JEG TROR PÅ STÆRK OG SUND – INDENI OG UDENPÅ

Du skal vælge mig, hvis du kommer med en god portion dedikation og lyst til at blive stærk og sund, indeni og udenpå samt finde din indre styrke og power frem. Jeg hjælper dig med at skabe din forandring og gøre det DU drømmer om til virkelighed!

Og jeg giver ikke op, før det lykkes!

Det er ikke nemt at ændre sin adfærd og livsstil, men det er heller ikke umuligt eller ulideligt og slet ikke sort/hvidt eller ‘enten/eller’. Jeg kommer helt sikkert ikke til at pakke tingene ind og fortælle dig hvad du måske ønsker at høre – til gengæld bliver det tydeligt for dig, hvordan det hele og du virkelig hænger sammen, og hvor du spænder ben for dig selv.

Passionen er mit personlige brændstof!

Jeg brænder for at arbejde med mennesker, der virkelig ønsker, at ændre deres måde at være i verden på, til én der bakker dem op, det meste af tiden – og gøre det til en livsstil, at leve i overensstemmelse med  hvem de virkelig er. Men jeg stopper ikke her. Fordi forudsætningen for, at give dig et forløb, som du på et tidspunkt selv skal tage ansvar for og som er drevet af et højere formål, handler også om et nyt og stærkt sind.

FOR DEN ENESTE, SOM FORHINDRER DIG I AT GØRE DET, DU VIL, ER TRODS ALT DIG SELV - INTET ÆNDRER SIG, FØR DU GØR!