ILD I HJERTET ONLINEFORLØB

Fit, fri & Feminin

3 uger
3 emner
3×30 minutter live
+ 30 min. Q&A i uge 2+3

EMNERNE

Svar, du blandt andet gerne skulle komme nærmere under forløbet.

Fit & Stærk hele livet

Hvorfor du skal spise, træne og sove som om dit liv afhænger af det. Hvordan du med garanti vil opnå resultater og beholde dem, med den rette indgangsvinkel, indstilling og indsats.

tænk dig fri

Din krop er et produkt af dine tanker. Derfor har dine overbevisninger en afgørende betydning for om dine resultater og din livsstil bliver for livet eller for ‘et øjeblik’. Ryd op og ud i dine begrænsende tanker og støt dig selv i alle de valg du træffer for dig selv.

Sind, hjerte & krop forbinder din femininitet

Du er en sammenhæng. Derfor skal du have dit sind, hjerte og krop til at spille sammen, for at kunne leve frisat, mest feminint og med fuld ild. Hvis du sidder det ene overhørig og kun prioriterer det andet, vil du hele tiden ende samme sted. Find ud hvor du skal sætte ind og hvordan.

Hvad du kan forvente

Husk at stave din mailadresse korrekt
når du booker din plads, og tjek dit spamfilter,
hvis du mod forventning ingen mail modtager.

ONLINE FORLØB

Dette online-forløb for kvinder begynder d.7/5 og varer 3 uger, hvor jeg går ‘LIVE’ og underviser i en lukket facebookgruppe, som du bliver lukket ind i dagen før kickoff (det vil sige d.6/5-2024) via et link du får tilsendt på mail. 

Et par dage forinden får du også tilsendt en mail med praktisk information og et feedbackskema du kan udfylde, for på den måde at forberede dig til forløbet.

LIVE VIDEO INFO

Livevideoerne varer ca. 30 min. pr. gang (plus ca.3o min. Q&A i uge 2+3) og bliver sendt en gang om ugen.

Kan du ikke være med under liveudsendelsen, kan du se dem når det passer dig bedre. 

Alt bliver leveret som du sikkert kender mig, ufiltreret, i øjenhøjde og fra hjertet.

Tidspunkterne for ‘Live’

Tirsdag d.7/5
kl.17.00 -17.30

Tirsdag d.14/5
kl.17.00 -17.30 + ca. 30 min. ekstra til at besvare spørgsmål fra gruppen.

Tirsdag d.21/5
kl.17.00 – 17.30 + ca. 30 min. ekstra til at besvare spørgsmål fra gruppen.

EFTERFØLGENDE

TILGÆNGELIGHED

Efter sidste live i den sidste uge, lukker og slukker gruppen med alt dens indhold tre dage senere (det vil sige d.24/5).

Alt foregår ‘her og nu’, hvor du følger forløbet og derfor er indholdet kun tilgængeligt i perioden forløbet varer.

INGEN SPARRING

Der er  ingen personlig sparring tilknyttet forløbet, udover de personlige spørgsmål, som du får mulighed for at stille hver uge, der bliver besvaret i live-videoerne (eller på skrift i kommentarsporet efterfølgende, hvis tiden mod forventning løber ud, inden alle spørgsmål er besvaret).

LAV PRIS

Af samme årsag kan prisen holdes til et minimum, så de fleste kan være med.

Ønsker du ‘mere’, kan du altid tilkøbe et individuelt forløb, hvor kun du er i fokus.

HVAD VENTER DU SÅ PÅ?

Hvis du med et helhjertet ‘F*ck ja’ ønsker at løsrive dig fra dine begrænsende historier og blive ’til mere’
- så tilmeld dig online forløbet nu!

ELLER Book dit forløb med det samme!

REFERENCER

Jeg kom til Krisztina med ondt i hjerte og sjæl og udfordringer på arbejdsfronten. Krisztina opdagede hurtigt, at det jeg egentlig kom med, bare var “dåseåbneren” for noget, der stak dybere. Hun fik bevæget mig ind til kernen og rykket ved nogle ting i mig, som jeg ikke anede var kilden til mange af mine frustrationer. Jeg ved, at jo stærkere jeg står i livet, jo mere lykke og glæde og tilfredshed får jeg ud af mit liv. Og det er nemt at sige, men Krisztina gav mig redskaberne til at finde min egen vej, og opnå dette.
Gitte Jensen
De fleste mennesker og psykologer jeg har talt med har aldrig turde udfordre mig. Krisztina derimod var ikke bange for at sige, “du lugter da langt væk af rødvin” og “Du lyver”, når jeg sagde, at jeg ikke havde drukket aftenen før. Det er den kærligste hjælp, jeg indtil da havde fået – at nogen ikke var bange for at nævne elefanten i rummet.
Britt Bang
Inden forløbet gik jeg rundt med en følelse af, at jeg havde glemt hvem jeg var. Jeg følte ikke jeg havde en mening om ting – og hvis jeg havde, turde jeg ikke ytre den af frygt for andres mening. Jeg kunne ikke mærke hvad jeg havde lyst til i livet. Dagene gik bare derudaf en efter en, og det virkede uoverskueligt for mig, hvor jeg kunne starte med at ændre noget og hvad det i givet fald var, der skulle ændres. Krisztina er ærlig og lægger ikke fingre imellem. Hun har en fantastisk evne til at stille de rigtige spørgsmål, der får mig til at reflektere over tingene. Hun er en knalddygtig mentor der får mine varmeste anbefalinger. Jeg kunne ikke have opnået min forandring uden Krisztina. Så var mit liv fortsat i hamsterhjulet, hvor jeg ikke rigtig var glad, uden at kunne beskrive hvorfor. Men nu er jeg så heldig at være et andet og bedre sted – både i krop og sind.
Hanne Hansen
Før- og efter Krisztina Maria! Jeg er så glad for, at jeg fik taget mig sammen til at starte et coaching forløb. Det er min familie, venner og arbejdsplads også 🙂 Jeg har haft nogle år, hvor jeg var rigtig ked af mit arbejde. Jeg så problemer alle vegne og kunne ikke rigtig finde mening med livet. Med sit stærke blik og, til tider, svære spørgsmål, har Krisztina hjulpet mig med at finde ud af hvad der er vigtigt for mig og hjulpet mig til at blive meget gladere. Altså markant gladere! Der er KÆMPE forskel på mit humør og livssyn før Krisztina Maria og efter Krisztina Maria. Det er som om alt er ændret til det bedre. Det er tydeligt at mærke at Krisztina brænder for at hjælpe mennesker. Hun ser det hele, stiller altid de rette spørgsmål og jeg får ikke lov til at slippe let over noget. På den måde har hun rykket mig til at være en meget bedre, gladere, klogere og stærkere version af mig selv. Stor ros og kæmpe tak fra mig.
Camilla Brok
Jeg er så glad for at have valgt et personligt coaching/mentorforløb hos Krisztina. Hendes livsenergi og måde at være på er sjov og inspirerende på mange måder. Men hendes evne til at se igennem selvbedrag og ens eget ‘b*llshit’ er enestående. Hun har hjulpet mig med at genfinde min personlige styrke og få tingene sat i et større perspektiv. Jeg er en travl kvinde med mange bolde i luften både som mor og karrierekvinde. Inden forløbet havde jeg det egentlig meget godt, men følte bare der manglende noget. Hos Krisztina har jeg genfundet min selvkærlighed og vigtigheden af at prioritere mig selv i hverdagen. Det vigtigste er også den måde Krisztina fik mig til at indse, at det liv vi lever er enestående og vi vælger selv hvordan vi lever det. Jeg har kæmpe respekt for Krisztina, holder meget af vores møder og kommer til at savne hendes selskab. Heldigvis har vi ikke sagt farvel, men på gensyn. Jeg kan anbefale hende til alle kvinder der mangler at finde sin styrke igen, uden at blive ‘talt efter munden’.
Fjóla
Ønsker du at møde et menneske, en coach, som har det mod, den viden og indsigt til at kunne formå at skubbe til dig, som en jernnæve i en forholdsvis blød fløjlshandske, så er Krisztina den helt rigtige for dig. Tilføj desuden et dybt ønske om at du tager ansvar for eget liv, adfærd, mønstre og lever dit fulde potentiale krydret med en knivskarp analytisk iagttagelsesevne, skarpe spørgsmål, en no b*llsh*t tilgang, tårnhøj energi og en god portion uformel humor så rammer du ind i essensen af, hvad du bliver omgivet af og med, i mødet med Krisztina. Et møde du ikke kan gå uændret fra – go do.
Anne Marie

Tilmeld dig nyhedsbrevet

Scroll to Top