HVAD KAN DU FORVENTE?

Min tilgang til forandring er hele vejen rundt om et menneske. Både sind, hjerte, krop og ånd.

Forskellen på mig og mange andre der tilbyder det samme, er at jeg er ‘kendt’ for at være ufiltreret og have fokus på du skaber fremdrift og står et stærkere og mere bevidst sted efter endt forløb.

Jeg støtter dig og sørger for et trygt, ufiltreret og omfavnende rum. hvor du ikke kun kommer for dine blå øjnes skyld. Men for at lade det dø som ikke længere støtter dig og give liv til noget nyt og stærkere.

Med andre ord, du kommer for at blive udfordret på dine nuværende overbevisninger og adfærd og gøre en indsats, for at skabe mere af det du går og længes efter.

Derfor kan du forvente, at jeg udfordrer dig til at forvente noget af dig selv, løbende øve dig i at skabe større indsigt og bevidsthed, sætte handling bag dit nye livssyn og ordforråd, for derigennem at ændre din adfærd permanent.

Selvfølgelig er det også afgørende at forstå dine uhensigtsmæssige mønstre.

Når det er sagt, ved rigtig mange med deres hoved allerede en masse om dem selv. Det de til gengæld mangler at få øje på og forståelse for, er den dybereliggende grund til ‘hvorfor de gør som de gør’ og ‘forstå’ det med hjertet.

Først derfra kan du begynde at trække en streg i sandet og komme nærmere et stærkere sind og en mere støttende måde at være i verden, der bakker dig op – resten af dit liv.

Et forløb under mine vinger er for den moderne kvinde der på flere områder har ‘fat i sig selv’ og sit liv, men vil have ‘mere’. Det er for kvinder der er kommet til at gå for meget på kompromis med dem selv og derfor ønsker at løsrive sig fra deres nuværende, begrænsende tilstand, og den livsløgn de kom til at bilde sig selv ind.

For i stedet at steppe op, tage deres feminine power tilbage og blive en mere kraftfuld og tiltrækkende udgave af dem selv. Med det formål, at leve i tættere overensstemmelse med hvem de virkelig er, indeni og udenpå – i sind, hjerte, krop og ånd og med en indre ild der aldrig slukker. Er det dig?

HVAD VENTER DU SÅ PÅ?

Hvis du med et helhjertet ‘F*ck ja’ ønsker at løsrive dig fra dine begrænsende historier og blive ’til mere’
- så er vi to det perfekte match!

SOM DIN COACH & RÅDGIVER SØRGER JEG FOR:

At du efter få gange finder ud af hvor du præcis skal sætte ind for at løsrive dig

At du finder en klar og tydelig retning for din rejse og ikke er i tvivl om hvor du er på vej hen og hvad du skal

At hjælpe dig med at se og mærke dig selv klart og tydeligt

At udfordre dig, så du ‘flytter dig’ de steder det er nødvendigt

At støtte dig og se gennem dig

At fodre dig med bæredygtige og powerfulde værktøjer til at stå op for og ved dig selv, uanset hvad du møder i dit liv

At lære dig hvordan du skaber et balanceret forhold til dig selv – fra et selvkærligt, ærligt og mest feminint sted

At du får mere glæde, energi, motivation og gå-på-mod i processen

At give dig sparring og direkte positive indspark til at holde fokus på din retning

At møde dig i øjenhøjde

At rive dine gamle destruktive mønstre ned, så du kan bygge dig selv op – stærkere og mere let og levende, end nogensinde før

INFORMATION OM COACHING

Vælg mellem følgende forløb:

 • 6x fordelt over seks uger – Pris 6.700 kr
 • 8x fordelt over otte uger – Pris 8.500 kr
 • 10x fordelt over 11 uger – Pris 10.300 kr
 • 15x fordelt over 18 uger – Pris 14.000 kr

*Forløbet kan også foregå online eller en kombination af fysiske møder og online møder, hvis du f.eks. bor længere væk fra Frederiksberg.

*Skal din virksomhed betale, bliver der lagt moms oveni de viste priser.

(Ønsker du at fortsætte efter endt forløb, kan du købe min. 4 timer af gangen, til en pris a 1000 kr. pr. gang)

OBS! Som udgangspunkt mødes vi én gang om ugen (første gang halvanden time). Udvikling kræver kontinuerlig fokus, hvis der skal ske en vedvarende transformation. Derfor skal dine timer afvikles løbende og ikke med ugers eller måneders mellemrum. Er du i et længerevarende forløb (månedsvis +1 år) kan der blive længere mellem at vi ses.

 • 55 min. sparring pr. gang
 • Coaching, rådgivning, sparring og en mentor der forstår, rummer og udfordrer dig.

Det er individuelt hvad kvinder kommer med af udfordringer. For de flestes vedkommende handler det om udvikling. At flytte sig fra ét sted, til et andet. Fra en overbevisning, til en anden. Eller løsrive sig fra en specifik situation.

Det kan være alt fra:

 • Kvinder der lever i et uopfyldt ægteskab, de skal løsrive sig fra – eller er blevet forladt.
 • Kvinder der skal genfinde deres personlige styrke og balancere deres feminine og maskuline energi.
 • Kvinder midt i livet, som skal genopfinde sig selv.
 • Yngre kvinder der ønsker og har brug for at opbygge et stærkere selvværd og tro på sig selv.
 • Kvinder som har slukket deres indre ild og skal genantænde den (som single eller i parforholdet)
 • Kvinder der er gået i stå med eller vil udvikle deres karriere/forretning.
 • Kvinder der alt for længe har nedprioriteret deres kærlighedsliv (også det til dem selv).
 • Kvinder der ikke kan mærke hvad deres formål med livet er.
 • Kvinder der er kommet til at leve et liv på andres præmisser og skal på rette spor, igen.
 • Kvinder som har styr på en del i deres liv, men har givet slip på de vigtigste behov, som skal genopdages.
 • Kvinder som ‘bare’ tager deres overordnede helbred seriøst og ønsker at blive holdt på sporet og leve et ‘vågent’ og bevidst liv.
 • Kvinder der har et usundt kærlighedsmønster, de ønsker at løsrive sig fra.

Og så videre….

Det gør kvinder fra tyve år til midt halvtredserne. Kvinder der søger et ufiltreret rum, hvor de bliver mødt i øjenhøjde. Kvinder der ellers er velfungerende de fleste steder i deres liv. Men som ønsker at give slip på mønstre, adfærd, fortid, historier, situationer, konstellationer, indre dæmoner mm. der begrænser dem. Med det formål, at kunne udfolde og udvikle alt hvad de mere indeholder. Frisætte dem selv og leve et liv på egne præmisser.

Kvinder der kommer med samme hensigt. At tage sig selv og deres overordnede helbred seriøst. De ’tiltrækkes’ af min energi, personlighed, tydelighed, oprigtige interesse, empati og kraft – og min solide mangeårige track record, som har skabt forandringer og et nyt livssyn, for massevis af mennesker.

Jeg er helt ‘ligeglad’ med ‘hvor du kommer fra’ og hvad dit udgangspunkt er. Vi mennesker er i bund og grund ikke så forskellige. Vi kæmper ofte med de samme udfordringer, bare fra hvert vores sted, baggrund og indsigt. Vi skal alle samme vej. Hen mod mere selvforståelse, et større ordforråd om os selv, en udvidet bevidsthed og en støttende, kærlig og mere selvstyrende adfærd. Hvor vi drejer rorpinden i den retning, der er mest meningsfuld og hensigtsmæssig, for os selv og dem omkring os.

Så længe du kommer med et åbent sind og hjerte, er klar til at lægge en indsats i dig selv og det du længes efter. Så kan og vil jeg hjælpe dig. Skulle jeg derimod vurdere, at jeg ikke er den rette, til det du har brug for. Vil jeg til enhver tid sige det til dig og såvidt muligt henvise dig, til en jeg ved er.

Hverdage i alle uger
kl.11.30 til og med kl.16.00
Smallegade 28, Frederiksberg

Forløbet foregår i vores Studio på Smallegade 28 på Frederiksberg eller online.

Tidsrummet der kan bookes er alle hverdage fra kl.11.30 til og med kl.16.00.

Før du betaler skal du skrive en mail til [email protected] hvor vi afstemmer forventninger og aftaler første tid. Du er også velkommen til at booke en 10 min. telefonsamtale, hvis du har nogle spørgsmål til dit forløb.

Herefter booker og investerer du i dit livsændrende forløb.

Din tilmelding er bindende efter betaling, og det er ikke muligt at få refunderet pengene hvis du vælger at afbryde et igangværende forløb, da jeg både blokerer tid og må sige nej til nye forløb, i en oftest fuldt booket kalender. Dog kan du vælge at stoppe efter første gang. Såfremt er prisen på en enkelt opstartsession (halvanden time) 1.800 kr. Det resterende beløb tilbagebetales.

Afbud til en time skal ske senest 24 timer inden, da den ellers vil gå tabt. Uret begynder at tikke på det tidspunkt vi har aftalt, også selvom du kommer for sent. Går vi over tid er det på ‘min regning’. Forløbet skal afsluttes indenfor tidsrammen vi har aftalt og det er derfor ikke muligt at stoppe op midt i processen og udskyde sessioner til et senere tidspunkt. Det er heller ikke muligt delvist at overdrage et forløb til andre.

Book dit forløb med det samme!

REFERENCER

Jeg kom til Krisztina med ondt i hjerte og sjæl og udfordringer på arbejdsfronten. Krisztina opdagede hurtigt, at det jeg egentlig kom med, bare var “dåseåbneren” for noget, der stak dybere. Hun fik bevæget mig ind til kernen og rykket ved nogle ting i mig, som jeg ikke anede var kilden til mange af mine frustrationer. Jeg ved, at jo stærkere jeg står i livet, jo mere lykke og glæde og tilfredshed får jeg ud af mit liv. Og det er nemt at sige, men Krisztina gav mig redskaberne til at finde min egen vej, og opnå dette.
Gitte Jensen
De fleste mennesker og psykologer jeg har talt med har aldrig turde udfordre mig. Krisztina derimod var ikke bange for at sige, “du lugter da langt væk af rødvin” og “Du lyver”, når jeg sagde, at jeg ikke havde drukket aftenen før. Det er den kærligste hjælp, jeg indtil da havde fået – at nogen ikke var bange for at nævne elefanten i rummet.
Britt Bang
Inden forløbet gik jeg rundt med en følelse af, at jeg havde glemt hvem jeg var. Jeg følte ikke jeg havde en mening om ting – og hvis jeg havde, turde jeg ikke ytre den af frygt for andres mening. Jeg kunne ikke mærke hvad jeg havde lyst til i livet. Dagene gik bare derudaf en efter en, og det virkede uoverskueligt for mig, hvor jeg kunne starte med at ændre noget og hvad det i givet fald var, der skulle ændres. Krisztina er ærlig og lægger ikke fingre imellem. Hun har en fantastisk evne til at stille de rigtige spørgsmål, der får mig til at reflektere over tingene. Hun er en knalddygtig mentor der får mine varmeste anbefalinger. Jeg kunne ikke have opnået min forandring uden Krisztina. Så var mit liv fortsat i hamsterhjulet, hvor jeg ikke rigtig var glad, uden at kunne beskrive hvorfor. Men nu er jeg så heldig at være et andet og bedre sted – både i krop og sind.
Hanne Hansen
Før- og efter Krisztina Maria! Jeg er så glad for, at jeg fik taget mig sammen til at starte et coaching forløb. Det er min familie, venner og arbejdsplads også 🙂 Jeg har haft nogle år, hvor jeg var rigtig ked af mit arbejde. Jeg så problemer alle vegne og kunne ikke rigtig finde mening med livet. Med sit stærke blik og, til tider, svære spørgsmål, har Krisztina hjulpet mig med at finde ud af hvad der er vigtigt for mig og hjulpet mig til at blive meget gladere. Altså markant gladere! Der er KÆMPE forskel på mit humør og livssyn før Krisztina Maria og efter Krisztina Maria. Det er som om alt er ændret til det bedre. Det er tydeligt at mærke at Krisztina brænder for at hjælpe mennesker. Hun ser det hele, stiller altid de rette spørgsmål og jeg får ikke lov til at slippe let over noget. På den måde har hun rykket mig til at være en meget bedre, gladere, klogere og stærkere version af mig selv. Stor ros og kæmpe tak fra mig.
Camilla Brok
Jeg er så glad for at have valgt et personligt coaching/mentorforløb hos Krisztina. Hendes livsenergi og måde at være på er sjov og inspirerende på mange måder. Men hendes evne til at se igennem selvbedrag og ens eget ‘b*llshit’ er enestående. Hun har hjulpet mig med at genfinde min personlige styrke og få tingene sat i et større perspektiv. Jeg er en travl kvinde med mange bolde i luften både som mor og karrierekvinde. Inden forløbet havde jeg det egentlig meget godt, men følte bare der manglende noget. Hos Krisztina har jeg genfundet min selvkærlighed og vigtigheden af at prioritere mig selv i hverdagen. Det vigtigste er også den måde Krisztina fik mig til at indse, at det liv vi lever er enestående og vi vælger selv hvordan vi lever det. Jeg har kæmpe respekt for Krisztina, holder meget af vores møder og kommer til at savne hendes selskab. Heldigvis har vi ikke sagt farvel, men på gensyn. Jeg kan anbefale hende til alle kvinder der mangler at finde sin styrke igen, uden at blive ‘talt efter munden’.
Fjóla
Ønsker du at møde et menneske, en coach, som har det mod, den viden og indsigt til at kunne formå at skubbe til dig, som en jernnæve i en forholdsvis blød fløjlshandske, så er Krisztina den helt rigtige for dig. Tilføj desuden et dybt ønske om at du tager ansvar for eget liv, adfærd, mønstre og lever dit fulde potentiale krydret med en knivskarp analytisk iagttagelsesevne, skarpe spørgsmål, en no b*llsh*t tilgang, tårnhøj energi og en god portion uformel humor så rammer du ind i essensen af, hvad du bliver omgivet af og med, i mødet med Krisztina. Et møde du ikke kan gå uændret fra – go do.
Anne Marie

Tilmeld dig nyhedsbrevet

Scroll to Top