EN TING ER HVAD MAN SELV SIGER

- NOGET ANDET ER HVORDAN ANDRE OPLEVER EN!

Stinne Nielsen

Gør det! Det er et fantastisk forløb som er meget givende ❤️ Krisztina Maria er et af de mest inspirerende mennesker jeg nogensinde har mødt. Det har været den bedste investering i mig selv. De varmeste hilsner Stinne.

Malene

Tak for dig Krisztina, fordi du er som du er…Ingen b*llshit. 

Ea Kaas

Jeg har fået de værktøjer jeg skal bruge, til at nå mit mål til, at blive den bedste udgave af mig. Mit selvværd er blevet bedre, jeg forstår nu at det er mit ansvar at elske mig selv og behandle mig selv ordentligt, det hverken kan eller skal være andres ansvar. Det er sgu også en lettelse, for jeg ved jo bedst selv hvad jeg inderst inde drømmer om og nu går jeg efter det. Jeg tror på mig selv nu og jeg glæder mig til at vise mig selv hvad jeg kan. F*ck jeg er glad!

Janne

Jeg har fået en øjenåbner, blod på tanden og ny træningsmakker. Tak for dig og din direkte måde at sige tingene på. 

Hildur

Til kommende online campere, Det er din første dag i resten af dit liv og meget mere.

Annemette

Jeg har fulgt dig på sidelinjen de sidste par år via medierne. Jeg syntes helt klart forløbet har levet op til mine forventninger,. Du rammer spot on, og du har fået mig til og stoppe op, trække vejret og fået mig til og tage stilling, til mig selv! Jeg synes jeg har fået valuta for pengene, men det er jo også meget op til den enkelte, hvor meget man selv vil ligge i det. Du rammer spot on! Tingene bliver ikke pakket ind, men du siger det på en bestemt og kærlig måde – så får du en til at stoppe op og mærke rigtigt efter. Tusind tak for et godt spark bagi😉

Camilla

Jeg var med på den sidste Online Camp, og jeg ville bare lige give en lille opdatering. For det går virkelig godt her. Jeg er nu røgfri på 54. dag. Og så er jeg kommet godt igang med min yoga, laver ca. en time om dagen, som faktisk er en del mere end min målsætning. Det er virkelig fedt. Og især nu, hvor, at det hele er lidt mærkeligt (Corona), kan jeg især mærke værdien af, at jeg rent mentalt er et rigtig godt sted. Jeg vælger at se det positive i situationen, og udnytter det til min fordel. Nu er jeg selvfølgelig også så heldig, at jeg har et job, hvor jeg kan arbejde hjemmefra, så løn osv. er ikke et issue Men det er meget sjovt, jeg er blevet meget bevidst om, hvilke ting jeg ikke kan acceptere, og det giver sig også udtryk i den måde jeg siger fra på. Det er bare fedt! Det blev en meget lang omgang. Så jeg siger tak, det var virkelig årets bedste beslutning at tilmelde mig. Hav en rigtig god weekend. Mange hilsner Camilla.

Hanne

TUSIND TAK for nogle fantastiske input og tak for at sætte en masse tanker igang. Meget bedre end nogle andre og meget længere forløb jeg har prøvet. 

Rikke

Super fint forløb. Live videoerne virker utrolig godt, meget livagtigt som om man sad ‘face to face’. Fedt med små videoer i løbet af ugen, der frisker dét op, der er blevet snakket om i starten af ugen. Utrolige lærerige uger, der er faldet nogle brikker på plads.

Janni

Krisztina er en kærlig indpisker, ligefrem og sætter mange tanker i gang. Meld dig til en camp, hvis du vil ændre dit liv som du ikke er tilfreds med og give dig selv kærlighed, som du fortjener.

Rikke

Forløbet har givet mig en indsigt i mig selv og mine handlinger, som jeg kan bygge videre på. Efter alverdens kure, alverdens træningsforløb er jeg fortsat ved samme udgangspunkt plus/minus. Efter denne 4 ugers camp har jeg en forståelse for præcis hvorfor, det er tilfældet og endnu bedre, hvordan jeg kommer videre herfra. Det er mig, der kan gøre en forskel i mit liv, ingen andre, og det er den vildeste erkendelse, når den først siver rigtigt ind. Det sørger Krisztina Maria for, det er med garanti, og nu er et op til mig, hvor jeg vil føre det til, og det er jeg godt på vej til at finde ud af. Mange tak for en inspirerende og lærerig camp. 

Tine

Forløbet har helt klart levet op til mine forventninger. Jeg regnede med at få konkrete ting jeg efterfølgende kunne bruge og det har jeg fået. Og jeg anbefaler dig RIGTIG gerne til andre. Jeg fik rigtig meget for pengene. Skønt du er dedikeret selvom det foregår via computeren. Jeg har fået det ud af forløbet : Har endeligt lært at slippe enten eller princippet – tænker anderledes om mig. Inspirerende – tankevækkende – motiverende – elsker det med at du ikke pakker tingene ind – sjovt.

Eva

Tak for dig Krisztina. Du er en inspiration på mange måder for mig! Tusind tak for et super godt online forløb – jeg har fået samlet lidt flere brikker i mit puslespil og det føles så godt. Jeg har fået mere ro samtidig med mere energi. Ro til at give mig selv plads og energi til at sparke r*v! Det er mega fedt – TAK!! Du har gjort en forskel for mig og gør det faktisk hver dag, du er mit daglige “kom igang – tro på dig selv” boost. Fan af dig som giver mig lyst til at være fan af mig.