EN TING ER HVAD MAN SELV SIGER

- NOGET ANDET ER HVORDAN ANDRE OPLEVER EN!

Camilla

Jeg var med på den sidste Online Camp, og jeg ville bare lige give en lille opdatering. For det går virkelig godt her. Jeg er nu røgfri på 54. dag. Og så er jeg kommet godt igang med min yoga, laver ca. en time om dagen, som faktisk er en del mere end min målsætning. Det er virkelig fedt. Og især nu, hvor, at det hele er lidt mærkeligt (Corona), kan jeg især mærke værdien af, at jeg rent mentalt er et rigtig godt sted. Jeg vælger at se det positive i situationen, og udnytter det til min fordel. Nu er jeg selvfølgelig også så heldig, at jeg har et job, hvor jeg kan arbejde hjemmefra, så løn osv. er ikke et issue Men det er meget sjovt, jeg er blevet meget bevidst om, hvilke ting jeg ikke kan acceptere, og det giver sig også udtryk i den måde jeg siger fra på. Det er bare fedt! Det blev en meget lang omgang. Så jeg siger tak, det var virkelig årets bedste beslutning at tilmelde mig. Hav en rigtig god weekend. Mange hilsner Camilla.

Hanne

TUSIND TAK for nogle fantastiske input og tak for at sætte en masse tanker igang. Meget bedre end nogle andre og meget længere forløb jeg har prøvet. 

Rikke

Super fint forløb. Live videoerne virker utrolig godt, meget livagtigt som om man sad ‘face to face’. Fedt med små videoer i løbet af ugen, der frisker dét op, der er blevet snakket om i starten af ugen. Utrolige lærerige uger, der er faldet nogle brikker på plads.

Janni

Krisztina er en kærlig indpisker, ligefrem og sætter mange tanker i gang. Meld dig til en camp, hvis du vil ændre dit liv som du ikke er tilfreds med og give dig selv kærlighed, som du fortjener.

Vibeke

Vil du skabe en forandring og vil du gøre en indsats så er Krisztina et godt sted at starte og en god makker at få med dig på sidelinjen. Hun skaber ikke forandringerne for dig, men hun gør det sammen med dig. Hun provokerer dig, beder dig reflektere over dine værdier og dine valg. Hun holder dig på sporet. Hvis du forventer medlidenhed og nogen synes det er synd for dig – så er det ikke Krisztina – men ønsker du at få at vide at du er stærk mentalt til at skabe forandringen selv – så er du kommet til det rigtige sted.

Nicoline

Det har været den vildeste oplevelse, at være i et fælles forum hvor alle er der for den samme ting, nemlig den indre kvinde power. Og dig Krisztina. Du er virkelig et menneske man kun kan se op til, og stole på det du siger. Denne camp skulle alle kvinder på, så de kan står stærkere.

Anette

Jeg havde  i lang tid ønsket, at flytte mig fra 1 sted til et andet sted. Men hver gang jeg næsten var i mål, så tænkte jeg, ahh jeg kan godt lige slappe af idag.. I morgen også, og vupti, var jeg tilbage ved start. Men ikke efter jeg i november var med på din camp. Jeg er der nu, hvor det før blev svært. Men sådan er det ikke denne gang. Jeg har ikke den mindste lyst til at komme tilbage dertil. Du er en ener.. Du kan noget, jeg ved ikke hvad det er.. Men det virker….krop, sind og hjerte.. 💪🔥❤️

Barbara

Givende, lærerigt, rørende, ærligt, åbent, alt dette i én pakke, det er da ret fantastisk for en (early bird) pris på 650,- tusind tak.

Nanna

DET ER DEN BEDSTE INVESTERING JEG NOGENSINDE HAR BRUGT PÅ MIG SELV ❤️
Forløbet har medvirket til en ÆNDRING i min livsstil både fysisk og mentalt: Krisztina Maria har vist mig vejen til et mere ærligt, kærligt, omsorgsfuldt, sundt og udviklende liv 🌱
Alle kvinder burde give sig selv dette forløb i en selvforkælelsesgave. Jeg har under dette forløb opbygget den vildeste power indeni, og jeg ved præcis hvor jeg skal placere den🔥💪TAK KRISZTINA MARIA 🙏

Sine

Jeg føler online forløbet har været en gave…. Nogle gange i en grim indpakning. Det kræver ærlighed og selvreflektion – og jeg har virkelig mærket, at jeg ikke har levet i overensstemmelse med det som har været godt for mig. Det har krævet erkendelse og accept af det der var. Der har været hårde dag, men jeg har på de 4 uger også oplevet at jeg har flyttet mig væsentlig. Nu har jeg modet og værktøjerne til at gøre noget andet end jeg plejer.

Stinne Nielsen

Gør det! Det er et fantastisk forløb som er meget givende ❤️ Krisztina Maria er et af de mest inspirerende mennesker jeg nogensinde har mødt. Det har været den bedste investering i mig selv. De varmeste hilsner Stinne.

Malene

Tak for dig Krisztina, fordi du er som du er…Ingen b*llshit. 

Ea Kaas

Jeg har fået de værktøjer jeg skal bruge, til at nå mit mål til, at blive den bedste udgave af mig. Mit selvværd er blevet bedre, jeg forstår nu at det er mit ansvar at elske mig selv og behandle mig selv ordentligt, det hverken kan eller skal være andres ansvar. Det er sgu også en lettelse, for jeg ved jo bedst selv hvad jeg inderst inde drømmer om og nu går jeg efter det. Jeg tror på mig selv nu og jeg glæder mig til at vise mig selv hvad jeg kan. F*ck jeg er glad!

Janne

Jeg har fået en øjenåbner, blod på tanden og ny træningsmakker. Tak for dig og din direkte måde at sige tingene på. 

Hildur

Til kommende online campere, Det er din første dag i resten af dit liv og meget mere.

Annemette

Jeg har fulgt dig på sidelinjen de sidste par år via medierne. Jeg syntes helt klart forløbet har levet op til mine forventninger. Du rammer spot on, og du har fået mig til og stoppe op, trække vejret og fået mig til og tage stilling til mig selv! Jeg synes jeg har fået valuta for pengene, men det er jo også meget op til den enkelte, hvor meget man selv vil ligge i det. Du rammer spot on! Tingene bliver ikke pakket ind, men du siger det på en bestemt og kærlig måde – så får du en til at stoppe op og mærke rigtigt efter. Tusind tak for et godt spark bagi

Tine

Krisztina forstår med sin “no bullshit” væremåde at trænge ind til min mentale side. Få mig til at tænke over hvorfor jeg gør som jeg gør, når det nu ikke er konstruktivt for mig. Og når der så er sat ord på det, så er det meget lettere (stadig svært) at gøre noget nyt, så jeg ikke får det samme resultat.

Maria

Jeg har fået mere ud af forløbet end jeg havde regnet med og turde håbe på. Det har sat meget mere gang i mine handlinger og refleksioner. Det har været med til at omsætte min viden til handling – puha jeg havde faktisk meget viden, men handlede ikke på den. Det gør jeg nu og det føles fantastisk, at kunne udtrykke sig og tænke pyt med hvad andre tænker. Turde omsætte viden til handling uden frygt og opslidende, energidræbende tanker. Jeg hviler meget mere i mig selv, mine holdninger, tanker, lyst… at det jeg gør, tænker og handler på er helt ok, fordi det er godt for mig. 

Chanell

Forløbet har reddet MIG ….jeg har fundet redskaberne til den mest spændende og mest kærlige skattejagt…..at gå ombord i mig selv og finde mig igen og mine værdier, så jeg har endnu mere overskud til andre osse…..jeg kan mærke en ny livsglæde som gør at jeg ikke kan vente med at komme igang med min mentale skattejagt….Du har givet mig troen, redskaberne og livsglæden tilbage Krisztina.♥️💪

Ida

Det her forløb er et mega fedt startskridt på din rejse. Uanset hvilken forandring du ønsker, så får du et gedigent skub i den rigtige retning fra Krisztina.
Du kan være sikker på, at du nu starter den rejse fra et positivt og stærkt sted i dig, og bliver hjulpet tættere på det du gerne vil.
Jeg har i hvert fald lært mig selv bedre at kende, og kan derfor støtte mig selv i processen, fremfor at holde mig selv tilbage.

Camilla

Det har været endnu et virkelig godt forløb med denne kvindepower camp. For mit vedkommende var det anden gang jeg deltog. Første gang stoppede jeg med at ryge, denne gang kom jeg igang med at lære mig selv bedre at kende. De 4 uger er virkelig et fantastisk afsæt til at komme igang med at arbejde med sig selv. Jeg er vild med Krisztina Marias tilgang til tingene, hun siger det uden omsvøb og får tankerne til at køre derud af. Når det så er sagt, så får du det ud af det, som du selv lægger i det. Du kan komme virkelig langt på 4 uger, hvis du giver den en skalle. Det er hårdt, det kan trække tårer, men det er så meget det værd, for livet er alt for kort til at gå på kompromis med sig selv!

Rikke

Forløbet har givet mig en indsigt i mig selv og mine handlinger, som jeg kan bygge videre på. Efter alverdens kure, alverdens træningsforløb er jeg fortsat ved samme udgangspunkt plus/minus. Efter denne 4 ugers camp har jeg en forståelse for præcis hvorfor, det er tilfældet og endnu bedre, hvordan jeg kommer videre herfra. Det er mig, der kan gøre en forskel i mit liv, ingen andre, og det er den vildeste erkendelse, når den først siver rigtigt ind. Det sørger Krisztina Maria for, det er med garanti, og nu er et op til mig, hvor jeg vil føre det til, og det er jeg godt på vej til at finde ud af. Mange tak for en inspirerende og lærerig camp. 

Tine

Forløbet har helt klart levet op til mine forventninger. Jeg regnede med at få konkrete ting jeg efterfølgende kunne bruge og det har jeg fået. Og jeg anbefaler dig RIGTIG gerne til andre. Jeg fik rigtig meget for pengene. Skønt du er dedikeret selvom det foregår via computeren. Jeg har fået det ud af forløbet : Har endeligt lært at slippe enten eller princippet – tænker anderledes om mig. Inspirerende – tankevækkende – motiverende – elsker det med at du ikke pakker tingene ind – sjovt.

Eva

Tak for dig Krisztina. Du er en inspiration på mange måder for mig! Tusind tak for et super godt online forløb – jeg har fået samlet lidt flere brikker i mit puslespil og det føles så godt. Jeg har fået mere ro samtidig med mere energi. Ro til at give mig selv plads og energi til at sparke r*v! Det er mega fedt – TAK!! Du har gjort en forskel for mig og gør det faktisk hver dag, du er mit daglige “kom igang – tro på dig selv” boost. Fan af dig som giver mig lyst til at være fan af mig.

Signe

Først og fremmest vil jeg gerne sende dig en rigtig ruskekrammer for at være lige præcis den, du er. De seneste år har jeg deltaget i alverdens selvudviklingskurser, læst stakkevis af bøger om emnet – gået til en håndfuld psykologer, der var specialister på hvert deres felt. Jeg har punget ud til behandlinger, healinger, meditationer, gurusamtaler, træningsforløb, tarotkort og æteriske olier. Alt sammen for at finde den styrke, jeg havde forlagt……Fuckin’ finally kom den tilbage….. om end i en mere skrøbelig form end da jeg havde mistet den. Nu, efter at have været med i dit forløb, er den tilbage i fuldt flor……! Mega fedt og en helt fantastisk følelse. Du taler det sprog, som vi alle forstår. Din energi er for vild og dine betragtninger er bullseye. Og ved du hvad? Det skal du have af vide…..! Tak for dig!

Sarah

Gør det! Det er et super godt forløb og Krisztina har en fantastisk måde at sige tingene på …. lige ud af posen, men kærligt ment!
Jeg fik gode værktøjer til at sætte processen igang, så jeg kan blive den bedste udgave af mig!!

Kirstine

Forvent at blive revet og rusket i. Krisztina provokerer og lægger svesken på disken. Men ALT tager udgangspunkt i at få mig/dig til at stå stærkest. Krisztina er nuanceret, reflekteret, har massere af glimt i øjet og guider på vejen til den bedste udgave af mig/dig.

Helle

Mega inspirerende og “hands on”  til at bruge i mit eget liv – kun jeg kan drive det videre. Tusind tak til Krisztina 🥰

Lotte

Forløbet gav mig fokus på at mit liv er mit ansvar og hvad jeg putter i det kan jeg langt hen ad vejen selv bestemme. At jeg kan vælge og vælge om igen, hvis jeg ikke kan lide det. Jeg er ok!

Anja

Krisztina kunne på bare fire uger levere en værktøjskasse med de rette materialer i, så jeg selv kan bygge videre mod en skønnere tilværelse. Hvis du SELV er med på at opgradere – så virker det her forløb.