sådanne forløb. Men fordi de kun har fokus på ‘praktikken’ og at følge en ‘plan’, glemmer de oftest det vigtigste og der den største indsats og fokus skal være, nemlig indeni dem selv. Så de kan få styr på hvorfor de gør som de gør og derfra begynde, at rydde op og bryde de dårlige vaner og destruktive mønstre, som i sin tid startede hele lavinen.

Jeg har i et årti hjulpet især kvinder, som ønsker at tage deres power tilbage og leve et liv i både krop og sind, som stemmer overens med hvem de virkelig er. Jeg arbejder holistisk igennem forståelse og selvindsigt, når det kommer til ‘hvorfor vi gør som vi gør’. For derfra at ændre gamle overbevisninger, mod et nyt og stærkere mindset, som skaber grobund for en ny og powerfuld adfærd, der bakker én op, det meste af tiden. 

Jeg har uddannelser, mange års erfaring og speciale i at arbejde hele vejen rundt om mennesker og med en sjælden evne og (ydmyg) gave, til at se igennem folks filtre. Dét har ofte givet store øjenåbnere og wake up calls, for mange der har krydset min vej. Og apropros vej, der er ingen udvej eller let vej. Der er kun, ‘se det i øjnene, accepter, gå igennem det og bliv ved’. 

Min store drivkraft, passion og fandenivoldskhed driver mig til aktivt at interessere mig for og løbende deltage i forståelsen og udviklingen af både mig selv og andre mennesker. Min overbevisning samt personlige som professionelle erfaring er, at skal vi hjælpe andre mennesker, bliver vi nødt til selv at være ‘fri’ og ‘gå vejen’, så der er mindst muligt ‘støj på linjen’. Du kan derfor regne med, at jeg praktiserer hvad jeg prædiker og går forrest.

Jeg er mest ‘kendt’ for min direkte, ‘uden filter’ attitude. På den måde er jeg ret ukompliceret. Hvad du ser er hvad du får. Jeg har stor respekt for det enkelte menneske, samt en naturlig evne og empatisk tilgang til, at hjælpe og møde folk i øjenhøjde, uanset hvor de ‘kommer fra’. Jeg skiller mig ud, som hvis ikke den eneste, så blandt de få i branchen, ved at bruge mit talent, til at se mennesker helt ‘tydeligt’. Dét, sammen med min store og livslange personlige og kvalificerede forståelse for, hvad det fysiske aspekt har af betydning for, at opnå balance – ikke kun i kroppen, men også i sindet og vores følelser. Vi er en helhed og vi bliver nødt til at se og forstå os selv sådan, hvis der skal ske et permanent gennembrud og vi skal ændre os fundamentalt.

Vil du have min hjælp, skal du udover at være klar til din forandring, være villig til at kigge indad og arbejde hele vejen rundt om dig selv.

Hvis du f.eks. kun vil fokusere på din krops transformation eller kun være tilstede i dit hoved eller følelser, skal du kigge et andet sted hen. Har du derimod brug for ‘en som mig’, der kan se dig tydeligt og måske endda lige igennem dig, og den historie fra de varme lande, du alt for længe har fortalt dig selv, er du kommet til den rette. Det kan betyde, hvis du er klar til at lægge en indsats for dagen, at du over tid ændrer dig og dit liv, på flere parametre. NU er altid det bedste tidspunkt at begynde på – start i dag, senest imorgen. Tiden kommer aldrig tilbage.

UDDANNELSE

 • Certificeret Personlig Træner Fysiologi
 • Certificeret Livsstilscoach
 • Certificeret Training For Warriors instructor 
 • Certificeret NLP Practitioner
 • Certificeret Enneagram Practitioner
 • Anthony Robbins, Mastery University
 • Adskillige kurser, workshops, seminarer i ind/udland/online indenfor menneskelig og personlig udvikling