VED DU ELLER ER DU?

Det er aldrig nok at forstå noget konceptuelt. Selvom viden er essentiel i enhver udvikling og forandringsproces, flytter det intet, hvis du ikke ‘lever’ det. Jeg hjælper dig med at ‘forstå mere’. Men vigtigst, at ‘være mere’.

Min vigtigste opgave er

At tydeliggøre for dig, hvor du spænder ben for dig selv og fodre dig med transformerende indsigt og værktøjer, så du klokkeklart kan se hvem du skal blive til og hvordan.

MIT ØNSKE ER

At gøre dig mere robust og til et menneske der har kontakt til dig selv, stoler på dig selv, tager stilling til dig selv, lever dit liv bevidst og i tro med hvem du virkelig er. Med det formål at slippe din utæmmede natur løs, antænde din indre flamme, så du lever med ild i hjertet, og tager hvad du vil, indtil den dag du skal herfra. Ræsonnerer det med dig og berører det måske din sjæl der længe har ønsket at blive ‘hørt’, er du kommet til det rigtige sted.

Fugl Føniks måtte dø, for at noget stærkere og klogere kunne opstå. Ligesom du bliver nødt til at lade noget dø, for at give liv til noget nyt og smukt.

Book dit forløb med det samme!

Tilmeld dig nyhedsbrevet

Scroll to Top