En ting er hvad man selv siger

– noget andet er hvordan andre oplever en!

Den største krise i mit liv, blev vendt til at være den største gave i mit liv. Alt sammen takket være Krisztina Maria. Så med dette vil jeg bare sige:
Krisztina Maria du har gjort en KÆMPE forskel for mig i min nye tilværelse. At være i et forløb hos dig, er det bedste jeg nogensinde har gjort for mig selv, og det har været hver en krone værd.
Jeg har fundet ind til kernen af, hvem jeg er, hvad jeg indeholder, og hvordan jeg udfolder mine vinger, så jeg kan flyve endnu stærkere ud i livet end da jeg sad hos Krisztina første gang. Krisztina har på en varm, kærlig, ærlig, skarp, direkte, omfavnen, klog, empatisk, rummelig, engageret, nærværende og sjov måde hjulpet mig med at omskrive den historie jeg konstant fortalte mig selv.
Stine K.
Det fede er, at Krisztina udfordrer dig. Samtidig med at hun støtter dig. Denne balance som Krisztina eminent navigerer i, skaber gode forudsætninger for udvikling i sig selv. Jeg synes tit det var lidt svært at dukke op til sessions, men jeg er ALTID gået derfra med at have lært noget nyt og med lidt lettere at kunne trække vejret helt ned i maven.
Nicoline
Krisztina er en knalddygtig mentor der får mine varmeste anbefalinger. Jeg kunne ikke have opnået mine ændringer uden Krisztina. Så var mit liv fortsat i hamsterhjulet, hvor jeg ikke rigtig var glad, uden at kunne beskrive hvorfor. Men nu er jeg så heldig at være et andet og bedre sted - både i krop og sind.
Hanne
Der er KÆMPE forskel på mit humør og livssyn før Krisztina Maria og efter Krisztina Maria. Det er som om alt er ændret til det bedre.
Camilla Brok
Krisztinas evne til at se igennem selvbedrag og ens eget ‘b*llshit’ er enestående. Hun har hjulpet mig med at genfinde min personlige styrke og få tingene sat i et større perspektiv.
Fjóla
10 fredage er turen gået fra Vestfyn til Frederiksberg for en times samtale med Krisztina. Mål: at rydde op indeni, lægge ting på plads og finde min retning fremadrettet - hvilende i mig selv og i min væren i verden. Og hvilken forskel det har gjort for mig! Trygt, kærligt, udfordrende og vedholdende har hun hjulpet mig til at finde de, for mig, rigtige svar, uden at jeg på noget tidspunkt har følt at jeg har ‘været i terapi’
Kæmpe tak - det har været den bedste investering i mig selv!
HANNE
Du skal ikke vælge Krisztina, hvis du vil holdes i hånden og krammes, men hvis du vil have en coach, der tør fortælle dig sandheden, en coach der tør at kalde dit bluff, en coach der tør udfordre dig og samtidig er enormt imødekommende, kærlig og omsorgsfuld, så er Krisztina den du leder efter. Jeg er taknemmelig for, at jeg valgte Krisztina, da jeg havde allermest brug for det, og jeg ville vælge hende igen uden forbehold.
Britt Bang
Jeg kan ikke takke dig nok for den indvirkning dit forløb har haft på min TIDLIGERE altfortærende angst, der nu bare er et fortidslevn.
Katrine
Ønsker du at møde et menneske, en coach, som har det mod, den viden og indsigt til at kunne formå at skubbe til dig, som en jernnæve i en forholdsvis blød fløjlshandske, så er Krisztina den helt rigtige for dig.
Anne Marie

Tilmeld dig nyhedsbrevet

Scroll to Top